Sensin ŞİŞKO

Yaa çok sevindim.. benim son hedef diye koyduğum eteğe girdim 10 sene sonra.. geçende eşimin kotunu giydim.. çok mutluyum yaa.. senin adına da sevindim..

Çok sevindim canım o kot bol bile gelecek
Yaa çok sevindim.. benim son hedef diye koyduğum eteğe girdim 10 sene sonra.. geçende eşimin kotunu giydim.. çok mutluyum yaa.. senin adına da sevindim..
Valla süper

Yaa.. gördüm bişiler.. ne yapmaya karar verdin
Oraya da yazdım yazıyorum takip etmeye çalışıyorum ama orası zor takip ediliyor burasi minnak grubumuz bi de herkesi tanidim burda oraya alismam zaman alacak.Menu paylasimi yapiyorum ama kimseye yorum yapamiyorum araya dalip konusup kaçıyorum muhabbete yetismek su an imkansiz.

Hayırlısı cnm.. 2 hafta deneme süresi var.. karar verirsin

Bana musade hanımlar sabah 5 bucuktan beri ayaktayim güya erken yatacaktim ama oglum habire uyandi.Tekrar uyanmadan birazcik uyuyayim bari.Herkese iyi geceler seviyorum sizi

Helal size kızlar tebrik ederim harikasınız
tevafuk55 hanım.. nerdesiniz acaba
Işte geldim burdayım
O bugün miu yla bana kizdi
Hayır kızmadım ya kızmadım kuzum bir anlık şaşkınlık yaşadım sadece

Menü vereyim
Sabah iki yumurta 1 yemek kaşığı lordan omlet
5 zeytin maydanoz 1 ince dikim tbekmegi

Ara sade nescafe 1 hurma 1 kayısı

Ogle: 1.5 baget tavuk 1kepce çorba
3 kaşık pilav

Ara türk kahvesi 5 badem

Aksam: 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurt

Ara yine kahve ve 2 dilim bitter

Su 2 litre

Vee bu geceden de uykusuz ve sabah yine bogaz agrisiyla uyanmis dinlenememis o sinirle el kadar ogluna bagirmis su an vicdan azabi cekip sinirinden aglayan bir bernadan gunaydin

Menü gayet iyi canım cikolata daha gunduz saatleri olsaydi daha iyi olurdu sanki

Vee bu geceden de uykusuz ve sabah yine bogaz agrisiyla uyanmis dinlenememis o sinirle el kadar ogluna bagirmis su an vicdan azabi cekip sinirinden aglayan bir bernadan gunaydin
Günaydın canım bu gece bizde hiç uyuyamadık.. oğlum gece boyu oksurdu ve burnu hırrrr hırrr akıntısı vardı en son gün ışırken yanıma aldım şimdi de uyuyor
Bazen hepimize oluyor canım anneler hemen telafi eder canini sikma

Bi de küsüyor sipa onu öğrenmiş bakmıyor yüzüme.

Ya revani vardı ben onu yememek için bunu yedim
Oyy revani tamam affettim cikolatayi

Güzel menü güzel eksi getirir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…