- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Balım tarçınlı muz adet sancısına iyi geliyor haberin olsunBugün kendimi spora vericem zaten bi papatya yapayım içeyim birazdan sonra ev işi sonra spor zaten gittim bir saat yürüdüm geldim şimdi kahvaltı yapiyorum
Valla sabah dedi arkadaşlar adet sancilarina iyi geliyormuş bir bardak icicem kaynar suya atıp demliycem canimBalım tarçınlı muz adet sancısına iyi geliyor haberin olsunbu arada papatya çayı neye iyi geliyo nasıl demliyorsun ?? Kaç bardak içiyorsun..
Yok kız evde değil o biryere gitti@Zms kaya nerdesin?? Bıraktın mı diyeti??
Yedin mi?Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dondurma yicem kriz tuttuuuuu
Yemedim dahaYedin mi?
Çok geçmiş olsun.Canim ya kız hasta agliyamiyor bile üşütmüş öksürüyor ateşi var çok rahatsız tabi teli elime alamıyorum ama eksideyim sekerim
Yiceksen geç olmadan 2 top yeYemedim daha
Regl oldum ya hippo üç hafta oluyor ilk kez kriz tuttuYiceksen geç olmadan 2 top ye
Bende yapayım bariEki Görüntüle 2044576
Kızlar
1 aylık karın çalışması fotoğraftaki. Ben bugün başlıyorum çok güzel bir program. Hem alt karın hem üst karın çalıştırıyor. Yapmak isteyen olursa buyursunlar
Dondurma masum bi tatlı.. ye ara öğün olarak iki top.. dayanabiliyorsan cumayı bekle :))Regl oldum ya hippo üç hafta oluyor ilk kez kriz tuttu
Neye faydalı canım buKızlar kahvaltı yapıyorum... bende 1 incir 7 zeytin başladım ama sadece kahvaltıda.. dün iyi geldi sanki :))
Ahahajaja dayanamam yiyom bu hafta sabit benim kilo cicim hiç eksilme yok bundan sonra spora ağırlık vericem ip alcam birazdan gidip onu atlicamDondurma masum bi tatlı.. ye ara öğün olarak iki top.. dayanabiliyorsan cumayı bekle :))
VallaNeye faydalı canım bu
Kilo mu verdiriyo yoksa
İyi hadi afiyet olsun.. bende arada kahvenin yanına bi küçük bayram çikolatası yiyorum.. o benim tatlılara saldırırmama mani oluyı.. önceden bi büyük paket yerdim çikolatayı.. şimdi bi küçük parça ile kendimi tutuyorum.. benim derdim zaten çikolata tatlı..yemek yemesemde olur..Ahahajaja dayanamam yiyom bu hafta sabit benim kilo cicim hiç eksilme yok bundan sonra spora ağırlık vericem ip alcam birazdan gidip onu atlicam
Değil kuzum bahar ve biri daha ekleme yapmıştı:)dünün son spor listesi bu mu kızlar?
Canım.aksam kactaydi eğer çok erken bir saat değilse fasulye ve bulgur yanyana şişirmiş olabilirMerhaba Kızlar,
Ben dün tarıta 85 iken bugün 85,6 çıktı , anlayamadım
Dünki menüm;
Sabah: Peynirli omlat, 3 zetin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik
Öğle: Bamya
Ara: 1 bardak yoğurt,
Akşam : taze fasülye, 3 kaşık bukgur pilavı
Sağol canım bende dondurma çok yerdim o yüzden bide adet olunca tamamen delirdimİyi hadi afiyet olsun.. bende arada kahvenin yanına bi küçük bayram çikolatası yiyorum.. o benim tatlılara saldırırmama mani oluyı.. önceden bi büyük paket yerdim çikolatayı.. şimdi bi küçük parça ile kendimi tutuyorum.. benim derdim zaten çikolata tatlı..yemek yemesemde olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?