Bendede suda sıkıntı yok canım 3 e başladımDün çok su içtim zorlayarak bugün 1 lt bile tamalayamadımSizler ne alemdesiniz
Bizi terkmi ediyorsunIki tarafi da idare edecek ceneyi kendimde goruyorum
Hayirrr buraya zorla aldirdim kendimi gider miyim hic :)Bizi terkmi ediyorsun
Canım benim 5 kilo fazlam takımada deneme süresi oluyor heralde e o zamana kadar biraz daha gider takıma pek katkım olmaz diye düşünüyorum. Teşekkürler:)saricicek123 ve sem35 canlar sizler de düşünün hele.. sanki aktifsiniz de.. tut kolumdan çek götür beni derseniz
terk değil kız takımlarda yarışacak.. geliriz biz ara ara.. sen de gel çiçeğim :):)Bizi terkmi ediyorsun
anam çok azzz hedefi aşağı çekersin belki diye düşündüm ama cıks heraldeCanım benim 5 kilo fazlam takımada deneme süresi oluyor heralde e o zamana kadar biraz daha gider takıma pek katkım olmaz diye düşünüyorum. Teşekkürler:)
geliriz buraya da kuzum beraberIki tarafi da idare edecek ceneyi kendimde goruyorum
Olmuyor miusum böyleterk değil kız takımlarda yarışacak.. geliriz biz ara ara.. sen de gel çiçeğim :):)
Valla ben burayı wc den idare ediyorum beni çekip götürme böyle çokkkk iyiyimsaricicek123 ve sem35 canlar sizler de düşünün hele.. sanki aktifsiniz de.. tut kolumdan çek götür beni derseniz
Her iki yere yetisemeyeceksin canım çünkü orası çok yoğun günde kaç sayfa birikiyorHayirrr buraya zorla aldirdim kendimi gider miyim hic :)
Burası miunun grubuydu ama 7. Takimin kaptanı olunca maalesef buraya gelemedi.Buraya da aktif katilacam ben söz.
O zaman @MiuLego beni dovse de buraya dönerim :)Her iki yere yetisemeyeceksin canım çünkü orası çok yoğun günde kaç sayfa birikiyor
Takım kuralları var canım okudun mu izinsiz ayrılırsan 6 ay girememme gibi ceza alıyorsun vs.. vs..O zaman @MiuLego beni dovse de buraya dönerim :)
Olmuyor miusum böyle
Biz burada aktiflik arttı diye s3vinirken s3n buraya yeni gelenleri o aşırı yoğun takıma çekiyorsun aşk olsun
O zaman @MiuLego beni dovse de buraya dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?