Su iç su :)Kizlarrr kilo verimi durdu bende üstüne regl oldum ne içeyim ben şimdi adacayi içeyim bari
Günaydın papatya iç hem rahatlatır vücudunu adet konusunda da ağrı kesici gibi resmen ağrılı ise adetlerin canımKizlarrr kilo verimi durdu bende üstüne regl oldum ne içeyim ben şimdi adacayi içeyim bari
Ay inşallah çıkmaz sende. benim de kilom artıyor dikkat etsem de anlamadım canım ama senin ki adet sisligi gecer
İnşallah çıkmaz kuzum yaaaGünaydın papatya iç hem rahatlatır vücudunu adet konusunda da ağrı kesici gibi resmen ağrılı ise adetlerin canım
İçiyorum onu zencefil de atıyorum salatalık dogruyorum bugünde yapayım bariSu iç su :)
Nane at içine limon maydanoz en güzeli bu.
Yaniii en güzeli bu gitsin ödemler şişkinliklerrİçiyorum onu zencefil de atıyorum salatalık dogruyorum bugünde yapayım bari
Ahahahaha hadi bakalim insallahhhYaniii en güzeli bu gitsin ödemler şişkinliklerr
dünün son spor listesi bu mu kızlar?****13 EYLÜL ÇARŞAMBA SPOR LİSTESİ****
1. Miu
20 dk yürüyüş: 40 Puan
2.marlin 18
70 dakika yürüyüş:140 puan
3. Tevafuk 30 dakika yürüyüş: 60 puan
4. Gulbe 25 dk yürüyüş 50 puan
5. Tuzsuz_ruh: 150 dakika yuruyus:300 puan
6. Bhr_89 : 155 dakika yürüyüş : 310 puan
7. Esra_4378
30dk yürüyüş: 60 p
günaydınnnnGünaydın canlar... günaydın ballar)
canım gayet güzel böyle 2 yk lik makarnalar canın çekince yiyebilirsin.. işte abartmadan nefsini köreltcek kadar yemek böyle bir şey keşke bunu hepimiz yapabilsek o zaman sevdiğimiz şeylerden de kendimizi mahrum etmemiş oluruz..Sanırım dünki menümü yazmamışım yani kafam beton gibi uykusuzluk bebegimin hastalığı ama diyete spora devam
Sabah kk 1 dilim ekmek
Ara süt
Öğlen bir tabak fasulye 2 yk makarna (uzun süredir hiç yemedim değişiklik olsun istedim ) ekmek yok
Ara bir top dondurma
Aksam bir kase çorba mangal et salata
Ekmek yok
Şu 3LITRE
günaydın kuzummmGünaydın kızlarrrrrr....
kız sen nerelerdesin neden yoksun uzuuuuun süredir?günaydın :) sabah yürüyüşünden yeni geldim. komşumla her sabah 6 kilometre yürüyüşe karar verdik inşallah devamı gelir :) hamlıktan bacağımın biri çok ağrıdı bee :)
daha kahvaltı yapmadım ne yesem de bu yürüyüşü çöp etmesem diye düşünüyorum.
yumurta yiyemiyorum olmuyor içim almıyor malesef.
bu dün mü bugüne ait mi spor? dün bölgeselleri yazmıştın onları yaptın mı?****13 EYLÜL ÇARŞAMBA SPOR LİSTESİ****
My SouL 30 Dk yürüyüş 60 puan
canım ödem falan filan boşver regl sen boool spor metabolizma hızlı oluyor regl ken mis gibi kilo gider spor yaparsanKizlarrr kilo verimi durdu bende üstüne regl oldum ne içeyim ben şimdi adacayi içeyim bari
Dünün Bölgeselleri hesaplayamadım ahahahahadünün son spor listesi bu mu kızlar?
günaydınnnn
canım gayet güzel böyle 2 yk lik makarnalar canın çekince yiyebilirsin.. işte abartmadan nefsini köreltcek kadar yemek böyle bir şey keşke bunu hepimiz yapabilsek o zaman sevdiğimiz şeylerden de kendimizi mahrum etmemiş oluruz..
günaydın kuzummm
kız sen nerelerdesin neden yoksun uzuuuuun süredir?
yürüyüş harika haber.. yumurta yeme canım proteini başka şeylerden de alabilirsin peynir yoğurt vs.. ama tok kalmak için özellikle ceviz ekle kahvaltına ya da 1 dilim tb ekmeği gibi..
bu dün mü bugüne ait mi spor? dün bölgeselleri yazmıştın onları yaptın mı?
canım ödem falan filan boşver regl sen boool spor metabolizma hızlı oluyor regl ken mis gibi kilo gider spor yaparsan
Ben ben ben ben ben benEki Görüntüle 2044576
Kızlar
1 aylık karın çalışması fotoğraftaki. Ben bugün başlıyorum çok güzel bir program. Hem alt karın hem üst karın çalıştırıyor. Yapmak isteyen olursa buyursunlar
yürüyüş dünün sporu mu? bölgeselleri yaptın mı? yaptıysan ne yaptın yaz da hesaplayayımDünün Bölgeselleri hesaplayamadım ahahahaha
bulgur şişirmiş olabilir..Merhaba Kızlar,
Ben dün tarıta 85 iken bugün 85,6 çıktı , anlayamadım
Dünki menüm;
Sabah: Peynirli omlat, 3 zetin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik
Öğle: Bamya
Ara: 1 bardak yoğurt,
Akşam : taze fasülye, 3 kaşık bukgur pilavı
Dün yürüyüş yaptım 30 dkyürüyüş dünün sporu mu? bölgeselleri yaptın mı? yaptıysan ne yaptın yaz da hesaplayayım
Bugün kendimi spora vericem zaten bi papatya yapayım içeyim birazdan sonra ev işi sonra spor zaten gittim bir saat yürüdüm geldim şimdi kahvaltı yapiyorumdünün son spor listesi bu mu kızlar?
günaydınnnn
canım gayet güzel böyle 2 yk lik makarnalar canın çekince yiyebilirsin.. işte abartmadan nefsini köreltcek kadar yemek böyle bir şey keşke bunu hepimiz yapabilsek o zaman sevdiğimiz şeylerden de kendimizi mahrum etmemiş oluruz..
günaydın kuzummm
kız sen nerelerdesin neden yoksun uzuuuuun süredir?
yürüyüş harika haber.. yumurta yeme canım proteini başka şeylerden de alabilirsin peynir yoğurt vs.. ama tok kalmak için özellikle ceviz ekle kahvaltına ya da 1 dilim tb ekmeği gibi..
bu dün mü bugüne ait mi spor? dün bölgeselleri yazmıştın onları yaptın mı?
canım ödem falan filan boşver regl sen boool spor metabolizma hızlı oluyor regl ken mis gibi kilo gider spor yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?