Sensin ŞİŞKO

Bugün kendimi spora vericem zaten bi papatya yapayım içeyim birazdan sonra ev işi sonra spor zaten gittim bir saat yürüdüm geldim şimdi kahvaltı yapiyorum
Balım tarçınlı muz adet sancısına iyi geliyor haberin olsun bu arada papatya çayı neye iyi geliyo nasıl demliyorsun ?? Kaç bardak içiyorsun..

Balım tarçınlı muz adet sancısına iyi geliyor haberin olsun bu arada papatya çayı neye iyi geliyo nasıl demliyorsun ?? Kaç bardak içiyorsun..
Valla sabah dedi arkadaşlar adet sancilarina iyi geliyormuş bir bardak icicem kaynar suya atıp demliycem canim

Ahahajaja dayanamam yiyom bu hafta sabit benim kilo cicim hiç eksilme yok bundan sonra spora ağırlık vericem ip alcam birazdan gidip onu atlicam
İyi hadi afiyet olsun.. bende arada kahvenin yanına bi küçük bayram çikolatası yiyorum.. o benim tatlılara saldırırmama mani oluyı.. önceden bi büyük paket yerdim çikolatayı.. şimdi bi küçük parça ile kendimi tutuyorum.. benim derdim zaten çikolata tatlı..yemek yemesemde olur..

dünün son spor listesi bu mu kızlar?
Değil kuzum bahar ve biri daha ekleme yapmıştı:)
Canım.aksam kactaydi eğer çok erken bir saat değilse fasulye ve bulgur yanyana şişirmiş olabilir

Bu gün ki menüm

Sabah;
Sandviç çavdar ekmeği
Şekersiz fincan çay

Öğlen
Mercimek çorbası
Ispanak
Cacık

Akşam;
Barbunya
Salata
Mücver (2 adet)

3 Lt su içtim bugün daha da içmemanca akşam yemekte aralarda biraz daha içerim okadar

14 eylül sporum

30 dk yürüyüş
3 set karın egzersizi 30 adet

Sağol canım bende dondurma çok yerdim o yüzden bide adet olunca tamamen delirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…