Çok gecmis olsun canım bir an önce iyilesirsiniz ins.. ama hic birsey yememissin ki direnci düşer iyice vitaminli doyurucu birseyler ye canımKizlar ya başta @MiuLego olmak üzere herkezten özür diliyorum ama evdeki hastalık ve yoğunluktan çok sık giremiyorum kk ya telefonu bile elime anca alabiliyorum.. cocuklar ve ben hastayız.. iyileşmeye ve onlari daha da hasta etmemek için çabalıyorum.. bugünkü menümü vereyim,
Sabah yesil cay, ihlamur, kahve
Peynir salatalik su
Aksam suzme yogurt salatalik yesil cay
Bende farkinda olmadan tuzu bıraktım ödemim az da olsa gecti tesekkurlerr @tuzsuz_ruhKızlar ben farkında olmadan ekmeği bıraktım..burdan kaptanım @MiuLego ya çok teşekkür ediyorum ♡♡♡
●felsefemiz yemesek ölmeyiz
Rica ederim tatlım geçiyor tabisi bak baş dönmem eskisi kadar yok yani bu bahane değilmişBende farkinda olmadan tuzu bıraktım ödemim az da olsa gecti tesekkurlerr @tuzsuz_ruh
buaralar pek diyet yapamiyirum su da icemedigimden sistim yinezms rainbow nerdesin?? Bıraktın mı diyeti??
deli deliDün yürüyüş yaptım 30 dk
ve karın bölgesi mekik 3 set 30 adet
bu kadar yaptım
Yaaaağğğ sen süper bi kaptansın biliyon mu vur banaağğğğ vur vuuurrr
afiyet olsun canım güzel kahvaltı.. regl de gelmiş haftaya güzel eksi göreceksinKahvaltım an itibariyle regl olunca yiyemedim sabah kızlar birde ağrı kesici icmemeye calisicam bu ay hareket çay falan Inşallah gerek kalmaz ilaca
Menemen yaptım kendime
İki dilim peynir
3 kaşık yogurt
ben de hep kokluyorum hahahahaha yaşasın koklamakkomşu teyze gözleme getirmişsin yermiyim pışşıkkkkk ama çok güzel kokuyor nasılsa koklamak kilo aldırmaz ahajajaajja
o sopalıkzms rainbow nerdesin?? Bıraktın mı diyeti??
yedin mi?Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dondurma yicem kriz tuttuuuuu
kriz falan yok yaaaaaaaRegl oldum ya hippo üç hafta oluyor ilk kez kriz tuttu
yap canım yaaap hadi bakalım yapalım farkı görelimBende yapayım bari
Göbek aldı başını gidiyor
dayanamam ve yiyom lafları mı okudumAhahajaja dayanamam yiyom bu hafta sabit benim kilo cicim hiç eksilme yok bundan sonra spora ağırlık vericem ip alcam birazdan gidip onu atlicam
canımmmmmmmmmm şükür bıraktın valla ekmek bi ihtiyaç değil işte senle itişe kakışa bunu anladın darısı diğer ekmekçilerin başına :) baya yordum ama seni hahahahaKızlar ben farkında olmadan ekmeği bıraktım..burdan kaptanım @MiuLego ya çok teşekkür ediyorum ♡♡♡
●felsefemiz yemesek ölmeyiz
Tamam kuzum buldum ekledim bileDeğil kuzum bahar ve biri daha ekleme yapmıştı:)
ooo alkışlık menüBu gün ki menüm
Sabah;
Sandviç çavdar ekmeği
Şekersiz fincan çay
Öğlen
Mercimek çorbası
Ispanak
Cacık
Akşam;
Barbunya
Salata
Mücver (2 adet)
3 Lt su içtim bugün daha da içmemanca akşam yemekte aralarda biraz daha içerim okadar
14 eylül sporum
30 dk yürüyüş
3 set karın egzersizi 30 adet
kuş kadar hafif de beslenirmişşşşşKizlar ya başta @MiuLego olmak üzere herkezten özür diliyorum ama evdeki hastalık ve yoğunluktan çok sık giremiyorum kk ya telefonu bile elime anca alabiliyorum.. cocuklar ve ben hastayız.. iyileşmeye ve onlari daha da hasta etmemek için çabalıyorum.. bugünkü menümü vereyim,
Sabah yesil cay, ihlamur, kahve
Peynir salatalik su
Aksam suzme yogurt salatalik yesil cay
geçmiş olsunbuaralar pek diyet yapamiyirum su da icemedigimden sistim yine
kiz da kusup duruyordu hastanede serum veriliyor inla ugrasiyim
deli deli
afiyet olsun canım güzel kahvaltı.. regl de gelmiş haftaya güzel eksi göreceksin
ben de hep kokluyorum hahahahaha yaşasın koklamak
o sopalık
yedin mi?
kriz falan yok yaaaaaaa
hayır 5 dk yediğin şey mi kriz< geçirecek yooooooo tmamen psikolojik bu
yap canım yaaap hadi bakalım yapalım farkı görelim
dayanamam ve yiyom lafları mı okudum
tuzsuzzzzzzzzzzzzzzz?????????????????????
gebertirim bak.. moralimi bozmayın ya aşk olsun
canımmmmmmmmmm şükür bıraktın valla ekmek bi ihtiyaç değil işte senle itişe kakışa bunu anladın darısı diğer ekmekçilerin başına :) baya yordum ama seni hahahaha
sonuçta YEMESEK ÖLMEYİZ
Tamam kuzum buldum ekledim bile
ooo alkışlık menü
spor da güzellll
kuş kadar hafif de beslenirmişşşşş
hem de hastaymışşş
sen iyi ol yeter ki bebem ne özrü
Hazır değilim hiç gram eksilmedimnapıyorsunuz kızlar yarın tartı günü bliyorsunuz değil mi????
hazır mısınızzzzz?
Akşam çok hafif beslenin emi ve erkenden. 18:00 a kadar akşam yemeği bitmiş olursa yarına güzel eksi gelir inşallah
regl olmuşsun normal değil mi? Moral bozma sakın haftaya bolca gidecek çünkü.. sen artı olmadığına dua et regl haftası..Hazır değilim hiç gram eksilmedim
ne yedin???? ne kadar yedin ????
Yemedim yaaaa sadece dondurma yedimne yedin???? ne kadar yedin ????
Bugün almazsam almam herhalregl olmuşsun normal değil mi? Moral bozma sakın haftaya bolca gidecek çünkü.. sen artı olmadığına dua et regl haftası..
onu soruyorum zaten ben de. Açık donduma yedin inşallah.. perşembe günü dondurmaYemedim yaaaa sadece dondurma yedim
ya kalbime indireceksin bakBugün almazsam almam herhal
Ben oğlana kırtasiye alışverişini yapıp yürüyüş yapıcam annemle.napıyorsunuz kızlar yarın tartı günü bliyorsunuz değil mi????
hazır mısınızzzzz?
Akşam çok hafif beslenin emi ve erkenden. 18:00 a kadar akşam yemeği bitmiş olursa yarına güzel eksi gelir inşallah
ya kalbime indireceksin bak
Hadi bakalımmm****15 EYLÜL CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****
MiuLego (54.9/
tevafuk55 (62.4/
hippotalamus (78.5/
Sily (60.9/
eylul7158eylul (62.7/
Gulbe seker (84.3/
inciakis (67.5/
My SouL (53.5/
Zms kaya (69.2/
tuzsuz_ruh (80/
Esra_4378 (78.3/
marlin18 (63/
Bhr_89 (80.6/
hepsi-bu-kadar (59/
Uykulu limon (83.6/
Yeni katılanlar
Jaspeado (82.6/ (Başlangıç Tarihi: 9 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:82.6 Hedef Kilo: 60 Boy:1.68)
Vilma 37 ( (Başlangıç Tarihi: 11 Eylül 2017 Başlangıç Kilo:??? Hedef Kilo:??? Boy:1.58)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?