Üzüldük...üzdünüz.
Zaten benim takıma girme niyetim yoktu miu rica edince tamam dedim.idare edebilecegime inaniyorum.Takım kuralları var canım okudun mu izinsiz ayrılırsan 6 ay girememme gibi ceza alıyorsun vs.. vs..
Yok canım iyi böyle yavaş yavaş :))anam çok azzz hedefi aşağı çekersin belki diye düşündüm ama cıks heralde
Valla ben burayı wc den idare ediyorum beni çekip götürme böyle çokkkk iyiyim
Yazdım buraya hatırlatmak zorunda kalmam inşallahO zaman @MiuLego beni dovse de buraya dönerim :)
ben üzüldüm şimdi canım. Amaç kilo vermek zaten.. gönlünden nasıl geçiyorsa diyim seni zor durumda bırakmayayım.Zaten benim takıma girme niyetim yoktu miu rica edince tamam dedim.idare edebilecegime inaniyorum.
Kendime guveniyorum :)Yok canım iyi böyle yavaş yavaş :))
Yazdım buraya hatırlatmak zorunda kalmam inşallah
Ya bu gruba kendimi zorla aldirdim ben kimse alinmazken kabul edildim ve 1 haftada hem guzel sohbetler hemde aliskanliklar edindim ornegi de bugunku kahvaltim mesela.o yüzden burayi boslamayi aklimdan bile gecirmedim.ben üzüldüm şimdi canım. Amaç kilo vermek zaten.. gönlünden nasıl geçiyorsa diyim seni zor durumda bırakmayayım.
böyle olmaz sanmıştım ben..
üzüldüm.
YetişiciğimE
Bendede suda sıkıntı yok canım 3 e başladım
Ben de basladimYetişiciğim
Ben de basladim
Farklı lezzetlere açık olmak lazımOğlumla birlikte o kadar uykusuzum ki yemegi sogansiz yapmisim.
hippotalamus tartilmaya gitti gelmedi.
Miusum canım bak 7. Takimin kişi sıkıntısı yok bunu sende biliyorsun her hafta derece yapıyorsunuz zaten maşallahbugün benim zor günüm galiba da.. neyse :)
Tamam sorun yokMiusum canım bak 7. Takimin kişi sıkıntısı yok bunu sende biliyorsun her hafta derece yapıyorsunuz zaten maşallahama burası tam sakinleşti sen gittin başkaları gitti yeni kişiler geldi derken canlandı... sen şimdi buradakileri takıma cagiriyorsun.. sakince düşün lütfen kuzum seni seviyorum canım
İnşallah. Telefonda internette fln sıkıntı olmustur belki.Bizimki yorulunca hic uyumuyooooo
Farklı lezzetlere açık olmak lazımKüçüğü babası gelince güzelce yorsun erkenden yat canım vücudun dinlensin.
hippotalamus pek ihmal etmezdi ama inşallah bişey yoktur.
ayy oluyo canım öyle arada farklı tatlar böyle böyle çıkıyoOğlumla birlikte o kadar uykusuzum ki yemegi sogansiz yapmisim.
hippotalamus tartilmaya gitti gelmedi.
Ben seni tanıyorumTamam sorun yok
Hastalık falan olmasında gerisi mühim değilİnşallah. Telefonda internette fln sıkıntı olmustur belki.Bizimki yorulunca hic uyumuyooooo
Hadi bakalım ben artık saymıyorum üç te bittiYetişiciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?