Evet çok doğru ve ben bunu yaşayarak gördümkesinlikle
yaptıgın hatayı unut farkındasın zaten yaptıgın seyın bı hata oldugunu
hıc bır erkege istediğini vererek yaranamazsın bunu hıc bır zaman unutma.kendını onun gozunde basıylestırmekten baska hıc bır seye yaramaz
Ne konu fake ne de ben erkeğim
Hiçbişey istemiyorum zamanını aldım kusura bakmaçünkü gerçekçi değil, evet bunlar yaşanan şeyler ama bu anlatış şekline göre ben inanmıyorum.
ama ilgilenmiyorum da,
ilgilendiğim nasıl bi psikoloji içinde oldugun ?
iyi tamam yaşadın bunlar geldi başına. evet.
eee sonra.
napalım cocugu mu bulalım seviştiği sevgilisini mi ?
ne istiyosun yani...
bende onu düşündüm bu saatlerde olmazdı
hayırdır inşallah dedim
teşekkür ederimBundan sonrasina bakican olan olmus olmasaymış iyi olurmus ama artik kendin icin guclu olup onunuze bakin artik insanlara karsida burdan tecrube edinip boylelikle daha mesafeli olunmasini ogrenmis bulunursunuz umarim...
olmasın bi daha..Hiçbişey istemiyorum zamanını aldım kusura bakma
Ben gerçekten ciddiyim ya yoksa ne diye anlatayım böyle şeyler. Hata yaptım evet. Ama niye böyle bir muamele görüyorumki
ahahahfake değilim diyo o daha fena ya. Hala böyle saf kızlar var mı ya? ben bizi cin bilirdim
Allah razı olsun arkadaşım . Keşke herkes senin gibi yorum yapsaydı .
ne diyosun arkadaşım ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum .olmasın bi daha..
komikte değilsin valla niye bunu yapıyosun ki
eğlenceli bişeyler yapmayı dene kendi zamanınıda harcama burda.
noldu birden arkadaş olduk az önce magdurdun bu tavır nerden cıktı sinirlendin herhalde ?ne diyosun arkadaşım ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum .
Bunu toplum böyle yaptıysa suç benim mi .Burada seni yargılamaya küçük düşürmeye hakkımız yok! tabi ki burada ki bir çok bayanın derdi bu diil. Sadece mucizevi bir şekilde Allah seni bu adamdan korumuş. Kızılan nokta, körü körüne bağlanmam bakireliği vurgu yapman. Allah kadını yaratırken zarı, kız çocuklarının vajinasını korumak için vermiş ; fakat toplum bunu namus ibaresi olarak görüyor ki bu çok yanlış. Zinayı sadece ve sadece İnancımızdan ötürü yapmamız gerektiğini düşünüyorum . Toplum, aile , eş sevgili vs.vs. bunların önemi yok. Bekaret veya bakirlik insanı namuslu yapmaz . Dürüst ve onurlu insanlar namusludur. Namusu bekarete vuracak olursak, eşinin ilki nice kadınlar evlendikten sonra eşini ''ALDATMAZDI''.
Çözüme gelirsek sadece ve sadece Allah'a yönel Psikolojidir bozulur düzelir . Önemli olan '' İnsanın Karakteri bozulmasın''.
Ben herkese arkadaşım diye hitap ettim sana özel değilnoldu birden arkadaş olduk az önce magdurdun bu tavır nerden cıktı sinirlendin herhalde ?
Yazık ya sizin hiçbişeye güveniniz kalmamış benim gibi
bide bizim hatunlar akıl veriyo, üzülüyo filan şok oluyorum her fake konusunda yine yeniden yaa
bende kendimi özel hissetmedim merak etme. hey Allah'ım.Ben herkese arkadaşım diye hitap ettim sana özel değil
madem yardım etmek istemiyosun yorum niye yaptın ki mecbur mu hissettin kendini
evet bide bu var. Ben bunu yaşadım evet yaşadım niye yardım etmiyosunuz ?
napalım acına ortak mı olalım bakiresin diye konfeti mi patlatalım
numaranı bi daha verme hmmmmı diyelim
anlamıyorum zaten sinirliyim böyle asabiyetim üstümde gelmiş bide zamanını aldım bişey istemiyorum tribi yiyorum.
Bu bir hata degil bile isteye olan bir durum .Birisi bana benimle birlikte ol seni affedeyim dese .Sagdan devam edebilirsin derim. O sahisla gorusme bir daha engelle .Boylelerine de inanma ...Artık ben de vermem . Ama insanlar hata yapar ben gel bunları bana yaşat demedim. Böyle olacağını bilemezdim.
Bunu toplum böyle yaptıysa suç benim mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?