Sensin ŞİŞKO

Kız hippo hamiş diye alıntı yapmış sen hamilemisin ve diyet gurubundasin diyetmi yapiyonn yoksa:confused:bu arada gunaydinlarr
Evet canım hippo açıklamış zaten hedefim çok kilo almadan hamileliği bitirip bebeğimi kucağıma almak inş

Evet canım hippo açıklamış zaten hedefim çok kilo almadan hamileliği bitirip bebeğimi kucağıma almak inş
Valla hamileyken dikkat edebiliyosan helal sana ama şöyle bişi var hamileyken alınan kilolar çok çabuk veriliyor önemli olan sonrasinda almamak emzirme doneminde kilo aliniyor

Yok canım ya
Birkaç gün dür geçmeyen bir mide bulantısı vardı.
Dr.gittim perşembe günü virüs var dedi ilaç verdi.o yüzden sebze meyve süt ve süt ürünleri et ve türleri yasak
Geçmiş olsun kuzum:KK200: ama ekmek yeme ya direkt şişlik ve kilo yapar :eek:

Ayy şükür bende.. akşam açtım yaa yatmadan :)) dün akşam oturmasına gittim kurabiyeler,baklavalar.. yemedim tabi.. değmez dedim.. bi taneden bişey olur dedim :)) şekersiz çay kahve içtim :KK66:
Çok güzel yapmışsın bak gelecek eksiler bu Azmi’n arkasından ;)

Valla hamileyken dikkat edebiliyosan helal sana ama şöyle bişi var hamileyken alınan kilolar çok çabuk veriliyor önemli olan sonrasinda almamak emzirme doneminde kilo aliniyor
Canım ben ilk bebişte çok kilo aldım Doğumdan sonra 10 kilo gitmişti dediğin gibi emzirme döneminde tekrar aldım o 10 kiloyu dikkat çok önemli tabi ilk çocukta insan hiç birşey anlamıyor yok süt oldun yok şu bu derken yedim de yedim hedefim hamileliğimi çok kilo almadan bitirmek ve hamilelik sonrası kilo almadan 6 ayı tamamlamak sonra bebiş ek gıdaya başlayınca tekrar kaldığım yerden devam etmek canım ;)

Canım ben ilk bebişte çok kilo aldım Doğumdan sonra 10 kilo gitmişti dediğin gibi emzirme döneminde tekrar aldım o 10 kiloyu dikkat çok önemli tabi ilk çocukta insan hiç birşey anlamıyor yok süt oldun yok şu bu derken yedim de yedim hedefim hamileliğimi çok kilo almadan bitirmek ve hamilelik sonrası kilo almadan 6 ayı tamamlamak sonra bebiş ek gıdaya başlayınca tekrar kaldığım yerden devam etmek canım :KK66:
Aynen cnm.. ama ilk 6 ay lütfen diyet yapma.. bebeğin sütü çok daha önemli.. ekmek yemezsin abur cubur yemezsin.. günde 1 porsiyon tatlı yersin zaten emzirdiğin için hemencecik gider aldıkların.. hop 6 ay biter diyete devam :))

Back
X