Olur öle arada takma kafanı.. haftaya toparlarsın inş..Ben kendimle gurur duymuyorummm
İnşallah canımOlur öle arada takma kafanı.. haftaya toparlarsın inş..
Haftaya cuma toparlasın canım sıkma canınıBen kendimle gurur duymuyorummm
Bekliyoruz hadi bakalım bol eksilerKızlar ben henüz tartılmadım.. tartıya gidiyorum
Regl de bi olaydım iyi olucaktı.Haftaya cuma toparlasın canım sıkma canını
Hafta sonu bi vukuat olmazsa cumaya toparlanırsınBen kendimle gurur duymuyorummm
Eşim hiç yemek seçmez onun da bezelyeye karşı böyle hisleri varBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi
Ben çok severim bezelye sen neredesin kız egeli değilsin kesin ahahahahBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi
Her türlü sebzenin hastasıyımBezelyeyi hiç yemek olarak benimseyemedim, diyette olmasam mümkün değil yemezdim, ne doyuyorsun ne aç kalıyorsun öyle atıştırmalık gibi
Genel bi sorun heraldeAynen canım daha önce olmuyordu sadece mesaj gönderilirken çıkıyordumatematik61
Ama öyle :)))Eşim hiç yemek seçmez onun da bezelyeye karşı böyle hisleri varne yedigimi anlamiyorum ben küçük boş toplar onlar diyo
İç anadolu :)) Kayseri'liyim ben, mantı hariç tüm hamurişlerine aşığımBen çok severim bezelye sen neredesin kız egeli değilsin kesin ahahahah
Ben de 2ye yeni basladim sayilir :)Dün çok su içtim zorlayarak bugün 1 lt bile tamalayamadımSizler ne alemdesiniz
Eeeee belli o zaman işte bizde tam tersi otculuzAma öyle :)))
İç anadolu :)) Kayseri'liyim ben, mantı hariç tüm hamurişlerine aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?