- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaa çok sevindim.. benim son hedef diye koyduğum eteğe girdim 10 sene sonra.. geçende eşimin kotunu giydim.. çok mutluyum yaa.. senin adına da sevindim..Demek ki ben hamileyken normal yemiyomusum
Bu arada kizlar cok sevdigim bi kotum vardi teeee hamile kalmadan giyiyodum su halimden 5 kilo eksikken giyebildigim bi kottu.Evet cok likrali olabilir evet ben göbeğimi fazla cekmis olabilirim ama az önce o kotun icine girdim :)
Yaa.. gördüm bişiler.. ne yapmaya karar verdinO bugün miu yla bana kizdi
Çok sevindim canım o kot bol bile gelecekDemek ki ben hamileyken normal yemiyomusum
Bu arada kizlar cok sevdigim bi kotum vardi teeee hamile kalmadan giyiyodum su halimden 5 kilo eksikken giyebildigim bi kottu.Evet cok likrali olabilir evet ben göbeğimi fazla cekmis olabilirim ama az önce o kotun icine girdim :)
Valla süperYaa çok sevindim.. benim son hedef diye koyduğum eteğe girdim 10 sene sonra.. geçende eşimin kotunu giydim.. çok mutluyum yaa.. senin adına da sevindim..
Oraya da yazdım yazıyorum takip etmeye çalışıyorum ama orası zor takip ediliyor burasi minnak grubumuzYaa.. gördüm bişiler.. ne yapmaya karar verdin
Hayırlısı cnm.. 2 hafta deneme süresi var.. karar verirsinOraya da yazdım yazıyorum takip etmeye çalışıyorum ama orası zor takip ediliyor burasi minnak grubumuzbi de herkesi tanidim burda oraya alismam zaman alacak.Menu paylasimi yapiyorum ama kimseye yorum yapamiyorum araya dalip konusup kaçıyorum muhabbete yetismek su an imkansiz.
Miu direk listeye eklicem demisti ama ben süre isticem ondan :)Hayırlısı cnm.. 2 hafta deneme süresi var.. karar verirsin
Helal size kızlar tebrik ederim harikasınız20 ekim
zayıflama yarışması sonuçları
1.sem35 %2.88
2.matematik61 %1.09
3. @saricicek123 %0.77
Derece ye giren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum arkadaşlar.. pazar günü saat 17ye kadar bi kaçamak hakkınız varsevdiğiniz bi cıss la kendinizi ödüllendirin
Işte geldim burdayım
Hayır kızmadım yaO bugün miu yla bana kizdi
Menü gayet iyi canım cikolata daha gunduz saatleri olsaydi daha iyi olurdu sankiMenü vereyim
Sabah iki yumurta 1 yemek kaşığı lordan omlet
5 zeytin maydanoz 1 ince dikim tbekmegi
Ara sade nescafe 1 hurma 1 kayısı
Ogle: 1.5 baget tavuk 1kepce çorba
3 kaşık pilav
Ara türk kahvesi 5 badem
Aksam: 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurt
Ara yine kahve ve 2 dilim bitter
Su 2 litre
Günaydın canım bu gece bizde hiç uyuyamadık.. oğlum gece boyu oksurdu ve burnu hırrrr hırrr akıntısı vardıVee bu geceden de uykusuz ve sabah yine bogaz agrisiyla uyanmis dinlenememis o sinirle el kadar ogluna bagirmis su an vicdan azabi cekip sinirinden aglayan bir bernadan gunaydin
Ya revani vardı ben onu yememek için bunu yedimMenü gayet iyi canım cikolata daha gunduz saatleri olsaydi daha iyi olurdu sanki
Bi de küsüyor sipa onu öğrenmiş bakmıyor yüzüme.Günaydın canım bu gece bizde hiç uyuyamadık.. oğlum gece boyu oksurdu ve burnu hırrrr hırrr akıntısı vardıen son gün ışırken yanıma aldım şimdi de uyuyor
Bazen hepimize oluyor canım anneler hemen telafi eder canini sikma
Oyy revaniYa revani vardı ben onu yememek için bunu yedim
Yapmazlar mi çok tatlı oluyorlar maşallahBi de küsüyor sipa onu öğrenmiş bakmıyor yüzüme.
Oyy revanitamam affettim cikolatayi
Yok canım 1 tane.zaten daha 2.5 yillik evliyim ben o konuda çok erkenci degildim :)Yapmazlar mi çok tatlı oluyorlar maşallah
Seninnbaska var mıydı çocuk canım.
Güzel menü güzel eksi getirir inş..Menü vereyim
Sabah iki yumurta 1 yemek kaşığı lordan omlet
5 zeytin maydanoz 1 ince dikim tbekmegi
Ara sade nescafe 1 hurma 1 kayısı
Ogle: 1.5 baget tavuk 1kepce çorba
3 kaşık pilav
Ara türk kahvesi 5 badem
Aksam: 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurt
Ara yine kahve ve 2 dilim bitter
Su 2 litre
Günaydınnnn ben düne göre 600 gr eksik çıktım bugün saskinliklar icerisindeyim.Günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?