- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Geçmiş olsun cnm.. hayırdır??Kızlar sabahtır hiç birşey yemedim çok hastayım bugün eş geçin beni
Geçmiş olsun canım neyin varKızlar sabahtır hiç birşey yemedim çok hastayım bugün eş geçin beni
Gün içinde tartılmayınnn !!!!Şimdi tartiya ciktimda aceba varmı bı gelişme diye 500 grm almış görünüyorum bu nasıl olur olur ya ayran detoksuyla kilomu aldım yoksa
Ya ben bu diyeti yaptığım için tartildim normalde tartilmiyorum ama iki günde iki kilo diyorlar şuan benim bir kilo vermiş olmam gerekli degilmiydi oysa almış görünüyorumGün içinde tartılmayınnn !!!!
Afiyet le yerimmmmm1 adet miu yiyorsun her öğün
Usutmusum çok fena karnım midem çok kötü mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ne ararsan varGeçmiş olsun cnm.. hayırdır??
Sağol canım Usutmusum çok fenaGeçmiş olsun canım neyin var
Kız gülbe bu nasıl menü?? Senin gibi bi hamişe yakışıyor mu balımSabah 12:30
Aç karna 2 bardak su
Patates kızartma 10 adet
5 biber
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Ara 15:45 1fincan Osmanlı kahvesi
Akşam 18:30
1.5 yk makarna
Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş
İkindi vakti bulantım başlıyor hiç birşey yemek istemiyorum ya
Geçmiş olsun.. iyi bak kendineUsutmusum çok fena karnım midem çok kötü mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ne ararsan var
Herşeyi bırak su içmiyor musun gün içinde??Ya ben bu diyeti yaptığım için tartildim normalde tartilmiyorum ama iki günde iki kilo diyorlar şuan benim bir kilo vermiş olmam gerekli degilmiydi oysa almış görünüyorum
Sağol hiç birşey yemedim sabahtır en son eşim aldı götürdü bir köfte söyledi ye diye bugün sadece onu yedim yarım lavasla birlikte birde ayranGeçmiş olsun.. iyi bak kendine
Çok geçmiş olsun canım geçiş mevsimleri aman dikkat et..Usutmusum çok fena karnım midem çok kötü mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ne ararsan var
Istikrarlı hatun seni27 eylül çarşamba spor listesi
1.hippo:
2 mil leslie 30 dk:60 puan
100 ip : 20 puan
Toplam: 80 puan
Ay yiemiyorum tiksinti geldi çoğu şeye karşı simit almış eşim midem kalktı markete gıda reyonuna gitmiyorum niye böyle oldu ki 3. Aydan sonraKız gülbe bu nasıl menü?? Senin gibi bi hamişe yakışıyor mu balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?