- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Benim kardeşim de 10 gün sonra fln gidecek askere..Selammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü
Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler
Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt
Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında
2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus
Makarnamizda ev yapımı sadece makarna var yenmemesi gereken ama o kadarda değil ben çok sıkı Yapamam zaten canım bu kadarına şükür diyorum yineHayırlı olsun benim kardeşim de şubatta gidecek ve taaa Trabzonda
Menü başarılı olmuş yenmemesi gereken seyler var ama hek miktar az hem de diger yediklerin de az.Telasina veriyoruz bu seferlik.Telafi edilebilir :)
Aynı dönemde gidecek canım nereye bizimki Çanakkale ezineBenim kardeşim de 10 gün sonra fln gidecek askere..
Bir kaşık makarna öğlen saati zararı yok bence afiyet olsun günüde hafif bitirmişsinSelammmmmmmmm telasimiz var canlarım kardeşimi askere gönderiyoruz hayırlısıyla 10 günü var ama hergün dolu oldu
Gelmişken menü
Sabah 9 az çorba bugün değişik oldu benimkiler
Öğle 2 gibi az çorba bir parça et bir kaşık makarna yoğurt
Aksam 7 sadece bir kase çorba Çok minik ekmek turşu yedim yanında
2.bUçuk litre su
1. saat yuruyus
Bizim buraya gel canım toki evler çok güzel değil ama kocaman bir arazi içinde çocuklar bütün gün dışarda oynuyor yeşillik hemde çevre yolunun dibi 5 dakikada okuluna gidersinBen de mahalle arastirmasi yapiyorum da yavastan :) cok sikis tepis olmayan mumkunse site ya da cok yakin mesafede park olan bi yerler bakiyorum.
Ben de tokilere bakiyorum karapinar mahallesinde terasevler varmis onlar hosuma gitti.senin oldugun yerdekilere hic denk gelmedim.tepebasina mi bağlı ben hep odunpazarina baktim.Bizim buraya gel canım toki evler çok güzel değil ama kocaman bir arazi içinde çocuklar bütün gün dışarda oynuyor yeşillik hemde çevre yolunun dibi 5 dakikada okuluna gidersinsıraevleretoki
Baktim simdi tepebasiymis ama wpey merkezmis ben tepebasi hep disarda diyip bakmiyodum.Esimin tayini cikar inşallah da sıkıntıya girmeyizBizim buraya gel canım toki evler çok güzel değil ama kocaman bir arazi içinde çocuklar bütün gün dışarda oynuyor yeşillik hemde çevre yolunun dibi 5 dakikada okuluna gidersinsıraevleretoki
Daha belli olmamış yaaAynı dönemde gidecek canım nereye bizimki Çanakkale ezine
Az önce arkadasim paylasmis gidecegi yeri belli oldu galibaDaha belli olmamış yaa
Bi sorim..Az önce arkadasim paylasmis gidecegi yeri belli oldu galiba
Evet canım tepebaşına bağlı ama bildiğin düz toki :))Ben de tokilere bakiyorum karapinar mahallesinde terasevler varmis onlar hosuma gitti.senin oldugun yerdekilere hic denk gelmedim.tepebasina mi bağlı ben hep odunpazarina baktim.
Baktim canim 1 tane kiralik ev var o civarda eski tokilerdenmis :) gezip görmek lazımEvet canım tepebaşına bağlı ama bildiğin düz toki :))
İyi geceler canım motiven çok iyi rahat atlatacaksin inaniyorum :)Kızlar geldik hafta sonuna benim bu gece yarısı misafirim geliyor pazar akşam dönecekler şimdiden girerim diye planlıyorum ama giremezsem merak etmeyin telafi ederim şimdiden az kalorili hafta sonları dilerim
Aradım cnm bizimki de belli olmuş..Az önce arkadasim paylasmis gidecegi yeri belli oldu galiba
Haklarinda hayırlısı inşallah canım. Pek hoşunuza gitmedi galiba..Aradım cnm bizimki de belli olmuş..
Boşver cnm öle oldu..Haklarinda hayırlısı inşallah canım. Pek hoşunuza gitmedi galiba..
Hakkında hayırlısı böyleymiş de canım. Allahin izniyle sağ salim gidip gelsin tüm ana kuzulariBoşver cnm öle oldu..
İnş cnm..Hakkında hayırlısı böyleymiş de canım. Allahin izniyle sağ salim gidip gelsin tüm ana kuzulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?