- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ay çokmu oluyor senin yaaa o da kötü bende bu ay öyle oldum aşırı kanama vardiCanım ben regl oyuzden yapamadım spor kaç gündür.
Dün de ölüyordum kanamadan, hemde sokak ortasında mahfoldum ...
Başlayacağım bitince....
Ya dün iş çıkışı gittim biraz alışveriş yapmam lazımdı.Ay çokmu oluyor senin yaaa o da kötü bende bu ay öyle oldum aşırı kanama vardi
Allah allah bi doktora gitseydin kuzum evlimisin senYa dün iş çıkışı gittim biraz alışveriş yapmam lazımdı.
Mağazadan cıkarken adım attım sonrası felaket...
Altımda Allah'tan siyah deri tayt vardı. Ama battı tabi ki.
Acil bi iç çamaşırcı buldum yavaşça yürüyerek küçük adımlarla. Buldum.
Sonra başka bir mağazaya girdim oradan da yeni siyah bir tayt aldım.
Restauratın wc sine girdim yarım saat zor cıktım oradan. Millet kuyruk oldu wc önünde
Sonra gözlerim kararmaya başladı dışarı cıktım oturdum, benimki aradı o esnada.
Söyledim, almaya geldi beni ewe götürdü. Bu ay böyle oldum 3.günüm bugün.
BekarımAllah allah bi doktora gitseydin kuzum evlimisin sen
Bi doktora git kuzum evli olsan kimyasal falan derdim ama bekarsin bu kadar kanama fazla kist falan varmiydi bildiginBekarım
Geçen sene de olmuştu böyle duştaydım ozaman.Bi doktora git kuzum evli olsan kimyasal falan derdim ama bekarsin bu kadar kanama fazla kist falan varmiydi bildigin
Düzensiz oluyor senin birşey göremedi diyorsun geçen ay az olmuşsun birşey yoktur o zamanGeçen sene de olmuştu böyle duştaydım ozaman.
Gittim doktora baktı ve bişi göremedi.
Mesela geçen ayda çok az oldum, normalde 5 gün sürerdi ama 3 gün sürdü hemde yoğun değildi.
Birde ben her ay 3 gün 4 gün erkenden oluyorum. Gününde olmuyorum.Düzensiz oluyor senin birşey göremedi diyorsun geçen ay az olmuşsun birşey yoktur o zaman
Ahahahah kız bende hep günü gününe oluyorum hiç sarkmaz dakiktir ama seninki bir tuhaf bence sen bir doktora daha git soulümBirde ben her ay 3 gün 4 gün erkenden oluyorum. Gününde olmuyorum.
Daha doğrusu mayısa kadar hep geç olurdum 5 gün geçerdi felan.
Doktora gittim hormon testi yapıldı, doğum kontrol hapı verdi 1 kutu kullandım sonra bıraktım.
Şimdi de erkenden oluyorum
Gideyim dimiiAhahahah kız bende hep günü gününe oluyorum hiç sarkmaz dakiktir ama seninki bir tuhaf bence sen bir doktora daha git soulüm
Tabi git belki kist var bir tedavi görürsün geç olmadan tuhaf çünkü bir ay az bir ay çok karnın ağrıdı ilaç falan içtiyse o da etkiliyor bu ay ilk defa ilaç içmedim dayandım 3 gün süren adetim 5 gün surduGideyim dimii
İnat ettim ilaç içmedimTabi git belki kist var bir tedavi görürsün geç olmadan tuhaf çünkü bir ay az bir ay çok karnın ağrıdı ilaç falan içtiyse o da etkiliyor bu ay ilk defa ilaç içmedim dayandım 3 gün süren adetim 5 gün surdu
Ahahahah diğer aylar ictiysen ondan fazla gelmiştir o zamanİnat ettim ilaç içmedim
Kız ne kadar kötü olmuş yaaİnat ettim ilaç içmedim
Ahahahajah deliii yaaaaKız ne kadar kötü olmuş yaageçmiş olsun cnm.. valla sen en iyisi bebek bezi kullan :))
Kız valla bende bi iki kere kullandım napim :))Ahahahajah deliii yaaaa
Ahahahahhaha o kadar çokmuydu kizzzKız valla bende bi kere kullandım napim :))
Benim de çok olur.. evde olmıcaksam riske atamamAhahahahhaha o kadar çokmuydu kizzz
Canım bugün misafir gelecek yarın yapmayı düşünüyorum anlam veremediğim bir sislik var bende tuvalet problemi var yarın yapsammi diyorum bende belki ayran belki süt muz@tuzsuz_ruh cnm detoks yapıcan mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?