Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ağrın olması kötü tabii, ihmal etme bari. Kolay bir operasyon olur. Hangi hastaneye gideceksin? Var mı aklında bir doktor?
Tarif için rica ederim. Ödemdir di mi
Evet baya az olmuş yediklerin. Dukan tarifleriyle çeşitlendireceğinden eminim. Başarılı bir liste bekliyorum
yarın nihayet evde olacağım, ben de protein + salata durumuna geçeyim artık.
Teşekkürlergeçen hafta gitiğim hastane özel hastaneydı,perşembe günü devlet hastanesine gideceğim. ordaki doktor'la görüşmek istiyorum,iyi bir doktor olduğunu diyorlar...ödem içeceğinin tarifini da aldım
Günaydın... Haklısın tabii, birisi hemen ameliyat dedi diye onunla devam edip hemen ameliyat olacak halin yok. Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşaallah.
Afiyet olsun şekerim. Limon kabuğu olarak salatalara sıktığım limonların geri kalanını kullanıyorum bilgine sunarım
Günaydın... Haklısın tabii, birisi hemen ameliyat dedi diye onunla devam edip hemen ameliyat olacak halin yok. Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşaallah.
Afiyet olsun şekerim. Limon kabuğu olarak salatalara sıktığım limonların geri kalanını kullanıyorum bilgine sunarım
Merhaba Serapbugünüm menümü yazayım:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,biraz peynir,1 bardak süt
Ara:1 bardak tarçınlı süt
Öğlen:3 tavuk baget,yoğurt
Ara:kefir ve krep(yulaf kepeği ile)
2 tavuk baget
Ara:ayran...
Bu defa menüm olmuş mı acaba?:26:su,2.5-3 litre içiyorum,2 bardak da bitki çayı içtim.Yarın da spora başlarım inşAllah...
Sen evine döndün mü?sevgiler
Güzel olmuş, fakat öğle ve akşam yediklerinin birbirinden farklı olması gerekiyor diye biliyorum ama. Kitap varsa bir göz at istersen. Ben beğendim, afiyet olsun şekerim
Evdeyim bugün ve yarın. Hastalandım bu ay çok sancım var. Bir yere çıkacak durumda değilim, olsam yine çıkardım herhalde
Sevgiler benden sana
Çok geçmiş olsunkadın olmak zor zanat :112: menün yine süper:128:kitabım var,şimdi göz atacağım...
Merhaba Serap..Geçmiş olsun..Ben de aynı şekildeyim..Çok zor çok..
Günaydın canımevet tartıldım,81,1 kilo geliyorum.800 gr vermiş oldum.iki gün için fena değil
Tekrar merhababugün yediklerim:
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 fıncan kakaolu süt
öğlen:2 baget,1 kase yoğurt(yulaf kepeği ile)
ara:süt
akşam:hamsi tava(yağsız)...
Biraz daha iyi misin?
Merhaba Serap,iyi olmanı sevindim
Menün her zamanki gibi dengeli.Ben bugün tekrar tartıldım,80,5 kg.pazartesi 81,9 kg.Haftaya pazartesi tekrar tartılacağım..Doktora gittim,histeroskopi önerdi,şimdi hastanelere bakıyorum...sevgilersenin tartı günün ne zaman?
Teşekkür ederim canım. Süpersin, inanılmaz gidiyorsunÖzelde mi düşünüyorsun, devlette mi? Geçmiş olsun tekrar, Allah sağlık versin kısa zamanda.
Reglim bitince cumartesi tartılırım muhtemelen.
Teşekkür ederim Serapcimbaşarımda seninde payın var herhalde amelyatı devlette yapacağım.. özelden de fiyat öğrenmeye çalışacağım...amelyat için en iyi zaman adet sonrası ymış,22sinde adet olurum...internete baktım biraz,bazı kişiler 250 tl ödediğini diyor,bazıları 5000 tl...şimdilik araştırıyorum :26:
Bugün yediklerim:
kahvaltısaat 11 de yaptım,hastaneye aç gittim)2 haşlanmış yumurta,peynir,1 bardak süt
ara:1 bardak kakaolu süt
ikindi:hamsi tava(yağsız)
akşam:yoğurt(yulaf kepeği ile),2 köfte
Rica ederim, ne demek... Bazen bunaltıyor olabilirim ama inan başardığını görmek, vazgeçmeni engellemek için... :26:
Hayırlısı olsun, önemli olan doktorun kim olduğu. Nerede olduğu çok da mühim değil. Haklısın fiyatlar çok değişken, semte göre bile değişiyor. Zeynep Kamil' e baktın mı hiç? Dal hastanesi ya, orada bu tip ameliyatlarda oldukça deneyimli hekimler olması ihtimali daha yüksektir herhalde değil mi? Keşke yardımcı olabilsem
Menün çok güzel, afiyet olsunTahmin ettiğimiz gibi 3 kilo vereceksin gibi görünüyor, fıstık gibi olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?