Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum yakışıklıya. Baharatlara dikkat, alerji yapmayacağından eminsin di mi?
Menün gayet güzel, afiyet olsun şekerim.
Gitmiştir, baya fark eder. 3 kilo bu az değil..
Teşekklür ederim canım,inşAllah yapmazçayı içti,şimdilik iyidir
Dallida senin adına çok sevindim..Yeni rakamları görmek beni çok mutlu ediyordu eminim sen de mutlu olmuşsundur..Azminden ötürü seni tebrik ediyorum..
Teşekkür ederim canımsizlerin desteği olmasaydı,başaramazdım...
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 kutu çilekli probiyotik yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 çk. toz tarçın
Ara:
2 kupa tarçınlı-karanfilli yeşil çay
1 çk. bal-zencefil-karanfil karışımı
1 ceviz
Öğle:
150 gr. tavuk
1 büyük kase karışık salata (düz karın salatası)
Ara:
2 ceviz
10 gr. kuru dut
Akşam:
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz (ceviz yok)
Öğlen yediğim salata o kadar tok tuttu ki, akşam için hazırladığım brokoli salatamı yiyemedim. Bu salatayı tavsiye ederim hem bol sebzeli hem de inanılmaz doyurucu. Tarifteki malzemenin yarısını kullanarak hazırladım. Tamamını yapsaydım bitirmem mümkün olmayacaktı.
Afiyet olsunkahvaltın çok değişik olmuş zahmet olmazsa salata'nın tarifini da yazabilir mısın?
Aşağıda salatanın orijinal tarifi var. Fakat miktarlar çok geldiği için azaltarak yaptım.
1 Kase doğranmış kırmızı-sarı-yeşil biber (ben sadece yarım kırmızı, 1 yeşil biber doğradım)
1 kase doğranmış kırmızı soğan (1/2 soğan kullandım, soğanın kırmızı olması şartmış)
1 Kase doğranmış domates (4 kiraz domatesi doğradım)
1/2 avakado (çeyrek avakado kullandım)
Roka, taze nane, fesleğen
1 avuç kajun fıstık (tuzsuz,çiğ) (eklemedim)
Tavuk göğsü
1 yemek kaşığı zeytin yağı
Tavukları önceden kekik ve az zeytinyağı ile marine ediyoruz, yağsız tavada iyice pişiriyoruz.
Malzemeleri üst üste koyup en üste avakadoyu dilimleyerek koyuyoruz, kajun fıstıkları üzerine serpiyoruz. Pişen tavukları da ilave edip zeytinyağını gezdiriyoruz. Ben limon da ilave ettim.
Afiyet olsun
Ne güzel menü, maşallah :)
Tarif çok güzel görünüyor. Evde ve uğraşabileceğim bir gün deneyeceğim :)
Teşekkür ederim canım, seninkiler daha güzel olsun
Ne güzel dilekler bunlar :)
Ah ablacım, 3 4 ay sonra sana önce-sonra fotoğraflarımı göndersem keşke de sen mutlu olsan, ne güzel olurdu :)
Aaaa, neden olmasın. 3-4 ayda fıstık gibi olursun sen. Ben sana güveniyorum
Aşağıda salatanın orijinal tarifi var. Fakat miktarlar çok geldiği için azaltarak yaptım.
1 Kase doğranmış kırmızı-sarı-yeşil biber (ben sadece yarım kırmızı, 1 yeşil biber doğradım)
1 kase doğranmış kırmızı soğan (1/2 soğan kullandım, soğanın kırmızı olması şartmış)
1 Kase doğranmış domates (4 kiraz domatesi doğradım)
1/2 avakado (çeyrek avakado kullandım)
Roka, taze nane, fesleğen
1 avuç kajun fıstık (tuzsuz,çiğ) (eklemedim)
Tavuk göğsü
1 yemek kaşığı zeytin yağı
Tavukları önceden kekik ve az zeytinyağı ile marine ediyoruz, yağsız tavada iyice pişiriyoruz.
Malzemeleri üst üste koyup en üste avakadoyu dilimleyerek koyuyoruz, kajun fıstıkları üzerine serpiyoruz. Pişen tavukları da ilave edip zeytinyağını gezdiriyoruz. Ben limon da ilave ettim.
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederimdefterime yazdım
Günaydın, umarım güzel bir gün geçirirsin :)
Herkese günaydın. Sabah erken kalkıp işlerimin bir kısmını yaptıktan sonra kahvaltı olayımı hallettim. Bugün hep dışarıda olacağım. Akşam uygun bir zamanda eve dönersek menümü yazacağım, olmazsa yarın sabah yazarım artık. Mutlu, güzel bir gün diliyorum. Sevgileeer...
Merhaba canım,sana kolaylıklar diliyorumbenim menüm iki hafta boyunca aynı olacak sana da mutlu,güzel bir gün dilerim..gelmişken birşey soracağım:sence,iki hafta da bir 3 günlük atak vücüdümüza fayda mı olur,zarar mı?verdiğim kiloyu bir daha almak istemiyoruuuuuum:18:yoksa sadece kilo veremediğimde vücüdümü şaşırtmak için 3 günlük atak yapıyım mı?senin görüşün benim için önemli sevgileeer
Bugün hic de istediğim gibi geçmedi. Öğle saatlerinde randevuma yetişmek için evden çıktım. Saat 13 de olan randevum, plansız insanların yüzünden 14.15 e sarktı. Sinir küpü oldum. İsimi bitirip esimin yanına geçtiğimde saat 15 olmuştu. Bu arada randevuma giderken yanıma aldığım kuru meyve ve cevizimden atıştırdım. Esimin yanına gittiğimde de sevgili görümcemin yaptırıp gönderdiği ev ekmeklerini, peynir ve domatesi görünce tabi ki yedim. İyi ki de yetmişim çünkü su anda hala diş hekimimizin kliniğinde esimin tedavisinin bitmesini bekliyorum. Umarım makul bir seyler yiyip eve oyle geceriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?