- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Cuma ya göre aynıyım kuzum çok mutlu oldum geldiğineGÜNAYDINNNN
Neler oluyor burada bakıyımmm
Ak kelebek kuzucuğummmm ben geldim hele bi bak artı mısın eksi misin cumaya göre bir söyle
Nasıl onu da söyle
tevafuk55 hippotalamus
Ay kötü olmisisn canım geçmiş olsunYa dün iş çıkışı gittim biraz alışveriş yapmam lazımdı.
Mağazadan cıkarken adım attım sonrası felaket...
Altımda Allah'tan siyah deri tayt vardı. Ama battı tabi ki.
Acil bi iç çamaşırcı buldum yavaşça yürüyerek küçük adımlarla. Buldum.
Sonra başka bir mağazaya girdim oradan da yeni siyah bir tayt aldım.
Restauratın wc sine girdim yarım saat zor cıktım oradan. Millet kuyruk oldu wc önünde
Sonra gözlerim kararmaya başladı dışarı cıktım oturdum, benimki aradı o esnada.
Söyledim, almaya geldi beni ewe götürdü. Bu ay böyle oldum 3.günüm bugün.
Cnm teşekkür ederim.My SouL canım geçmiş olsun adetin erken gelmesi sıkıntı değil yumurtalıkların iyi çalıştığını gösterir kansızlık var mı sende
Ağrılı mı geçiyor senin kiAy kötü olmisisn canım geçmiş olsun
Bende bu sabah bir uyandım ki g3lmis b3nim kitam da gününde hem nöbetçiyim hem de veli toplantım vardı
Tam gününde olanları accayipp kıskanıyorum ya LaAy kötü olmisisn canım geçmiş olsun
Bende bu sabah bir uyandım ki g3lmis b3nim kitam da gününde hem nöbetçiyim hem de veli toplantım vardı
Evet canım aynen kansızlık olan kişilerde Regli döneminde daha fazla kanama olabilir ama için rahat etsin tekrar git Dr a ama Doğum kontrol hapı kullanma canım bir etkisi Yök ki sanaCnm teşekkür ederim.
Biraz var kansızlık.
Yumurtalıklarım mı güzel çalışıyor benim şimdii
Ağrılı demeyeyeim de yoğun geçiyor karnım da aşırı baskı oluyirAğrılı mı geçiyor senin ki
Kız tam gununde derken gününü de buldu manasında dedim :) 2 gün erken geldi. aslında günü gününe olurdum ama birkaç aydır böyleTam gününde olanları accayipp kıskanıyorum ya La
Hmmm şimdi anladım, ozaman kıskanmıyorummAğrılı demeyeyeim de yoğun geçiyor karnım da aşırı baskı oluyir
Kız tam gununde derken gününü de buldu manasında dedim :) 2 gün erken geldi. aslında günü gününe olurdum ama birkaç aydır böyle
Yok zaten 1 ay kullandım dedim ki tövbe bismillah bu bana göre değil dedim.Evet canım aynen kansızlık olan kişilerde Regli döneminde daha fazla kanama olabilir ama için rahat etsin tekrar git Dr a ama Doğum kontrol hapı kullanma canım bir etkisi Yök ki sana
20 çok geç.. hemde baklagil.. şişkinlik yaparBugün ki menüm;
Sabah; 09.00
Çubuk kraker HEPSİNİ YEDİM PAKETİN
Öğlen; 12.30
Mercimek çorbası yarım kase
Göbek salata
Akşam; 20.00
Barbunya 1 kepçe
Salata bolca
Yoğurt 1 kase
2 lt su içtim ewde devam edeceğim.
@MiuLego unuttun bizi
19.00 yazdım diye biliyorum ben onu canım ya,20 çok geç.. hemde baklagil.. şişkinlik yapar
Ödemdir cnmBı yüzüğüm var çok sevdiğim ama olmuyordar geliyor hayır anladigim geçen senede bu kilolarda olduğum oldu ozamn oluyordu ee şimdi neden olmuyor anlamadım yaa
Oylemi diyosun ya gercektende eminim geçen sene bi ara 72 kiloya çıkmıştım hala takiyodum bu yüzüğü şimdi 71 im ama olmuyo darÖdemdir cnmyaz ayları malum..
Cnm bazen benim sabah uyandığımda yüzüğüm oturuyo.. akşama çıkıyo :))Oylemi diyosun ya gercektende eminim geçen sene bi ara 72 kiloya çıkmıştım hala takiyodum bu yüzüğü şimdi 71 im ama olmuyo dar
Yok cnm bu öle sabah akşam olayı değil ya bu resmen dar ve ben gerçekten bu kilolarda daha öncede olduğumu biliyorum ama oluyodu aceba uzun zamandir takmiyorum ondanmi bilemedim yaaCnm bazen benim sabah uyandığımda yüzüğüm oturuyo.. akşama çıkıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?