Tartıştığımız konular ufakta olsa sorunlarımız oluyor. Ama ben o an kendime hakim olamıyorum.Lütfen kırıcı olmayın diyorsunuz da, yazdıklarında görünene göre hiçbir suçu olmadan, kendisinin bile belki bilmediği durumlardan dolayı biri; tahammülsüz, öfkeli, ağır konuşan biri tarafından sürekli kırılıyorrrr ??? Burda bi çelişki var!.
Çok çok iyi niyetli biri.Aslinda bir rest cekse duzelirsin, sorun sadece sende degil karsindakinde de sorun var; mazosist olmali!
Boş bulduğu her an ilgilenir benimle.Sürekli mesajlaşır mısınız? Öyle ise biraz azaltın. Kızınca kendinize hakim olamıyorsanız sonra konusuruz de kapa telefonu başka şeyle ilgilen. Arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla sizin yaptıklarınızı yapacak işi olmayan kişiler yapıyor. Kendinize başka uğraş bulun çocuğu biraz rahat bırakın.
Seviyorsan böyle şeylerle yıpratmayacaksın ilişkiyi yoksa sonu belli.
Çok zor geliyor yapamıyorum ki buraya yazıyorum hanımefendi.Öfkeliyken tutun çenenizi madem çokmı zor?
Boş bulduğu her an ilgilenir benimle.
Sezvmez olur muyum,çok seviyorum hemde.Hatta bitmesinden de çok korkuyorum ama düzelemiyorum.Çok üzülüyorum ama düzelemiyorum.
Onu üzmeyi hiç istemiyorum
Tartışmadığmız zamanlarda çok iyiyiz.sizi boyle seven anlayıslı bırı oldugu ıcın sanslısınız bence, o size anlayısla yaklasıyor sabrediyor siz de onun bu fedakarlıgına karsılık kendinizi duzeltmeye calısın bence...sizden sonra nasıl birini bulacagını da bilemezsiniz sizden sonra baskasını bulur mu o da mechul.. madem ki seviyorsunuz daha makul cozum arayısına girmeniz ikiniz icin de daha iyi olacaktır..
Son zamanlarda arttı bu durum. Şuan psikoloğa gidecek maddi düzeyde değilim ama gitmeye çalışacağım.Bu kadar istemeyip yine yapıyorsanız belki psikolojik bir durumdur bir psikoloğa görünürseniz yardımı olabilir
Yapamıyorum diye bişey yok. Seviyorum vs ama aynı zamanda üzüyorum bu şekilde diyorsunuz. Ne diyelim peki size hanımefendi. Tutun çenenizi. Yada etrafınızda kimse kalmayana dek devam edin zor geliyor zor geliyor diyerek. Sonra bağıracak kıracak kimse de bulamazsınızÇok zor geliyor yapamıyorum ki buraya yazıyorum hanımefendi.
,demek ki halledemediğim bir sıkıntım var ki burada yardım istiyorum
Ben şımardığımı düşünmüyorum.Ofke kontrolu terapistine gidin
Asik insan baskasiyla mutlu olur belki diyemez, varsi beraber mutsuz oluruz der.
bence sizi hic birakmayacagini dusunerek simarmissiniz. Seviyorsaniz biraz degisebilirsiniz.
İlk söylediğinizden dolayı büyük ihtimalle. Çünkü ben çok güvenip,çok tahammül göstermiştim. Sonra döküldü tek tek herşey.Ben bunun yapılamayacağına inanmıyorum,ha tabi geçmişte yaşadığınız bazı sorunlar psikolojik olarak sizi kötü etkileyip,sinirli bir insana dönüştürdüyse o ayrı.
Ama bu bana daha çok adamın yumuşaklığının size rahat gelmesi gibi geldi.O yumuşak davrandıkça siz bastırıyorsunuz sanki.Kızmaya başladığınızda kendinizi bir onun yerine koyun ve acaba o bana böyle söyleseydi ben ne yapardım diye düşünün.Ondan sonra yapıp yapmamak size kalmış.
Çok çok iyi niyetli biri.
Biliyorum ilişkimize de çok değer veriyor. Ama ben bilmiyorum. Kendimi düzeltemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?