- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
Ben güzel sağlıklı bi kahvaltı yaptım ve tıka basa tokum şükürler olsun :))Günaydın hanımlar bugün yine buzdolabının önüne geldim oturdum
Dün en son akşam yemeğini saat 17 de yemiştim. Gündüz biraz ekmek kaçırıyorum ama aksam yemegini erken ve ekmeksiz yiyorum. Kendime biraz incelmişim gibi gelsede henüz eşimde dahil hiç kimseden bunu duymadım. Gerçi benim eşim beni 46 kiloyken ve herkes nekadar zayıfsın derken bile şişman bulurdu. onun beni begeneceğine dair umudum yok. amaan neyse
Günaydın kuzularrrr aynı sorun bendede var canım bende hergün wc ye çıkarken şimdi 2 3 günde bir oluyor şişkin hissediyorum kendimiKızlar size bi soru sorucam.. ben bayadır ekmeği kestim.. ama şöle bağırsaklarım yavaşladı sanki son zamanlarda.. acaba ekmek ile ilgili bi durum olabilir mi??
Ausencia kaptan bu konuda beni aydınlatabilir misin sana zahmet :))
Harika liste harikaaaaaBu nasıl bir liste allahimmmmm
Herkesi 1.olma hırsı tutmuş galiba .
bennn
AnammmmmMiu benim başımın belası.. miu benim oklavalı cadım.. miu benim canımmmmm
GünaydınnnnnnnGü-nayyyyy-dınnnnnnnn
GünaydınGünaydın kızlar
Kesik ne oluyor tuzsuz?sabah kahvaltım gelsin 9
İki çatal kesik
3 dilim domates
Bir dilim peynir
3 zeytin
Bir yumurta pişirdim yarısını yedim bir dilim sucuk Şekersiz çay sabahları sorunum yok biri beni akşam durdursun lütfen fazla yiyormusum gibi geliyor
Kesik ayranı kaynatiyorsun canım üstüne çıkan lor gibi bişey oluyor ona denir tuzsuz bişeyKesik ne oluyor tuzsuz?
miu can gidiyorum şimdi ip alıp gelicem bekle beniKızlar nerelerde herkesler gezmelerde mi?
Heee tamam süper bileymiş ekmekli unlu bişey sandım gidecektim kalptenKesik ayranı kaynatiyorsun canım üstüne çıkan lor gibi bişey oluyor ona denir tuzsuz bişey
Bekliyorum siboşşşşşş yaşasın ipmiu can gidiyorum şimdi ip alıp gelicem bekle beni
Yok kız ekmek yemiyorum artık ben bilmiyormusun aşk olsunnnHeee tamam süper bileymiş ekmekli unlu bişey sandım gidecektim kalpten
Bekliyorum siboşşşşşş yaşasın ip
Sence bilmemek gibi bir şey söz konusu mu ekmek yemeyenler gönlümün efendisi burdaYok kız ekmek yemiyorum artık ben bilmiyormusun aşk olsunnn
Olsun hemen dönersin sen eski performansına ince bellimKızlar 150 ip atladım.. ara verince zorlandım azcık
Olsun hemen dönersin sen eski performansına ince bellim
Ohh miss..Kabak yemeği pişiriyorum akşamaaa
Kız sen daha zayıflamasan mı iyice taş gibi oldun. Utanma balım öylesin nabalımutandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?