Beklediğim de böyle yorumlardı zaten kimseden mucize beklemiyorum. Yaşım küçük değil bunları bende düşünebilirim evet ama sağlıklı düşünemiyorum.Teşekkür ederim.burdan sana kimse yol gösteremez ki, ne yapmalarını bekliyorsun.
evet eski sevgilin şerefsizin önde bayrak taşıyanı, ama sen de çok saf davranıp çok fazla kanmışsın ona. resmen bile isteye kanmışsın. adam öptürmezsen ayrılırız demiş, sevişmezsen ayrılırız demiş hepsine eyvallah etmişsin. hata sende de var bu sebeple. eğer bu adamın sevgilisiyle arası düzelmeseydi çok kıymetli bakireliğini de kaybedecektin. çünkü adam seni bunun içinde tehdit edecekti.
fake değilsen eğer, kafa yapını değiştir. birileri seni terk edecek diye değil sen istiyorsun diye öpüşürsün ya da sevişirsin. bundan sonraki hayatında buna dikkat edersin umarım.
Bu olaylardan mı bıktınız, bunları yaşayanlardan mı , yaşatanlardan mı...buralar bıktı sızlerden
Konunun altında ne güzel belirterek yazmışsın (onun için döktüğüm gözyaşlarına diye )bu yazıyı yazarken bir nevi anlamışsın aslında kurtulduğuna dua etmen gerektiğini fakat tam olarak Nasıl bir etkilesen kurtulduğunun farkında değilsin buradan bize sorduğuna göre (ne yapmam gerekir sizce demen )şaşırttı beniBundan 7 ay önce bir aşkam evime dönerken yolda karşıma birisi çıktı ve tanışmak istediğini söyledi . Ben istemiyorum desem de benimle birlikte evime kadar yürüdü . İkna etmeye çalıştı . Ben de numaramı verdim en sonunda. Sonra whatsaptan felan yazıyordu sürekli. Buluşalım senden çok hoşlandım felan diyodu. Bir kaç kere görüştük ben arkadaş gibi devam etmek istiyodum ama o sevgili olalım diye ısrar ediyodu ve tavırları da çok yılışıktı. o yüzden güvenmedim ve kabul etmedim. Sonra ya sevgili oluruz ve ya bir daha konuşmayalım dedi. Ama ben ona alışmaya başlamıştım.o yüzden kaybetmek istemedim.Sonra sevgili olarak ilk buluşmamızda bana dokunmaya çalıştı.Ben de kızdım.Bu yüzden mi istiyodun sevgili olmayı diye . Yanlış anladın felan dedi ama ben sinirle yanından uzaklaştım. Sonra acaba hata mı yaptım diye düşünüp konuştum tekrar. Bir kere daha görüştük. Sonra güvenmeye başladım . Beni öpmesine itiraz etmedim. Aramız çok iyi olmuştu. Bir gün telefonumda eski bir mesaj gördü( bir erkek arkadaşım çok seksisin felan yazmıştı ) sonra bana çok kızdı ben aramızda bişey yok eskide kaldı dediysemde dinlemedi. Ve ayrıldık. Sonra ben hep mücadele ettim onu tekrar kazanmak için numaramı değiştirdim. Birgün seninle görüşürüm ama benimle sevişceksin felan dedi ben de kızdım beni ne sanıyosun diye. O zaman yine uzaklaştı benden çok üzüldüm ve kabul ettim isteğini .Başka çarem yoktu. Sonra birkaç kere görüştük. İstediğini yaptım (sadece seviş..k halen bakireyim) aramız iyiydi. Bir gün sabah seni özledim diye mesaj attım o da ben de seni özledim dedi . Gerçekten mi dedim. Şaka dedi . Çok şakacısın dedim. S***** G** (Defol) dedi bana. Sevgilim var benim seni istemiyorum dedi. Bana 2 yıldır sevgilim yok demişti tanıştığımızda yalanmış. Seni kullandım dedi. Oros.. dedi. Gerçekten yıkılmıştım. İntihara teşebbüs ettim ama başarılı olamadım. Çok zor zamanlar geçirdim toparlanabilmek için. 1 ay önce de sevgilim dediği o kıza ulaştım. Kız bakire değilmiş .İlişkiye giriyolarmış düzenli olarak. Bir ara ayrılmışlar o sıra benim peşime gelmiş. Ve sonra barışmışlar ikimizi de idare etmiş.Bana oros.. dediği gün ikisi yataktalarmış ve o kız istemiş bana oros.. demesini. Ciddiyiz evlencez diyor.Seni kullandı beni seviyor dedi.Seni seçmedi beni seçti diye nispet yaptı bana. Ben o kadar çok ağlamıştım ki onun için çok yazık döktüğüm gözyaşlarına . Ne yapmalıyım sizce?
Bakın ucuz atlattığımı biliyorum ama normal hayatıma nasıl döneyim onu bilmiyorum.Konunun altında ne güzel belirterek yazmışsın (onun için döktüğüm gözyaşlarına diye )bu yazıyı yazarken bir nevi anlamışsın aslında kurtulduğuna dua etmen gerektiğini fakat tam olarak Nasıl bir etkilesen kurtulduğunun farkında değilsin buradan bize sorduğuna göre (ne yapmam gerekir sizce demen )şaşırttı beni
seni şartsız sevecek bı erkege ıhtıyacın var. babanla aranın nasıl oldugunu cokmerak ettımBundan 7 ay önce bir aşkam evime dönerken yolda karşıma birisi çıktı ve tanışmak istediğini söyledi . Ben istemiyorum desem de benimle birlikte evime kadar yürüdü . İkna etmeye çalıştı . Ben de numaramı verdim en sonunda. Sonra whatsaptan felan yazıyordu sürekli. Buluşalım senden çok hoşlandım felan diyodu. Bir kaç kere görüştük ben arkadaş gibi devam etmek istiyodum ama o sevgili olalım diye ısrar ediyodu ve tavırları da çok yılışıktı. o yüzden güvenmedim ve kabul etmedim. Sonra ya sevgili oluruz ve ya bir daha konuşmayalım dedi. Ama ben ona alışmaya başlamıştım.o yüzden kaybetmek istemedim.Sonra sevgili olarak ilk buluşmamızda bana dokunmaya çalıştı.Ben de kızdım.Bu yüzden mi istiyodun sevgili olmayı diye . Yanlış anladın felan dedi ama ben sinirle yanından uzaklaştım. Sonra acaba hata mı yaptım diye düşünüp konuştum tekrar. Bir kere daha görüştük. Sonra güvenmeye başladım . Beni öpmesine itiraz etmedim. Aramız çok iyi olmuştu. Bir gün telefonumda eski bir mesaj gördü( bir erkek arkadaşım çok seksisin felan yazmıştı ) sonra bana çok kızdı ben aramızda bişey yok eskide kaldı dediysemde dinlemedi. Ve ayrıldık. Sonra ben hep mücadele ettim onu tekrar kazanmak için numaramı değiştirdim. Birgün seninle görüşürüm ama benimle sevişceksin felan dedi ben de kızdım beni ne sanıyosun diye. O zaman yine uzaklaştı benden çok üzüldüm ve kabul ettim isteğini .Başka çarem yoktu. Sonra birkaç kere görüştük. İstediğini yaptım (sadece seviş..k halen bakireyim) aramız iyiydi. Bir gün sabah seni özledim diye mesaj attım o da ben de seni özledim dedi . Gerçekten mi dedim. Şaka dedi . Çok şakacısın dedim. S***** G** (Defol) dedi bana. Sevgilim var benim seni istemiyorum dedi. Bana 2 yıldır sevgilim yok demişti tanıştığımızda yalanmış. Seni kullandım dedi. Oros.. dedi. Gerçekten yıkılmıştım. İntihara teşebbüs ettim ama başarılı olamadım. Çok zor zamanlar geçirdim toparlanabilmek için. 1 ay önce de sevgilim dediği o kıza ulaştım. Kız bakire değilmiş .İlişkiye giriyolarmış düzenli olarak. Bir ara ayrılmışlar o sıra benim peşime gelmiş. Ve sonra barışmışlar ikimizi de idare etmiş.Bana oros.. dediği gün ikisi yataktalarmış ve o kız istemiş bana oros.. demesini. Ciddiyiz evlencez diyor.Seni kullandı beni seviyor dedi.Seni seçmedi beni seçti diye nispet yaptı bana. Ben o kadar çok ağlamıştım ki onun için çok yazık döktüğüm gözyaşlarına . Ne yapmalıyım sizce?
Allah razı olsun arkadaşım . Keşke herkes senin gibi yorum yapsaydı .Cok ustunkörü okudum. Bence sen bundan kurtulduguna dua et, o kıza gelince o da can yakmıs ki Allah bunu basına bela diye musallat etti, bırak övünedursun. Allah mutlulugunu artırıyor belki de, düsüsü daha büyük olsun diye. İki bela birbirini bulmus, tencere kapak misali.
Babamla aram çok iyi değil. Belli oluyor değil miseni şartsız sevecek bı erkege ıhtıyacın var. babanla aranın nasıl oldugunu cokmerak ettım
sevgi açlıgının cok buyuk boyutlarda oldugunu hıssettım
Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumkikonuyu okurken yine bir "stajer yazar" olduğunu düşündüm!
ama
bu tarz adamlar var evet,
bi kız numarasını öyle kolay veremez bu da bir gerçek.
Konunun gerçek olmadığına adım kadar eminim,anlatış tarzından dolayı...
merak ettiğimse, neden bu fake konular açılıyo.
veee ciddi ciddi yorumlar yapılıp cevaplar veriliyo.
yani konuyu açanın amaç ne ki tam olarak.
eğlenceli de görünmüyo-komikte değil..
neyse
çünkü gerçekçi değil, evet bunlar yaşanan şeyler ama bu anlatış şekline göre ben inanmıyorum.Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumki
Keşke şaka olsaydı .Şaka gibi konu
Şaka gibi konu
Artık ben de vermem . Ama insanlar hata yapar ben gel bunları bana yaşat demedim. Böyle olacağını bilemezdim.Sokakta biri yanima gelip numara mi istese asla vermem. Her istedigini yapmak nedir ?
Kötürüm mü kaldınız...Bakın ucuz atlattığımı biliyorum ama normal hayatıma nasıl döneyim onu bilmiyorum.
bende onu düşündüm bu saatlerde olmazdıBence konu fake, konu sahibi cumartesi kahvaltısını geç yapan bir ergen erkek
Ne konu fake ne de ben erkeğimBence konu fake, konu sahibi cumartesi kahvaltısını geç yapan bir ergen erkek
kesinlikleBabamla aram çok iyi değil. Belli oluyor değil mi
Psikolojim bozuldu .Kötürüm mü kaldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?