Sensin ŞİŞKO

Ay inşallah çıkmaz sende. benim de kilom artıyor dikkat etsem de anlamadım canım ama senin ki adet sisligi gecer

Günaydın papatya iç hem rahatlatır vücudunu adet konusunda da ağrı kesici gibi resmen ağrılı ise adetlerin canım
İnşallah çıkmaz kuzum yaaa
Gideyim alayım bari evet ağrılı baya benim hap icmeyim diyorum ama dayanamiyorum

dünün son spor listesi bu mu kızlar?
Günaydın canlar... günaydın ballar )
günaydınnnn
canım gayet güzel böyle 2 yk lik makarnalar canın çekince yiyebilirsin.. işte abartmadan nefsini köreltcek kadar yemek böyle bir şey keşke bunu hepimiz yapabilsek o zaman sevdiğimiz şeylerden de kendimizi mahrum etmemiş oluruz..
Günaydın kızlarrrrrr....
günaydın kuzummm
kız sen nerelerdesin neden yoksun uzuuuuun süredir?
yürüyüş harika haber.. yumurta yeme canım proteini başka şeylerden de alabilirsin peynir yoğurt vs.. ama tok kalmak için özellikle ceviz ekle kahvaltına ya da 1 dilim tb ekmeği gibi..
****13 EYLÜL ÇARŞAMBA SPOR LİSTESİ****

My SouL 30 Dk yürüyüş 60 puan
bu dün mü bugüne ait mi spor? dün bölgeselleri yazmıştın onları yaptın mı?
Kizlarrr kilo verimi durdu bende üstüne regl oldum ne içeyim ben şimdi adacayi içeyim bari
canım ödem falan filan boşver regl sen boool spor metabolizma hızlı oluyor regl ken mis gibi kilo gider spor yaparsan

Kızlar
1 aylık karın çalışması fotoğraftaki. Ben bugün başlıyorum çok güzel bir program. Hem alt karın hem üst karın çalıştırıyor. Yapmak isteyen olursa buyursunlar

Dünün Bölgeselleri hesaplayamadım ahahahaha

bulgur şişirmiş olabilir..

yürüyüş dünün sporu mu? bölgeselleri yaptın mı? yaptıysan ne yaptın yaz da hesaplayayım
Dün yürüyüş yaptım 30 dk
ve karın bölgesi mekik 3 set 30 adet
bu kadar yaptım
Yaaaağğğ sen süper bi kaptansın biliyon mu vur banaağğğğ vur vuuurrr

Bugün kendimi spora vericem zaten bi papatya yapayım içeyim birazdan sonra ev işi sonra spor zaten gittim bir saat yürüdüm geldim şimdi kahvaltı yapiyorum

Kahvaltım an itibariyle regl olunca yiyemedim sabah kızlar birde ağrı kesici icmemeye calisicam bu ay hareket çay falan Inşallah gerek kalmaz ilaca

Menemen yaptım kendime
İki dilim peynir
3 kaşık yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…