- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bi taneyle pert oldum ben bi de yaş küçük olmayinca eşim de arada sakayla karışık 2.nin lafini ediyor.Sezaryen oldum da ısrar edemiyor fazla.Yoksa kacamazdim elindenYapmazlar mi çok tatlı oluyorlar maşallah
Seninnbaska var mıydı çocuk canım.
Ayy dur bende tartılim.. bi eksi bi artı.. bu hafta bütün şişkinliklerim gider inş.. yeter valla yaa.. biraz hızlanmak istiyorum.. detoks suyu yapıcam inş..Günaydınnnn ben düne göre 600 gr eksik çıktım bugün saskinliklar icerisindeyim.
Kaç yaşındaydın ki cnm??Bi taneyle pert oldum ben bi de yaş küçük olmayinca eşim de arada sakayla karışık 2.nin lafini ediyor.Sezaryen oldum da ısrar edemiyor fazla.Yoksa kacamazdim elinden
Sen baya baya verdigin icin durmalarin olur detoks iyi gelir sana.Serumun reglin sisligi de iyice gider bu hafta cok iyi bi eksi gelecek senden inaniyorumAyy dur bende tartılim.. bi eksi bi artı.. bu hafta bütün şişkinliklerim gider inş.. yeter valla yaa.. biraz hızlanmak istiyorum.. detoks suyu yapıcam inş..
29 bucukKaç yaşındaydın ki cnm??
İnş cnm ya.. aklımda ilk fırsatta bi detoks yapmalıyım.. bide aramızda kalsın 8 ay olacak diyetteyim.. 27 kilo verdim.. biraz yoruldum bıktım.. ufak tefek kaçamaklarım hep bu yüzden.. bura olmasa belki bırakmıştım.. aslında ilk hedefim 80di.. 100lerden sonra 80 yeter diyordum.. ama 7yi görim dedim.. şimdiki hedefim 70 açıkçası.. 70 olunca nolur bilemiyorum ama..Sen baya baya verdigin icin durmalarin olur detoks iyi gelir sana.Serumun reglin sisligi de iyice gider bu hafta cok iyi bi eksi gelecek senden inaniyorum
Benden 1.5 yaş büyüksün o zmn bende 28.. 89 doğumluyum.. 9 yaşına girmesine az kalmış bi oğlum 15 aylıkta bi bebişim var :)) erkenciyim biraz29 bucukesim 3 çocuk istiyor da.Hatta ilk bu konulari konusurken kac cocuk yapalim dedigimde siklari saymaya 4ten baslamisti
Bi sure korumaya gecersin hem sikilmamis olursun.İnş cnm ya.. aklımda ilk fırsatta bi detoks yapmalıyım.. bide aramızda kalsın 8 ay olacak diyetteyim.. 27 kilo verdim.. biraz yoruldum bıktım.. ufak tefek kaçamaklarım hep bu yüzden.. bura olmasa belki bırakmıştım.. aslında ilk hedefim 80di.. 100lerden sonra 80 yeter diyordum.. ama 7yi görim dedim.. şimdiki 70 açıkçası.. 70 olunca nolur bilemiyorum ama..
Maaşallah Allah bagislasin yavrularini.88liyim ben de.okul bitsin atanmayi bekle kocayi bul derlen bu yaş olduBenden 1.5 yaş büyüksün o zmn bende 28.. 89 doğumluyum.. 9 yaşına girmesine az kalmış bi oğlum 15 aylıkta bi bebişim var :)) erkenciyim biraz
Tecillimi sizin kuzum o yüzdendir ama gideceği gün belli olunca yerde belli oluyorDaha belli olmamış yaa
Belli oldu cnm kısa dönem..Tecillimi sizin kuzum o yüzdendir ama gideceği gün belli olunca yerde belli oluyor
Neresi çıkmış inşallah sağ saglim dönerler yuvalarinaBelli oldu cnm kısa dönem..
Henüz katsima kacamak yapma firsati gelmedi.Gelirse de yapmamayi düşünüyorum:)Dereceye girenler.. şimdi siz kaçamak istemiyo musunuz
Vayysss... tebrikler...Henüz katsima kacamak yapma firsati gelmedi.Gelirse de yapmamayi düşünüyorum:)
Planlarim tutar mi bilmem tabi :)Vayysss... tebrikler...
Ben de oglumu uyutup yapabildim sobra da uyumusum biraz kendime geldim.Gecmis olsun yavrularına canım.Kızlar kahvaltı yaptınız mı?? Ben 2 hasta çocukla yapamadım daha
Şimdi yaptım şükür.. sürekli kesintiye uğradıBen de oglumu uyutup yapabildim sobra da uyumusum biraz kendime geldim.Gecmis olsun yavrularına canım.
Afiyet bal seker olsun ama yaramasinŞimdi yaptım şükür.. sürekli kesintiye uğradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?