Sensin ŞİŞKO

Bilmemek değil ögrenmemek ayıp demişler. kimse anasının karnından spor yaparak doğmadı :) birde ben geçmişte 42 kiloydum değil spor yapmak salondan mutfağa giderken yolda yaruluyordum :)
Tamam ya bu kadar ciddi cevap vermene gerek yok, şaka yaptığım belli oluyor bence

Ay aminnnnnnnn bahar amin olur inşallah. Ama çalışırsan.. benim başladığım karın programına başlasana sen de o baya değiştirecek eminim çoook iyi bi program çünkü 1 aylık sadece
Canım şimdi ben yapmayı çok ıstiyorum ip de atlamak ıstiyorum ama sorun şu ki ben çocuk istediğim için adetim de yakın olduğu için eğer varsa çocuğa zarar vermemek adına o tür şeyler yapamıyorum sporlarıma baktinsa hep yürüyüş şeklinde yoksa göbek gitsin çok ıstiyorum çok imrendim yoksa sana ayrıca kız sen daha ne kadar eriyeceksin anacim ne eksisi artık korumaya geç bize de yazık ya o nasıl bi kilo senden 2 tane çıkıyor beni bolsek

Heee doğru ya kız bebiş ihtimali vardı en doğrusunu yapıyorsun zaten yürüyüş en güzel spor:)

Ben yiyom yiyom artılara geçiyorum sonra eriyorum mecbur yoksa aslında hep aynı kilo aralığındayım

Tamam ya bu kadar ciddi cevap vermene gerek yok, şaka yaptığım belli oluyor bence
Ay ben bu muhabbeti yanlış anlamışım ya la.. ben bana dedin beni kıskandın sandıydım hahahaha

@hepsi-bu-kadar kız şaka zaten.. klavyeden yazınca ciddi durdu senin yazdığın dimi tevafukun esprili yazımlarına alışmışsındır tanıdık artık birbirimizi

Sen menü verdin mi göremedim kaptan olunca menü verilmiyor mu

Çay içiyorum..
Ablam en sevdiğim makarnadan yaptı..

Koklarım normalde.. ama bugün koklamıyorum bile

Neden?

ÇÜNKÜ YARIN CUMAAAAAA YARIN TARTIIIIIIIII

Hain domdom makarna. Sana mı yenilicem sanki
Yoooo dostum yarın tartıdaki eksi beni senden mutlu edicek

Tişikkirlir kızlar makarnayla konuşmam bu kadardı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Heee doğru ya kız bebiş ihtimali vardı en doğrusunu yapıyorsun zaten yürüyüş en güzel spor:)

Ben yiyom yiyom artılara geçiyorum sonra eriyorum mecbur yoksa aslında hep aynı kilo aralığındayım
Ayy yarın cuma benim için dua edin olur mu yaa rabbim hayırlısı ile bana da bebis nasip etsin bu arada miucum haftaya doktora gideceğim tedavi için bakalım herşey nasip tabi artık ama dualariniza talibim kisacasi

Yaaaaa neden hatırlatıyon yaaaa
Ortalık karıştırma şimdi menüm berbat bugün midene ne girdi diye bir sor yiyemedim bile yarın veririm olar mı

Afiyet olsun oh mis.. incir 1 tane demi
Olmazzzzz.... menü alalım bananeyyy..

Ayy yarın cuma benim için dua edin olur mu yaa rabbim hayırlısı ile bana da bebis nasip etsin bu arada miucum haftaya doktora gideceğim tedavi için bakalım herşey nasip tabi artık ama dualariniza talibim kisacasi
Cnm eğer ciddi bi sorun yoksa kaplıcayı denesen.. faydası çok benim ilki hemen oldu.. ikincisi 1 sene istedik olmadı sorun olmamasına rağmen.. kaplıcaya gittiğim ay hamile kaldım

İnş rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin..

Tabi 1 tane.. canıma susamadım daha
Valla kıyameti koparırdım
Hadi inşallah canım duama eklicem seve seveeee
Olmazzzzz.... menü alalım bananeyyy..

Cnm eğer ciddi bi sorun yoksa kaplıcayı denesen.. faydası çok benim ilki hemen oldu.. ikincisi 1 sene
Polikistik over sendromu var kuzum bende ama onu bende duydum eşime söyledim nasip olursa gitmeyi düşünüyoruz inşallah gerisi nasip artık bakalım tedavi göreceğim büyük ihtimal üniversite hastanesinde canım teşekkür ederim bu arada canım fikir için seninkileri rabbim sana bağışlasın inşallah

Allah razı olsun.. ama aparta gitme.. otele git.. dinlenmende lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…