- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Topladın mı canım nasıl oldunSağol kuzummmmm
Bu sabah daha iyiyim dün çok fenaydim mide bulantısı beni mahvetti hayır hamile falan kalsam böyle olursa hergün ben ölürüm vallaTopladın mı canım nasıl oldun
Birşey olmaz alışırsınBu sabah daha iyiyim dün çok fenaydim mide bulantısı beni mahvetti hayır hamile falan kalsam böyle olursa hergün ben ölürüm valla
Kız hiç birşey yiyemedim dün en son 8 de kaldırdı eşim gel gidiyoruz yemek ye artık diye bir köfte söyledi 8 tane ufak ufak köfte yedim ancak birde ayran aman hamileliktede böylemi oluyor bu kadar aşırı dayanamam herhalde ben kusamam daBirşey olmaz alışırsın
17 eylül mü :))17 eylül çarşamba spor listesi
My SouL; 30 dk yürüyüş 55 p.
cnm işte onu demek istiyorum.. gün içinde o kadar su içiyoruz artı çıkman çok normal.. sabah tartıldın mı sonuç nasıl??Elbetteki iciyorum yaklaşık 2.5 3 lt
Günaydın kızlar...
ne güzel haberlerrrrrrGünaydın kızlarr, bu sabah güzel bir eksi ile uyandım.
Darısı yarına inşallahh
Sabah 12:30
Aç karna 2 bardak su
Patates kızartma 10 adet
5 biber
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Ara 15:45 1fincan Osmanlı kahvesi
Akşam 18:30
1.5 yk makarna
Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş
İkindi vakti bulantım başlıyor hiç birşey yemek istemiyorum ya
Günaydın miucan..günaydın güzellerrrrrr
nasılsınız?
gülbişim ses ver hele
kıymetimi bilmedin oh hippoşum kök söktür sen soul e@MiuLego bana alışmıştı, sende alışır mısın bilmem
Günaydın kuzum buralardayım ay mide bulantısı beni mahvediyor sabah birşey Yök da akşam başlıyor eksideyim şükür amagünaydın güzellerrrrrr
nasılsınız?
gülbişim ses ver hele
Miucan yşyemiyorum herşeyden midem bulanıyor sabah ne yersem akşama birşey yiyemiyorum bugün zorlayacağım ama et filan içim kalkıyorhani besleyici besinler burda
Günaydın kuzum buralardayım ay mide bulantısı beni mahvediyor sabah birşey Yök da akşam başlıyor eksideyim şükür ama
Miucan yşyemiyorum herşeyden midem bulanıyor sabah ne yersem akşama birşey yiyemiyorum bugün zorlayacağım ama et filan içim kalkıyor
Valla normalde bu zamanlar biter mide bulantısı bende yeni başladı niye bilmiyorum 3-4 hafta sürebilirmiş hayırlısıAh kıyamam kuzumaaaa
Mide bulantısı için normal zamanlar mı bu gülbe
Hayat durur bana midem bulanınca
Hemen geçer inşallah aklımdasın hep
Sende benim hep aklımdadır ki özlüyorum seni yazılarını burdaAh kıyamam kuzumaaaa
Mide bulantısı için normal zamanlar mı bu gülbe
Hayat durur bana midem bulanınca
Hemen geçer inşallah aklımdasın hep
düzenim yavaştan oturacak daha çok gelicem inşallah kuzumSende benim hep aklımdadır ki özlüyorum seni yazılarını burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?