Teşekkür ederim canım. En başta da saf protein ile beslenme yöntemine karşıyım diye söylemiştim. Sen 7 gün atak konusunda kararlı olduğun için yorumlarımı dukan uygunluk açısından yaptım. ben bu atak işine karşıyım çünkü sadece su atıyoruz ve kastan kaybetme olasılığımız yüksek. Kilo verememe korkuna gelince, dukanda da seyire geçtiğinde kilo alabileceğini yazıyor zaten, sen 2 haftalık belirlediğin listene devam edersen kilo vermeye de devam edebilirsin. Saf protein bize zarar veriyor, asitditeyi artırıyor. Asitligimiz artınca yağ depolarımızdan yağlarımız çözünemiyor. Böbrek ve karaciğerimiz bu durumdan hic memnun olmuyor, bunları sen de biliyorsun zaten. Sadece hatırlatmak için yazdım. Tabii yine sonuçta sen karar vereceksin. Öyle uygun görüyorsan oyle yaparsın.
Kk da ana sayfada bir yazı var, diyetsiz zayıflama ile ilgili, okumanı tavsiye ederim canım.
Sevgiler benden sana şekerim
İyi gecelerönerdiğin sayıfayı okudum,teşekkür ederim İlgimi çeken başka yazılar da buldum
Canını sıkma lütfen. Her yerde karşılaşabiliriz ne yazıkki bu tür insanlarla. Her işte bir hayır vardır diye bakıyorum ben.
Eminim çok abartmadan yer ve gelirsin. Menünü bekliyorum ablacım. Çok geçmiş olsun ayrıca, ne randevusu? :44:
Anlaşılmıştıratak yok,diyetime devam ediyorum teşekkür ederim daha önce dediğim gibi, sana danışmadan kafama göre hareket etmiyeceğim
Sıkıntılı bir gün geçirmiştin,geçmiş olsun
İyi gecelerönerdiğin sayıfayı okudum,teşekkür ederim İlgimi çeken başka yazılar da buldum
Afiyet olsun..Biz iyiyiz şükür..Yediklerimizi dengelemeye çalışıyoruz..Ben kendimi sıkmıyorum ama denge kurmaya çalışıyorum..Eşim kilo vermek istiyor ona destek oluyorum..Verecek 3-4 kilom var ve spor yapıp sıkılaşmam lazım..Ona vaktim kalmıyor..
Alkali suyun tadını beğenmedim..Eski suyuma geri döndüm..Karbonatlı içiyorum..Gece yatarken de sirkeli az da bal koyup içiyorum..Çocuklar hastaydı Furkanımın hiç eziyeti olmadı ama Emirhanım çok fena..Abisine çekmemiş..Dün gece ağlamaktan helak oldu beni de helak etti..Bugün iyi..
Sana bir şey sormak istiyorum..Ben tiroid ilacı kulanıyorum..Doktorum tuz istediğin kadar kullan yasaklamam gerekmiyor dedi..Araştırmama göre de iyot tiroid için gerekliymiş..Gelelim soruma himalaya,kaya ve deniz tuzunda iyot var mı?Ben kaya ve deniz tuzu kullanıyorum..Himalaya tuzu da almayı düşünüyorum..
Ben sayfayı bulamadım..
Dün akşam da yazdığım gibi diş hekimindeydik. Doktorumuz Anadolu yakasında. Tam da yoğun trafik saatinde işimiz bitince evimize dönmek için trafiğin azalmasını bekleyelim dedik. Bir alış veriş merkezine girdik. Uzun zamandır birlikte alış veriş yapmadığımız eşimle ona da bakalım, buraya da girelim derken tam 3 saat gezinmişiz
Menüme gelince:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmek
65 gr. yağsız peynir
3 minik domates
maydanoz,dereotu
Ara:
1 avuç dut kurusu (neyseki çantama almışım)
3 ceviz
Öğle:
1/4 yufka ekmek
2 dilim peynir
domates
Ara:
2 ceviz
Akşam:
1 içli köfte
1 lahmacun
1 ayran
Gece:
1 kupa süt
Akşam dışarda olmana rağmen çok yememişsin ne güzel :)
bende deniycem liste banada uydu galibaa
İçli köfteyi yemeseydim iyiydi ama.... Üstüne bir de doymuş hissetmedim diye gece süt içtim(
Merhaba Serapselam vermek istedim
Tekrar merhababugün yediklerim:
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1/2 dilim arpa ekmeği,1salatalık,1/2 domates
öğlen idesiz adana,salata,ayran..(dışarda eşim'le buluştuk,birlikte yedik)-onu eritmek için sonra 1,5 saat normal tempoda yürüdüm
ara:4 ceviz,3 küçuk kuru kayısı
akşam:1 kepçe çorba,4 yemek kaşık z.yağlı brokoli(saat 7 de yiyeceğim)
ara:1 bardak tarçınlı süt
Sevgiler....
Tekrar merhababugün yediklerim:
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1/2 dilim arpa ekmeği,1salatalık,1/2 domates
öğlen idesiz adana,salata,ayran..(dışarda eşim'le buluştuk,birlikte yedik)-onu eritmek için sonra 1,5 saat normal tempoda yürüdüm
ara:4 ceviz,3 küçuk kuru kayısı
akşam:1 kepçe çorba,4 yemek kaşık z.yağlı brokoli(saat 7 de yiyeceğim)
ara:1 bardak tarçınlı süt
Sevgiler....
Serap içli köfte yemeseydin iyiydi..Eşine de geçmiş olsun..Diş doktoruna gitmeyi hiç sevmiyorum.
r
Eşim akşam yemeğini yedikten sonra evden çıkıyor..İş yerinde de iki meyva yiyiyor..7-8 tane de çerez yiyiyor..Sabah beşte evde oluyor yatmadan önce bir bardak süt içip yatıyor..4 gündür akşam yemeğini ekmeksiz ve az yemeye başladı 4 günde 2 kg vermiş.Haftada üç günde koşu bandı da yürüyor..8 kilo verse ona yeter..
Merhaba Serap
Sevginin topiğinde gördüm üşütmeye iyi gelen bir çayın varmış.Arkadaşlardan rica ettim içindekini söylediler ama asıl sahibinden rica etsem bana bir kişi için miktarlarıyla birlikte nasıl hazırlamam gerektiğini detaylı anlatabilirmi?Yani sana zahmet olmazsa bir de senden dinlemek istiyorum.Bayılırım hastalığımı bitki çaylarıyla düzeltmeye çalışmaya
Merhaba Serap..Günün çok güzel geçsin.
Merhaba Serap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?