Tamam ya bu kadar ciddi cevap vermene gerek yok, şaka yaptığım belli oluyor benceBilmemek değil ögrenmemek ayıp demişler. kimse anasının karnından spor yaparak doğmadı :) birde ben geçmişte 42 kiloydum değil spor yapmak salondan mutfağa giderken yolda yaruluyordum :)
Canım şimdi ben yapmayı çok ıstiyorum ip de atlamak ıstiyorum ama sorun şu ki ben çocuk istediğim için adetim de yakın olduğu için eğer varsa çocuğa zarar vermemek adına o tür şeyler yapamıyorum sporlarıma baktinsa hep yürüyüş şeklinde yoksa göbek gitsin çok ıstiyorum çok imrendim yoksa sana ayrıca kız sen daha ne kadar eriyeceksin anacim ne eksisi artık korumaya geç bize de yazık ya o nasıl bi kilo senden 2 tane çıkıyor beni bolsekAy aminnnnnnnn bahar amin olur inşallah. Ama çalışırsan.. benim başladığım karın programına başlasana sen deo baya değiştirecek eminim çoook iyi bi program çünkü 1 aylık sadece
Heee doğru ya kız bebiş ihtimali vardı en doğrusunu yapıyorsun zaten yürüyüş en güzel spor:)Canım şimdi ben yapmayı çok ıstiyorum ip de atlamak ıstiyorum ama sorun şu ki ben çocuk istediğim için adetim de yakın olduğu için eğer varsa çocuğa zarar vermemek adına o tür şeyler yapamıyorum sporlarıma baktinsa hep yürüyüş şeklinde yoksa göbek gitsin çok ıstiyorum çok imrendim yoksa sana ayrıca kız sen daha ne kadar eriyeceksin anacim ne eksisi artık korumaya geç bize de yazık ya o nasıl bi kilo senden 2 tane çıkıyor beni bolsek
Ay ben bu muhabbeti yanlış anlamışım ya la.. ben bana dedin beni kıskandın sandıydım hahahahaTamam ya bu kadar ciddi cevap vermene gerek yok, şaka yaptığım belli oluyor bence
Sen menü verdin mi göremedimAy ben bu muhabbeti yanlış anlamışım ya la.. ben bana dedin beni kıskandın sandıydım hahahaha
@hepsi-bu-kadar kız şaka zaten.. klavyeden yazınca ciddi durdu senin yazdığın dimi tevafukun esprili yazımlarına alışmışsındır tanıdık artık birbirimizi
Yaaaaa neden hatırlatıyon yaaaaSen menü verdin mi göremedimkaptan olunca menü verilmiyor mu
Afiyet olsun oh mis.. incir 1 tane demiKızlar incir ile sade nescafe hüpletiyorum.. yarın sabah wc si için
Tabi 1 tane.. canıma susamadım dahaYaaaaa neden hatırlatıyon yaaaa
Ortalık karıştırma şimdi menüm berbat bugün midene ne girdi diye bir sor yiyemedim bileyarın veririm olar mı
Afiyet olsun oh mis.. incir 1 tane demi
Ayy yarın cuma benim için dua edin olur mu yaa rabbim hayırlısı ile bana da bebis nasip etsin bu arada miucum haftaya doktora gideceğim tedavi için bakalım herşey nasip tabi artık ama dualariniza talibim kisacasiHeee doğru ya kız bebiş ihtimali vardı en doğrusunu yapıyorsun zaten yürüyüş en güzel spor:)
Ben yiyom yiyom artılara geçiyorum sonra eriyorum mecbur yoksa aslında hep aynı kilo aralığındayım
Olmazzzzz.... menü alalım bananeyyy..Yaaaaa neden hatırlatıyon yaaaa
Ortalık karıştırma şimdi menüm berbat bugün midene ne girdi diye bir sor yiyemedim bileyarın veririm olar mı
Afiyet olsun oh mis.. incir 1 tane demi
Cnm eğer ciddi bi sorun yoksa kaplıcayı denesen.. faydası çokAyy yarın cuma benim için dua edin olur mu yaa rabbim hayırlısı ile bana da bebis nasip etsin bu arada miucum haftaya doktora gideceğim tedavi için bakalım herşey nasip tabi artık ama dualariniza talibim kisacasi
Valla kıyameti koparırdımTabi 1 tane.. canıma susamadım daha
Hadi inşallah canım duama eklicem seve seveeeeAyy yarın cuma benim için dua edin olur mu yaa rabbim hayırlısı ile bana da bebis nasip etsin bu arada miucum haftaya doktora gideceğim tedavi için bakalım herşey nasip tabi artık ama dualariniza talibim kisacasi
Olmazzzzz.... menü alalım bananeyyy..
Polikistik over sendromu var kuzum bende ama onu bende duydum eşime söyledim nasip olursa gitmeyi düşünüyoruz inşallah gerisi nasip artık bakalım tedavi göreceğim büyük ihtimal üniversite hastanesinde canım teşekkür ederim bu arada canım fikir için seninkileri rabbim sana bağışlasın inşallahCnm eğer ciddi bi sorun yoksa kaplıcayı denesen.. faydası çokbenim ilki hemen oldu.. ikincisi 1 sene
Yarın görüşücezzz tartıda..Valla kıyameti koparırdım
Hadi inşallah canım duama eklicem seve seveeee
Allah razı olsun.. ama aparta gitme.. otele git.. dinlenmende lazımPolikistik over sendromu var kuzum bende ama onu bende duydum eşime söyledim nasip olursa gitmeyi düşünüyoruz inşallah gerisi nasip artık bakalım tedavi göreceğim büyük ihtimal üniversite hastanesinde canım teşekkür ederim bu arada canım fikir için seninkileri rabbim sana bağışlasın inşallah
Çok sağol kuzum yaa Allah razı olsun senin de gönül muradini versinValla kıyameti koparırdım
Hadi inşallah canım duama eklicem seve seveeee
Bendeki cesaret.. sanki eksideyim gibi meydan okuyorum..
Ölü taklidi yap kızım miu
Aaa nasıl yani kız ben daha önce hiç gitmedim canım nasıl oluyor ne yapılır bilmiyorum açıkçası daha araştırıyorum nereye ne zaman gidilir diye reglden hemen sonra mi gidilmeli acabaAllah razı olsun.. ama aparta gitme.. otele git.. dinlenmende lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?