Yazık ya sizin hiçbişeye güveniniz kalmamış benim gibi
Allah razı olsun. İbadetlerimi yapmaya çalışıyorum .Allahın izniyle daha iyi olacağım inşallah.Kimsenin hayatını yadırgamak haddime degil... Ayrıca kadın kadının dostu olmalı, bu pislik adamları doguran, yetistiren de kadınlar. Bu kafayla böyle adamlar yetisiyor iste ve yetisecek de.
Allah senden de razı olsun.
Kendine ceki düzen ver, dualara sarıl inancın varsa ve esmalar. Yol bu. Bir de bir adam var; Bülent Gardiyanoglu. Youtubeda seminerleri var. Belki hosuna gider..
Evet dogruSENİN SUÇUN FAZLASIYLA GÜVENİP İNANIP KENDİNİ BİR ŞEYLERE MECBUR GÖRMEN !
evet bide bu var. Ben bunu yaşadım evet yaşadım niye yardım etmiyosunuz ?
napalım acına ortak mı olalım bakiresin diye konfeti mi patlatalım
numaranı bi daha verme hmmmmı diyelim
anlamıyorum zaten sinirliyim böyle asabiyetim üstümde gelmiş bide zamanını aldım bişey istemiyorum tribi yiyorum.
senin canın sıkılmışmadem yardım etmek istemiyosun yorum niye yaptın ki mecbur mu hissettin kendini
Sen neden sinirlisin bebişim. kim seni sinirlendirdiyse boşver. Güzel bir tatil sabahı mahvetme.
Al bu da benden sana, gözün gönlün açılsın
Benim psikolojim bu yüzden bozuldu zaten diyoki ben bakire değilim benden ayrılınca ihtiyaç için sana gelmiş bilmem ne sana hakaret ettiğinde birlikte yataktaydık diyor .bir de evleneceğiz diyor nispet yapıyor bir tarafta o kız var bir tarafta o kadar gözyaşı dökmüş ben varım niye kaybeden taraf benim onu anlamıyorum
ya bikere
hadi ulaştın sevgilinin!seviştiğisevgilisine!
diyelim
hadi diyelim bu oldu.
kız sana niye biz düzenli sevişiyoruz, seni kullandı benimle sevişmeye devam edecek desin ya ?
komik bile değil diyorum ya ondan diyorum...
Keşke öykü olsaydı yazık ya gerçektensenin canın sıkılmış
burda dramlı öykü yazmak istemişssin biz bişey diyemiyoruz da
ben canım istemiş yorum yapmışım ne olmuş ?
mecbur hissettim kendimi evet.
Benim psikolojim bu yüzden bozuldu zaten diyoki ben bakire değilim benden ayrılınca ihtiyaç için sana gelmiş bilmem ne sana hakaret ettiğinde birlikte yataktaydık diyor .bir de evleneceğiz diyor nispet yapıyor bir tarafta o kız var bir tarafta o kadar gözyaşı dökmüş ben varım niye kaybeden taraf benim onu anlamıyorum
Keşke öykü olsaydı yazık ya gerçekten
asabiyetimle uyandım bu sabah benim en sadık huyum bırakmaz beni
dur dinleyim çok ihtiyacım var oynak bir müzige
yüzünü bile görmek istemiyorumYılda karşına çıkan biri numaranı verirsen böyle olur.ayrilmasin diye sevişmek ne demek ya.duygusal pazarlığını yapıyorsun.
bir daha görüşme o adam boşa dışı ne arar seni sakin kanma
28
tamam gerçekten yaşadığına inandım!
yaşın kaç ? onun yaşı kaçtı ?
Sorun da bu ya beni hiç sevmemiş biri için ne kadar üzülmüşüm.
zaten onun sevgilisiymiş bişey kazanmamışsın ki kaybedesin!
Hadi ya asabi güzel seni
Müzikte güzelde rickyciğim hala bir içim su değil mi yav
varya şu adamlar hala kadınları nasıl elde etsek nasıl elde tutsak diye forum forum dolanıp ansiklopedik bilgiler paylaşıyorlar. peşinden düşme, ilgilen, mesaj at, izle, izlediğini fark etti. 'istemem'lere kanma, ister. birkaç ilgi gösterisinden sonra zaten kadın tav olmuştur. İş sizin cesaretinizi toplayıp ciddi bir konuşma yapmanıza bakar. alakasız olacak ama kaptırmışken gideyimüniversitede bir arkadaşın telefonunu her saat başında çaldıran gizli bir hayranı vardı. onun telefonu çalınca 'a saat şu olmuş' diyecek kadar kanıksamıştık hepimiz bu durumu. aylar geçti. sabah sekizden gece onkiye kadar her saat başında çaldırırdı. sonra birden çağrılar kesildi. ne oldu tahmin edin? o arkadaş her saat başında elindeki telefondan gözlerini alamaz oldu. al sana kimliği belirsiz şahsın kızı kendine aşık etmesi hikayesi sonra ne mi oldu? gizli hayran ortadan kayboldu. ama her saat başı telefona umutsuz gözlerle bakan arkadaşımın o mahzun gözleri ebedileşti. alkışlar gizli hayrana
Benim yaşadığım şeyler niye buralara geldi ya suçlu benmiyim anlamadım ki napıyım adamı arayıp dur bekaretimi almadın onu da al mı diyim ben moral verirsiniz ya da bir yol gösterirsiniz diye düşünmüştüm. Afedersiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?