Serapd'nin Diyet Günlüğü

Dua ile çaldım bugün kapını:belki darda,belki zorda,belki mutlusun...yüreğimden RABBİM'E bir demet dua gönderdim senin için!RABBİM sıkıntılarını hayır,mutluluklarını dayım etsin...Amin...
Kurban bayramınızı mübarek olsun:119::119::119yarın giremiyebilirim,bugün dan kutlamak istedim)

Merhaba. Harikasın, seni tebrik ederim Kahveyi günde en fazla 2 fincan şekersiz içiyorsan sorun yok. Ama eriyen kahveleri tercih etmemeni tavsiye ederim. Kahvenin doğasında erimek yok, o yüzden Türk kahvesi ya da filtre kahve tercih ediyorum şekerim
Afiyet olsun

Teşekkürler,sende böylesinartık sadece sabahları 2 fıncan türk kahvesi içiyorumeriyen kahve içmiyorum,tadını beğenmedim...belki kahve benzeri olduğu için mi,bilmiyorum...dediğin gibi,gerçek kahve olsaydı,erimezdıbugün oğlumla 3 saat gezdik dışarda...

Aminnnnn.. Sana da hayırlı bayramlar diliyorum canım..

Kurban bayramın mübarek olsun..Sevdiklerin ile birlikte mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle..

Merhaba Serap,bugün misafirlerim geliyor,birkaç gün bende kalacaklar,birkaç gün giremiyebilirim,beni merak etmesevgiler

Sevgili arkadaşlarım,hepinizin bayramını kutlar, saglık ve mutlulukla ulaştığımız nice bayramlar dilerim.

Günaydın sevgili arkadaşlarım. Nihayet evimize döndük, dün yapılması gereken bir takım işlerimizin de bir kısmını hallettikten sonra bugün nihayet evde kalabilecegim.
İyi haber çok keyifli ve lezzetli bir bayram geçirdik, kötü haber ise 1 kilo fazla ile döndüm. Bir kısmı ödem, asıl mesele ne kadarı yağ oldu sizde de oluyor mu, şehir dışına çıkınca tabiri caizse davul gibi şişiyorum. Bu hafta Selahattin Dönmezin bayram öncesi anlattığı düz karın diyetini mi denesem diyorum..... 55-65 arası olanlar icin, haftada 2 kilo verebilirsiniz demişti.

Bu arada çok güzel bir kültür gezisi yaptık, yanımızda küçük bir fotoğraf makinası vardı, fotoğraflar çok iyi olmayabilir fakat yine de bilgisayara aktardığımda sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hoş geldin canımödemdir büyük ihtimal ile,1-2 güne normal kilona dönersin inşAllah.Selahattin Dönmez'in diyetini deniyebilirsin,ne kaybedersin ki?sadece 1-2 kiloben diyetime devam ediyorum konuştuğumuz gibi,ama galiba kilo aldım...göbeğim çıktıama sen demiştindiyetime alışamadım,sevmedim bu diyetisen dukan da yaptın,faydasını veya zararını gördün mü?

Hoşbuldum şeker kilo alman çok normal, açlık sınırında yaşıyordun.... Başka bir diyette yapsan yediklerin günlük 1600 kcal in altında olmamalı. Dukan gelince, yapabilirsin, fakat çok ciddi bir şekilde asit yükün artar ve kabızlık en büyük problemin olur. Ben dukanı kendime göre yorumladım. Saf protein yapmıyorum, mutlaka protein tüketiyorum, ama yanında koca bir salata ile birlikte. Tabii bu artık dukan diyeti olmuyor Saf ptotein yaparken çok güzel kilo verdim fakat bacaklarımda selülitlerim daha beliginleşti, yağ kaybedemediğimin göstergesi kabul ettim bu durumu. Alkali diyet kitabı da bu durumu zaten çok güzel açıklamıştı.

hııım,anladım...ben 7-8 gün saf protein'le beslenmek istiyorum,yani atak gibi birşey,sonra alkali diyeti ile devam etmek istiyorum...alkali diyeti şu anda benim için en uygun seçenek...kilolar gram gram gitse bile razı olacağım,yeterki artış olmasınbazı arkadaşlar 30-40 kilo veriyor,ben 10 kilo veremedim gitti

Kilo verememenin sebebini biliyoruz di mi Diyet yapmamışsın, yediklerini azaltmışsın. Sağlıklı beslenip egzersizini de ihmal etmezsen sen de istediğin kadar kilo verebilirsin... Kilo vermeyi ve ardından korumayı başarmış olanların hikayelerine bir göz at istersen, sana biraz olsun fikir verebilir. Kaybetmek istediğin o 10 kg.' ı çok kolay verebileceğinden eminim. Yeter ki kararlı ol şeker. Ben sana inanıyorum, sen de kendine inan. BAŞARACAKSIN !!!

doğru diyorsun

Henüz akşam yemeğimi yemedim ama ne de olsa sofra hazır, yiyeceğim belli. Bugünkü menümü yazabilirim:

Kahvaltı:
1/2 dilim çok tahıllı ekmek
40 gr. beyaz peynir
20 gr. taze kaşar
3 kiraz domates
maydanoz, dereotu

Öğle:
120 gr. yağsız pişirlmiş tavuk göğsü
150 gr. brokoliden salata

Ara:
1 kutu prebiyotik yoğurt

Akşam:
1/2 tabak etli nohut
Acı biber turşusu
Brokoli, karnabahar ve kırmızı soğandan oluşan sirkeli, limonlu salata

Bugün sütçüden süt alıp yoğurt mayaladım. Uzun zamandır yapmıyordum, umarım güzel tutar

Afiyet olsunmenün her zamanki gibi süperbende yoğurt mayalıyorum,artık dışardan almıyorumKarar verdin mi,Selahattin Dönmez'in diyetini yapacak mısın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…