ŞEREFSİZ SEVGİLİM

Yazık ya sizin hiçbişeye güveniniz kalmamış benim gibi

ya bikere
hadi ulaştın sevgilinin!seviştiğisevgilisine!
diyelim
hadi diyelim bu oldu.

kız sana niye biz düzenli sevişiyoruz, seni kullandı benimle sevişmeye devam edecek desin ya ?

komik bile değil diyorum ya ondan diyorum...

Allah razı olsun. İbadetlerimi yapmaya çalışıyorum .Allahın izniyle daha iyi olacağım inşallah.

Yılda karşına çıkan biri numaranı verirsen böyle olur.ayrilmasin diye sevişmek ne demek ya.duygusal pazarlığını yapıyorsun.
bir daha görüşme o adam boşa dışı ne arar seni sakin kanma

Sen neden sinirlisin bebişim. kim seni sinirlendirdiyse boşver. Güzel bir tatil sabahı mahvetme.
Al bu da benden sana, gözün gönlün açılsın

madem yardım etmek istemiyosun yorum niye yaptın ki mecbur mu hissettin kendini
senin canın sıkılmış
burda dramlı öykü yazmak istemişssin biz bişey diyemiyoruz da
ben canım istemiş yorum yapmışım ne olmuş ?
mecbur hissettim kendimi evet.

Sen neden sinirlisin bebişim. kim seni sinirlendirdiyse boşver. Güzel bir tatil sabahı mahvetme.
Al bu da benden sana, gözün gönlün açılsın

asabiyetimle uyandım bu sabah benim en sadık huyum bırakmaz beni
dur dinleyim çok ihtiyacım var oynak bir müzige

Benim psikolojim bu yüzden bozuldu zaten diyoki ben bakire değilim benden ayrılınca ihtiyaç için sana gelmiş bilmem ne sana hakaret ettiğinde birlikte yataktaydık diyor .bir de evleneceğiz diyor nispet yapıyor bir tarafta o kız var bir tarafta o kadar gözyaşı dökmüş ben varım niye kaybeden taraf benim onu anlamıyorum

zaten onun sevgilisiymiş bişey kazanmamışsın ki kaybedesin!

asabiyetimle uyandım bu sabah benim en sadık huyum bırakmaz beni
dur dinleyim çok ihtiyacım var oynak bir müzige

Hadi ya asabi güzel seni
Müzikte güzelde rickyciğim hala bir içim su değil mi yav

yüzünü bile
Yılda karşına çıkan biri numaranı verirsen böyle olur.ayrilmasin diye sevişmek ne demek ya.duygusal pazarlığını yapıyorsun.
bir daha görüşme o adam boşa dışı ne arar seni sakin kanma
yüzünü bile görmek istemiyorum

Hadi ya asabi güzel seni
Müzikte güzelde rickyciğim hala bir içim su değil mi yav

tışıklır
ayyy evet bunları konuşalım adamda ki bakış karizmanın çakması bile neden bizim buralarda yok ?
haksızlık değil mi

varya şu adamlar hala kadınları nasıl elde etsek nasıl elde tutsak diye forum forum dolanıp ansiklopedik bilgiler paylaşıyorlar. peşinden düşme, ilgilen, mesaj at, izle, izlediğini fark etti. 'istemem'lere kanma, ister. birkaç ilgi gösterisinden sonra zaten kadın tav olmuştur. İş sizin cesaretinizi toplayıp ciddi bir konuşma yapmanıza bakar. alakasız olacak ama kaptırmışken gideyim üniversitede bir arkadaşın telefonunu her saat başında çaldıran gizli bir hayranı vardı. onun telefonu çalınca 'a saat şu olmuş' diyecek kadar kanıksamıştık hepimiz bu durumu. aylar geçti. sabah sekizden gece onkiye kadar her saat başında çaldırırdı. sonra birden çağrılar kesildi. ne oldu tahmin edin? o arkadaş her saat başında elindeki telefondan gözlerini alamaz oldu. al sana kimliği belirsiz şahsın kızı kendine aşık etmesi hikayesi sonra ne mi oldu? gizli hayran ortadan kayboldu. ama her saat başı telefona umutsuz gözlerle bakan arkadaşımın o mahzun gözleri ebedileşti. alkışlar gizli hayrana

28 yaşında kocaman kadın!
sokakta peşine biri takılsa ya yavaşlar geçmesini bekler yada daha hızlanır yolunu degiştirir kurtulur evine girer.
he konuşmaya çalışırsa asla cevap vermez yoluna bakar
çok rahatsız olursa telefonuna sarılır!
he yapmadım 28 yaş ama 18lik hissediyorum dersende başına gelenler normal.
seninkide yokluk demekki.

istediğin kısma geçiyorum;
Allah seni korumuş. aşık olmuşsun ama değmez o hislerine. iyikide bırakmış seni başına daha kötü şeyler gelebilirmiş.
Kıza ulaşmanda iyi olmuş gözün açılmış işte ikinci kadın oldugunu anlamış oldun. ya sana aşık oldugunu düşünerek yıllarını haba etseydin ? yazık olurdu 30una gelmişsin. bekaretini de vermeden sevişebilmen senin nekadar namuslu oldugunun göstergesi. iyiki yanlışa düşmemişsin hala bakiresin Hmmm
o kız kazanmadı senin zarefin bu onunla sevişmeye devam eder sonra evlenmez bile onunla. sen hala kazanmış durumdasın.umarımmutlulugu bulur içini feraha ulaştırırsın Allah yardım etsin. zordur bilirim

Allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaa

bu olay sana ders olsun,uzulme artik..olmusla olmuse care yok.
birdaha bu kadar kolay birine guvenme hele ki sokakta sana sarkan kimseye birak numarayi selam dahi verme.
o ugursuzla her turlu bagini kes,sana ulasmasini engelle,sende asla ve asla birdaha onunla iletisime gecmeye calisma.
boyle pislikler ilerde kancayi taktiklari kizlar mutlulugu bulunca camurlasir,eslerine sevgililerine bi ton msj atarlar,ben filancayla sunu yasadim bunu yasadim diye..
bence uzak dur ve uzak tut kendinden onu ve suanki sevgilisini.
uzulmeyi birak hayatina kaldigin yerden devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…