sensiz ellerim üşür,içerimde kar yağar

Sorunun çözümü konuşmamak aslında.
Az konuşmak desem daha doğru olur.Çoğu şeye kulaklarınızı tıkayın.
Bunda yapamayacak bir şey yok bu arada.Benim gibi bir insan bile 3 ay içinde meleğe döndüyse aile ortamında herkes başarabilir diye düşünüyorum.
Her şeye cevap vermek zorunda değilsiniz.Bazen dalga geçer gibi cevap verin üstelerse de azıcık siz dinleyin kızmasını.Kendi içinizde bağırın,çağırın ama biraz daha sakin kalmaya çalışın.Yoksa sizin için değerli olan bir insanı yitireceksiniz.

Haklısıınız.Hemde çok.
Çok teşekkür ederim yargılamadan yol gösterdiğiniz için.

Bir uzmana gitmeyi düşündün mü peki. Düzelibilirsin, bende senin gibiydim belki de daha kötüsü. Ama bunu istemen lazım.

İçinde değil dışarıda çok kar var ellerin değil sokaktaki insanlar hayvanlar üşüyor belkide donarak ölüyor bi düşün istedim sıcacık yatağında

İçinde değil dışarıda çok kar var ellerin değil sokaktaki insanlar hayvanlar üşüyor belkide donarak ölüyor bi düşün istedim sıcacık yatağında
Bir insanın acısının yada derdinin bir ölçüsü yoktur bence. Az dert yada çok dert yoktur.Benimde derdim bu.Bunu kendime problem ettim.
Çok şükür şükürsüz bir insanda değilim.Sokaktaki hayvanında,dilenen dilencinin de derdini paylaşmadığımı nerden biliyorsunuz ?
Yazdığım başlık Cem Karaca'nın bir şarkısı.
Ben benim insanlığımı sorgulayın,bana sonuna koyduğunuz cümlelerle laf sokmaya çalışın diye de açmadım konuyu.
Demek ki ruhen sıkıntılarım var ki açtım.
Ha bu arada sizin gibi üyelerden bi heyet olsun.Biz size bu dert mi değil mi diye sorup öyle konu açalımm isterseniz

Sana bir olayı aktarayim belki benim gibi seni de yola getirir. Ben aldatildim boşandım bu esnada şimdiki eşimle tanistim avukat kendisi. Cok tahammulsuzdum. Zaten aldatilmis ve o dönem Bebeğimi kaybetmiştim hiç öfke kontrolüm yoktu. Sürekli bağırmak öfke kavga.. O zamanlar şimdiki eşim beni nolur kırma Seni anlıyorum ama yapma diyordu.
Bir gün evdeyim sokakta bir sesler bir yaz günü. Sürekli sorun yaşayan bir ilişkileri olan ve öfke kontrolü olmayan Bahar isimli bir kız ve sevgilisi Adnan.. Çocuk hep cok efendi kız da bir o kadar sorunlu dengesiz kavga eden biri. Çocuğa pazar sabahında başlamış mesajlara nerdesin kimlesin pislik kimbilir kimlesin vs vs.. Oysa tlf da mesaj sesleri Adnan trafik kazasında sokagimizda vefat etmiş. Kız koşup gelmiş ve nolur kalk nolur ölme yemin ederim seni hiç uzmeyecegim sözleri hiç kulağımdan gitmiyor. Tövbe ettim o gün ölüm var ya kimse kimsenin köpeği değil ölüm var. Değiştim o günden sonra beni sevenlerin kıymetini bildim. Sen de degismezsen hayat boyu yalnız kalırsın bilgine..

Bir uzmana gitmeyi düşündün mü peki. Düzelibilirsin, bende senin gibiydim belki de daha kötüsü. Ama bunu istemen lazım.
Son zamanlarda arttı bu. Bu aralar gidemem uzmana maalesef. Neden böyle yapıyorum bende bilmiyorum.
Kendimden nefret ediyorum böyle olduğumda.
Normalde anlayışlıyım,yardımseverim. Çok iyiyizdir erkek arkadaşımla.
Ama ben tartıştığımda gerçekten çok farklı biriis oluyorum

Onu o kadar çok seviyorum ki aslında.Yapamayacağım şey yok onun için .Bu halim dışında.Bunu çözemiyorum.Ama onu en çok yaralayan halimde bu.
Düzelmeyi o kadar çok istiyorum ki.Onun yüzünün gülmesini o kadar çok istiyorum ki.

İşte bende başlığa göre cevap vermdim sinirliymişsinde öyleymiş böyleymiş yapman gereken belli sinirlendiğinde çeneni tutmak bukadar basit birşeyi drama çevirmeye gerek yok. Benden de iyi heyet olur ha iyiy fikir

Çene tutmak o kadar basitse bir dahaki sefer başlığa değil içeriğe yorum yaparak yardımcı olamayacaksanız siz deneyin.
Size basit gelen birşey bana gelmiyor demek ki. Bunu aaşabilmiş olsam konu açmazdım zaten.

Haklısınız.
Peki şuan konuşmalı mıyım onunla yoksa birkaç gün kendi haline bırakmalı mıyım ?

Suclusun ilk adimi senin atman gerek. Yarin yine uzeceksin ama bu cocugu, insanoglu kus misali o giderse ne kadar uzylecegini dusun agzina civiler al dilini kanat ama kotu soz soyleme inan zor degil sadece kizdiginda onu ne kadar cok sevdigini dusun

Diğerinin etkisinden kurtulmadan yeni bir ilişkiyi kaldırabilmek zor olmuştur. Ya kendini toparlamalısın ya da biraz ayrı kalıp kendini dinlemelisin. Beni hiç bırakma dese de bir gün bıkacaktır o da.

Kendinizi düzeltmeye çalışmaktan başka çareniz yok.
Hala yaşıyorsunuz yani demek ki gücünüz var bir şeylere.
Böyle nereye kadar devam edeceksiniz. Ayrılalım rahat etsin karşı taraf düşüncesiyle herkesi uzaklaştıracak mısınız?

Emin ol ki karşındaki kişi sert, bencil , kendini düşünen biri olsaydı. Böyle olmazdınız onu kaybetme korkunuz olurdu. Şuan o sizin avucunuzun içinde olduğu için bu kadar rahatsınız. Kendinize gelin sizi seven kişinin kıymetini bilin. Sonuçta siz böyle olduğunuzu biliyorsunuz. Bir başkası sana hatalarını söylese farkında değildim dersin.

@bi ogrenci, yasadigin kotu iliskilerin izleri silinemeyecek derecede ne demek gayet iyi anlarım seni bu konuda. Ama beni birakma diyen de seni birakir bi gun, sana ne desem bos olur cunku ofke benim cumlelerimle duzeltecegin bisi degil, uzak kal eger onu yipratiyosan ve duzelemiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…