- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm nerde yaşıyorsun ben nevşehire gittim otele.. 3 gün kaldık.. günde iki kez girdim.. regl den hemen sonra.. ama dediğim gibi bi sorun yoktu şükür.. sen doktoruna sor istersen..Aaa nasıl yani kız ben daha önce hiç gitmedim canım nasıl oluyor ne yapılır bilmiyorum açıkçası daha araştırıyorum nereye ne zaman gidilir diye reglden hemen sonra mi gidilmeli acaba
Amin canım aminnnnÇok sağol kuzum yaa Allah razı olsun senin de gönül muradini versin
Ben kesin eksideyim bu kesin tabi tartı akşam yanlış tartmadıysaBendeki cesaret.. sanki eksideyim gibi meydan okuyorum..
Allahım korkudan içimim yağları eriyoo..Amin canım aminnnn
Ben kesin eksideyim bu kesin tabi tartı akşam yanlış tartmadıysa
Yarın senle görüşücez hippoşum bekle beni hahahaha azcık korkarak bekle ki şok etkisi olmasın
Allahım korkudan içimim yağları eriyoo..
Ben manisada yaşıyorum canım anladım zaten doktora gideceğim canım sorarım ona da teşekkürler yardımın için özel olacak ama oraya girdiğin ay mi hamile kaldın canım senCnm nerde yaşıyorsun ben nevşehire gittim otele.. 3 gün kaldık.. günde iki kez girdim.. regl den hemen sonra.. ama dediğim gibi bi sorun yoktu şükür.. sen doktoruna sor istersen..
Regl oldum bitti gittim bi daha olmadım işte :))Ben manisada yaşıyorum canım anladım zaten doktora gideceğim canım sorarım ona da teşekkürler yardımın için özel olacak ama oraya girdiğin ay mi hamile kaldın canım sen
Sağol canım yardım içinRegl oldum bitti gittim bi daha olmadım işte :))
1.2 kilomuuuu ayyy maşallah ya 80 kiloyken haftada bir kilo zor değil ama 54 kiloyken gayet zor tebrik ediyorumHadi yaaaa uyanınnn cuma bugün
Sağol esraaa :) spor olunca gidiyor ip atlamak eksiler getiriyor. Dün esraaağğğğğ diye bağırdım buralarda duydun mu1.2 kilomuuuu ayyy maşallah ya 80 kiloyken haftada bir kilo zor değil ama 54 kiloyken gayet zor tebrik ediyorum
Yaaaaaaa
Esraaaaaaaa.... bu haksızlık ama.. benim kilo vermem yavaşladı ama.. bide bu hafta pek spor yapamadım.. 9 yıldır bu kiloları görmemiştim zor gitmeye başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?