sensiz ellerim üşür,içerimde kar yağar

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Oturmuşum yatağa
Ben beni düşünürüm.

İyi akşamlar.
Lütfen yazdıklarımı beni yargılamadan okuyun.Çünkü ben hatamın ne olduğunu gayet iyi biliyorum,çözümüm de belli ama yapamıyorum.
Çok sevdiğim sevildiğim bir ilişkim var ama bu aralar sanırım aşkın herşeye yetemediğini görüyorum.
Beni düzeltmeye yetmiyor.
Bundan önceki ilişkimin izlerini silemiyorum. Beni yanlış anlamayın sevgi anlamında zerre bir hissim yok.Ama tüm anlayışlarımı,tüm tahammüllerimi orada bitirmişim gibi geliyor.
Çok tahammülsüzüm. Dilimin kemiği yok.Kızgınken çok kırıcı oluyorum.
Biliyorum çok yanlış.Çok çok yanlış.
Hep beni uyarıyor yapma noolur çok üzülüyoum ağır konuşuyorsun diyor.
Tamam diyorum,söz veriyorum. Çok üzülüyorum.Ama yine yapıyorum.
Kendime hakim olamıyorum.Üzgünken,kırılmışken düşünmeden konuşuyorum ve çok üzüyorum onu.
Onu çok seviyorum,aşığım. Ama ona çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Sanırım onu kendimden kurtarsam daha mutlu olur.
Tartıştık yine benim kıskançlığım yüzümden. O konuşmak istedikçe ben istemiyorum dedim.
Sonra tamam bende istemiyorum ama lütfen düşün beni ne kadar üzdüğünü,seni seven adamı ne kadar üzdüğünü dedi.
Kahroluyorum.
Kendimi düzeltemiyorum.Son 1 haftadır hep tartışıyoruz benim yüzümden.
Bunalımdayım sanki.Keyfim hiç yok.
Sanki ayrılsak o daha mutlu olur çünkü ben düzelemiyorum.
Ayrılsakta üzülür,yıkılıırız ikimizde daha bugün beni hiç bırakma dedi.
Ama böyle daha çok üzüyorum,vicdan azabı çekiyorum.
Olmasam daha mutlu olur belki çok anlayışlı biriyle olur diyorum.

Bu yazıyı gözyaşları içinde yazıyorum lütfen yorumlarınızda kırıcı olmayın

Lütfen kırıcı olmayın diyorsunuz da, yazdıklarında görünene göre hiçbir suçu olmadan, kendisinin bile belki bilmediği durumlardan dolayı biri; tahammülsüz, öfkeli, ağır konuşan biri tarafından sürekli kırılıyorrrr ??? Burda bi çelişki var!.

Kendini düzeltmezsen. Senden soğuyabilir. Çok karamsarsınız. Kendinizi mutlu edecek şeyler yaparsanız bence sorun ortadan kalkar

Ofke kontrolu terapistine gidin

Asik insan baskasiyla mutlu olur belki diyemez, varsi beraber mutsuz oluruz der.

bence sizi hic birakmayacagini dusunerek simarmissiniz. Seviyorsaniz biraz degisebilirsiniz.

Tartıştığımız konular ufakta olsa sorunlarımız oluyor. Ama ben o an kendime hakim olamıyorum.
Bazen haklı oluyorum dinliyor beni,hak veriyor.Ama benim kendiimi ifade etme biçimim çok sert.

Sürekli mesajlaşır mısınız? Öyle ise biraz azaltın. Kızınca kendinize hakim olamıyorsanız sonra konusuruz de kapa telefonu başka şeyle ilgilen. Arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla sizin yaptıklarınızı yapacak işi olmayan kişiler yapıyor. Kendinize başka uğraş bulun çocuğu biraz rahat bırakın.

Seviyorsan böyle şeylerle yıpratmayacaksın ilişkiyi yoksa sonu belli.

sizi boyle seven anlayıslı bırı oldugu ıcın sanslısınız bence, o size anlayısla yaklasıyor sabrediyor siz de onun bu fedakarlıgına karsılık kendinizi duzeltmeye calısın bence...sizden sonra nasıl birini bulacagını da bilemezsiniz sizden sonra baskasını bulur mu o da mechul.. madem ki seviyorsunuz daha makul cozum arayısına girmeniz ikiniz icin de daha iyi olacaktır..

Boş bulduğu her an ilgilenir benimle.
Sezvmez olur muyum,çok seviyorum hemde.Hatta bitmesinden de çok korkuyorum ama düzelemiyorum.Çok üzülüyorum ama düzelemiyorum.
Onu üzmeyi hiç istemiyorum

Boş bulduğu her an ilgilenir benimle.
Sezvmez olur muyum,çok seviyorum hemde.Hatta bitmesinden de çok korkuyorum ama düzelemiyorum.Çok üzülüyorum ama düzelemiyorum.
Onu üzmeyi hiç istemiyorum

Bu kadar istemeyip yine yapıyorsanız belki psikolojik bir durumdur bir psikoloğa görünürseniz yardımı olabilir

Tartışmadığmız zamanlarda çok iyiyiz.
Bana hep iyiki girdin hayatıma düzene soktun hayatıma,sevmeyi öğrettin bana iyiki varsın der
Biliyorum çok mutlu ediyorum ama tartışınca da çok mutsuz ediyorum onu

Çok zor geliyor yapamıyorum ki buraya yazıyorum hanımefendi.
,demek ki halledemediğim bir sıkıntım var ki burada yardım istiyorum
Yapamıyorum diye bişey yok. Seviyorum vs ama aynı zamanda üzüyorum bu şekilde diyorsunuz. Ne diyelim peki size hanımefendi. Tutun çenenizi. Yada etrafınızda kimse kalmayana dek devam edin zor geliyor zor geliyor diyerek. Sonra bağıracak kıracak kimse de bulamazsınız

Ben bunun yapılamayacağına inanmıyorum,ha tabi geçmişte yaşadığınız bazı sorunlar psikolojik olarak sizi kötü etkileyip,sinirli bir insana dönüştürdüyse o ayrı.
Ama bu bana daha çok adamın yumuşaklığının size rahat gelmesi gibi geldi.O yumuşak davrandıkça siz bastırıyorsunuz sanki.Kızmaya başladığınızda kendinizi bir onun yerine koyun ve acaba o bana böyle söyleseydi ben ne yapardım diye düşünün.Ondan sonra yapıp yapmamak size kalmış.

Ofke kontrolu terapistine gidin

Asik insan baskasiyla mutlu olur belki diyemez, varsi beraber mutsuz oluruz der.

bence sizi hic birakmayacagini dusunerek simarmissiniz. Seviyorsaniz biraz degisebilirsiniz.
Ben şımardığımı düşünmüyorum.
Belirttim eski ilişkimde çok tahammüllüydüm,çok anlayışlıydım ve çok yanıldım.
Ve değiştim. İStemiyorum böyle olmayı,nefret ediyorum böyle olmaktan da.
Ama düzeltemiyorum bunu.

İlk söylediğinizden dolayı büyük ihtimalle. Çünkü ben çok güvenip,çok tahammül göstermiştim. Sonra döküldü tek tek herşey.
Bu erkek arkadaşım aynısını yapmaz,çok güveniyorum. Ama öyle olamıyorum.
Ve kavga ettikten sonra kendime neden bu kadar sert oldun diye o kadar çok kızıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…