ŞEREFSİZ SEVGİLİM

Beklediğim de böyle yorumlardı zaten kimseden mucize beklemiyorum. Yaşım küçük değil bunları bende düşünebilirim evet ama sağlıklı düşünemiyorum.Teşekkür ederim.

Konunun altında ne güzel belirterek yazmışsın (onun için döktüğüm gözyaşlarına diye )bu yazıyı yazarken bir nevi anlamışsın aslında kurtulduğuna dua etmen gerektiğini fakat tam olarak Nasıl bir etkilesen kurtulduğunun farkında değilsin buradan bize sorduğuna göre (ne yapmam gerekir sizce demen )şaşırttı beni

Bakın ucuz atlattığımı biliyorum ama normal hayatıma nasıl döneyim onu bilmiyorum.

seni şartsız sevecek bı erkege ıhtıyacın var. babanla aranın nasıl oldugunu cokmerak ettım
sevgi açlıgının cok buyuk boyutlarda oldugunu hıssettım

Allah razı olsun arkadaşım . Keşke herkes senin gibi yorum yapsaydı .

Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumki

Sokakta biri yanima gelip numara mi istese asla vermem. Her istedigini yapmak nedir ?

Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumki
çünkü gerçekçi değil, evet bunlar yaşanan şeyler ama bu anlatış şekline göre ben inanmıyorum.
ama ilgilenmiyorum da,
ilgilendiğim nasıl bi psikoloji içinde oldugun ?
iyi tamam yaşadın bunlar geldi başına. evet.
eee sonra.
napalım cocugu mu bulalım seviştiği sevgilisini mi ?
ne istiyosun yani...

Bence konu fake, konu sahibi cumartesi kahvaltısını geç yapan bir ergen erkek

Babamla aram çok iyi değil. Belli oluyor değil mi
kesinlikle
yaptıgın hatayı unut farkındasın zaten yaptıgın seyın bı hata oldugunu
hıc bır erkege istediğini vererek yaranamazsın bunu hıc bır zaman unutma.kendını onun gozunde basıylestırmekten baska hıc bır seye yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…