ŞEREFSİZ SEVGİLİM

Evet çok doğru ve ben bunu yaşayarak gördüm

Hiçbişey istemiyorum zamanını aldım kusura bakma

Bundan sonrasina bakican olan olmus olmasaymış iyi olurmus ama artik kendin icin guclu olup onunuze bakin artik insanlara karsida burdan tecrube edinip boylelikle daha mesafeli olunmasini ogrenmis bulunursunuz umarim...

Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumki

Burada seni yargılamaya küçük düşürmeye hakkımız yok! tabi ki burada ki bir çok bayanın derdi bu diil. Sadece mucizevi bir şekilde Allah seni bu adamdan korumuş. Kızılan nokta, körü körüne bağlanmam bakireliği vurgu yapman. Allah kadını yaratırken zarı, kız çocuklarının vajinasını korumak için vermiş ; fakat toplum bunu namus ibaresi olarak görüyor ki bu çok yanlış. Zinayı sadece ve sadece İnancımızdan ötürü yapmamız gerektiğini düşünüyorum . Toplum, aile , eş sevgili vs.vs. bunların önemi yok. Bekaret veya bakirlik insanı namuslu yapmaz . Dürüst ve onurlu insanlar namusludur. Namusu bekarete vuracak olursak, eşinin ilki nice kadınlar evlendikten sonra eşini ''ALDATMAZDI''.

Çözüme gelirsek sadece ve sadece Allah'a yönel Psikolojidir bozulur düzelir . Önemli olan '' İnsanın Karakteri bozulmasın''.

ahahah fake değilim diyo o daha fena ya. Hala böyle saf kızlar var mı ya? ben bizi cin bilirdim

evet bide bu var. Ben bunu yaşadım evet yaşadım niye yardım etmiyosunuz ?
napalım acına ortak mı olalım bakiresin diye konfeti mi patlatalım
numaranı bi daha verme hmmm mı diyelim
anlamıyorum zaten sinirliyim böyle asabiyetim üstümde gelmiş bide zamanını aldım bişey istemiyorum tribi yiyorum.

Senaryo .. Ha değil diyeceksın o zaman sen de kafa yok kusura bakma basına hersey gelebılır bu kafayla

Allah razı olsun arkadaşım . Keşke herkes senin gibi yorum yapsaydı .

Kimsenin hayatını yadırgamak haddime degil... Ayrıca kadın kadının dostu olmalı, bu pislik adamları doguran, yetistiren de kadınlar. Bu kafayla böyle adamlar yetisiyor iste ve yetisecek de.

Allah senden de razı olsun.

Kendine ceki düzen ver, dualara sarıl inancın varsa ve esmalar. Yol bu. Bir de bir adam var; Bülent Gardiyanoglu. Youtubeda seminerleri var. Belki hosuna gider..

Bunu toplum böyle yaptıysa suç benim mi .

madem yardım etmek istemiyosun yorum niye yaptın ki mecbur mu hissettin kendini

Artık ben de vermem . Ama insanlar hata yapar ben gel bunları bana yaşat demedim. Böyle olacağını bilemezdim.
Bu bir hata degil bile isteye olan bir durum .Birisi bana benimle birlikte ol seni affedeyim dese .Sagdan devam edebilirsin derim. O sahisla gorusme bir daha engelle .Boylelerine de inanma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…