- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Hemm bende didim beni unuttu buSence bilmemek gibi bir şey söz konusu mu ekmek yemeyenler gönlümün efendisi burda
Dedim heralde attı kafası 2 gündür yiyor korktum
Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??Kız sen daha zayıflamasan mı iyice taş gibi oldun. Utanma balım öylesin nabalım
Kaç oldun kız merak ettim simdiMinik Duduklu Tencere gelsene balım.. bak ben kaç kilo oldum :))
Unutur muyum aaaaaHemm bende didim beni unuttu buyok kafamda atsa yok dün malum komşuma gittim kek şekerpare koymuş yemem didim yemedim o ka israrlarina karşı ayyy sen çok sıkı diyet yapıyorsun valla diyor ahahahaha ne sandın dedim ama durakladim ya tadim yok
65 e kadar :)Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??
Kocan kendine gülsün bi kereeee manken gibi olunca görür oKızlar gittim ip almaya adama dedim ip alıcam ne ipi dedi atlamak için dedim güldü ahahahahahahsanki biz şişmanlar ip atlayamiyoruz yaaaa Allah allah
Kız satıcı adam benim herif öyle şey demiyor bana bikere ahahahajjaUnutur muyum aaaaa
Evet cıslara coslara kanmıyoruz artık yeter zamanında yeterince yediydik yeter onlar bize :)
Tadını hiiiiç kaçırma o geçici bak ip de atlıcaksn nasıl gidecek kilolar
65 e kadar :)
Kocan kendine gülsün bi kereeee manken gibi olunca görür o
Öffff bn de fırsat bulmuşken sallayım dedim ama tutmadı deseneKız satıcı adam benim herif öyle şey demiyor bana bikere ahahahajja
77 balımKaç oldun kız merak ettim simdi
Ahahahah benimki öyle bişeye cesaret edemez zaten ederse o ip boğazında son bulur bilir o yüzdenÖffff bn de fırsat bulmuşken sallayım dedim ama tutmadı desene
Hahahahha işte bu be görmek istediğim güçlü kadınAhahahah benimki öyle bişeye cesaret edemez zaten ederse o ip boğazında son bulur bilir o yüzden
Ne güzel bir öğle yemeği o öyleÖğle yemegim 12.30
yarım tabak kereviz yemeği
İki kaşık bulgur
Patlıcan salatası toplasan bir kasik
Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zamanHahahahha işte bu be görmek istediğim güçlü kadın
Ne güzel bir öğle yemeği o öyle
Kerevi yerken kerevizin içindekinden daha fazla kalori yakıyorsun biliyo musun??Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa
Kerevizde sıkıntı yok bebeğim yanında başka bişey yememe kararı aldım bugunKerevi yerken kerevizin içindekinden daha fazla kalori yakıyorsun biliyo musun??
7 zeytin 1 incire başlasana..Form çayı aldım belki bagirsaklar biraz toparlar haftada bir iki içmeyi düşünüyorum
İyi mi geliyor7 zeytin 1 incire başlasana..
Ee daha ne?? Bide kerevizin mevsimi değil.. nerden buldun??Kerevizde sıkıntı yok bebeğim yanında başka bişey yememe kararı aldım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?