Sensin ŞİŞKO

Sence bilmemek gibi bir şey söz konusu mu ekmek yemeyenler gönlümün efendisi burda

Dedim heralde attı kafası 2 gündür yiyor korktum
Hemm bende didim beni unuttu bu yok kafamda atsa yok dün malum komşuma gittim kek şekerpare koymuş yemem didim yemedim o ka israrlarina karşı ayyy sen çok sıkı diyet yapıyorsun valla diyor ahahahaha ne sandın dedim ama durakladim ya tadim yok

Kız sen daha zayıflamasan mı iyice taş gibi oldun. Utanma balım öylesin nabalım
Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??

Unutur muyum aaaaa
Evet cıslara coslara kanmıyoruz artık yeter zamanında yeterince yediydik yeter onlar bize :)
Tadını hiiiiç kaçırma o geçici bak ip de atlıcaksn nasıl gidecek kilolar
Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??
65 e kadar :)
Kızlar gittim ip almaya adama dedim ip alıcam ne ipi dedi atlamak için dedim güldü ahahahahahah sanki biz şişmanlar ip atlayamiyoruz yaaaa Allah allah
Kocan kendine gülsün bi kereeee manken gibi olunca görür o

Kız satıcı adam benim herif öyle şey demiyor bana bikere ahahahajja

Hahahahha işte bu be görmek istediğim güçlü kadın

Ne güzel bir öğle yemeği o öyle
Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa

Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa
Kerevi yerken kerevizin içindekinden daha fazla kalori yakıyorsun biliyo musun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…