- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
ooo süper soluüm harikasın..Ben oğlana kırtasiye alışverişini yapıp yürüyüş yapıcam annemle.
Babam geç gelicekmiş bugün vaktimiz var yürüyüşe yani.
Sonra ewe geçip yemeğimi yiyip mekik çekeceğim ..
Umarım yarın güzel bişi çıkar tartıda...
Sen güncellemiştin dimi. Pazartesiyi mi yazdın en son listeye yoksa geçen hafta cumakine mi devam
ay aşk olsunBenimde inebilir yarım sabah
İnŞALLAH bebeğim :)ooo süper soluüm harikasın..
cuma kilosu tabi ki.. pazartesi günkü sadece kontrol tartısı asıl tartımız 1 haftalık cumadan cumaya..
Eksiler gelsin inşallah
Ahahahah kız adetim şiştim felaketimay aşk olsun
bulgur şişirmiş olabilir..
Canım nasıl oldun papatya işe yaradı mi bende kist var kız kardeşim de çok acılı geçer papatya kaynatir iciririm geçti abla der genelde inşallah sana da yaratmıştır ay bak bacimi özledim yaaİnşallah çıkmaz kuzum yaaa
Gideyim alayım bari evet ağrılı baya benim hap icmeyim diyorum ama dayanamiyorum
Değil kuzum bahar ve biri daha ekleme yapmıştı:)
Canım.aksam kactaydi eğer çok erken bir saat değilse fasulye ve bulgur yanyana şişirmiş olabilir
Az daha iyiyim kuzum sagolasin hap icecektim yoksa Allah kavustursunCanım nasıl oldun papatya işe yaradı mi bende kist var kız kardeşim de çok acılı geçer papatya kaynatir iciririm geçti abla der genelde inşallah sana da yaratmıştır ay bak bacimi özledim yaa
Sevindim canım şifa olsun insallahAz daha iyiyim kuzum sagolasin hap icecektim yoksa Allah kavustursun
Sağol kuzummSevindim canım şifa olsun insallah
Geçmiş olsun cnm... şimdi nasıl iyi mi??buaralar pek diyet yapamiyirum su da icemedigimden sistim yine
kiz da kusup duruyordu hastanede serum veriliyor inla ugrasiyim
ciktik hastaneden üsütmüs . yarin yine kusarsa yine serum verceklermisGeçmiş olsun cnm... şimdi nasıl iyi mi??
Geçmiş olsun kuzum yaaa nasıl usutmus bu havada gittiğiniz yerden mi kaptı hava değişimi falanmi oldu acabaciktik hastaneden üsütmüs . yarin yine kusarsa yine serum verceklermis
olabilir canim.bidee sabah hava serin ya oylede usutmis olabilir :/Geçmiş olsun kuzum yaaa nasıl usutmus bu havada gittiğiniz yerden mi kaptı hava değişimi falanmi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?