Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

Popoyu duvara vurma isini duydum ama denemedim hic.bacak icin bazi egzersizler onlai yapiyorum.sorunum sadec incelmk degil ayni zamanda sıkılasmak.yapabildiim kadar biseler yapiyorum idealimdeki kiloya gelsem daha bi hevesle yaparim.inss onumuzdeki bir ay icinde altmis kusurlu rakamlari gorurum.
70-79 kilo topiginde 8 kilo verdim.simdi sizlerlede 5 kilo veirsem cok iyi olur.

ben de bayrama kadar 5 ila 10 arası vermek istiyorum....sanırım benım en cok spora ihtiyacım var. cunku kilo olarak cok kilolu olmasam da göbeğim lımbır lımbır... sıkı olmam gerek. ve basenlerim cıkmaya başlamış... şimdi göbek ve basen için nedir bakalım habereketlerimiz...

inşallah istediğin kiloyu görürsün canım.bende hiç spor yapamıyorum.işim masabaşı .akşama kadar sadece 30 m kadar uzaklıkta
1.katta tuvalet var (ben 2. kattayım) en az 10 defa gidip geliyorum.tek hareketim bu sayılır.işyeriyle evin arası yayan 45 dak. sürüyor.aslında yürümek istiyorum ama, yalnız yürünecek biryer deyil.eşim izin vermiyor.akşamlarıda yemek bulaşık ev işi derken saat geç oluyor birşey yapamıyorum.yani durum vahim,hareketsizimmm:26:

kızlar çok uykum geldi.pc nin başında uyuyacağım şimdi.ben kaçar.yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler

benimde boyum 1.65 hemen hemen aynıymış..yarın sabahki sonuçla 5 gün bitmiş oluyor canım bugünü baz alırsak 62.6 ile başlamıştım 61 şuanki kilom..bugün zaten uygulamadım diyeti bende çok sıkılıyorum bu tarz diyetlerden 4 gün dayanabildim..
dün yağ ölçen tartılarda tartıldım kilom normal ama yağ oranım fazlaymış, o yüzden spor yapmalıyım ama evde olmuyor malum ramazanda geldi oruç tutacağım allah nasıp ederse nasıl olcak bilmiyorum..
basen bölgem benmde problemli ben plates yapmayı düşünüyorum aslında ama minderini topunu falan almayı düşünüyorum bide tabi ebru şallının dvd si..aslında hep birlikte plates yapsak süper olur..bayağı uzun yazdmmm :)))

kilolarımız yakınmış baya
ben de ramazan olmasa 50 leri görürüm diyodum ama
oruç tutuarak mı vericeksin kiloyu
ben sporsuz veremiyorum
sıcakta oruçta spor imkansız
nedir formülün :26:

selam kızlar ramazan boyunca diyetmi yapıcaksınız bende bir türlü kilolarımdan kurtulamıyorum
eşim zayıfladı 76 kiloya düştü benden sadece 6 kilo fazlası var utanıyorum ya
ramazanda allahın izniyle orucumu tutucam spor yapamam belki ama yediklerime dikkat etsem kilo verebilirmiyim acaba
15 saat oruçlu olucaz zaten hava sıcak iftar vakti insan suyla şişiyor fazla yiyemiyor asıl sorun sahura kadar boğazı tutmak :S

Evet kalca hareketleri cok etkili.bi ara pilateste yapitim ama bu hareketleri yaptiktan sonra ilk defa ertesi gun kalcam agridi sanki igne vurulmusum gibi.ben yakin zamanda ameliyat oldugum icin karin hareketleri yapamiyorum.onceligim basen.bide disarida yururken gobegmi ice cekerek yuruyorumda kalcalarin oyle bi alternarifi yok :)

ben bu haraketlerin bazılarını evde yapıyodum şimdi sistemli bi şekilde hepsini yapıcam inşallah verecez kiloları ..

günaydın güzel bayanlar
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
benimde sorunum göbek bölgesi ne kadar zayıflasamda göbeğim doğumdan kalan sebepten dolayı sarkık.doğumdan sonra 87 kiloydum 30 kilo verdim 57 olmuştum.sonra al ver al ver vücut haliyle deforme oldu.mekik çekmeyi deniyorum,bel fıtığı başlangıcı olduğu için yarım mekik yapıyorum fazla zorlamadan.
ben oruç tutamıyorum onun için ramazandada yazmaya devam edicem arkadaşlar.

perşembe günü sabah tartıldığımda 64.8 dim.perşembe günü çok abarttığım için (birde kabızlık var) cuma sabahı 65.6 çıkmıştım.cuma günü dikkat ettim.

bugün 30.07.2011 cumartesi 64.7 ye indim arkadaşlar.:124:bugünde çok dikkat edicem.bayrama kadar 60 ın altına inmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.:26:hep beraber gönderelim şu fazlalıkları.

bende ramazanın bitiminde bir 5 kilo vermek istiyorum bu hafta akşamları 1 saat yürüdüm akşam ekmek yemedim 6 dan sonra bişey yemedim 1 kilo vermişim 58 olmuşum ama bugün biraz çokomel yedim tatlı kirizim geldide günlerdir geçmeyen kabızım da geçti şükür ramazanda da sahurda az yiyip iftarıda çorbayla açıp 1 2 saat geçtikten sonra meyve yemeği planlıyorum bakalım :44:

ben zayıfım ama bende vermek istiorum 2 gün kaldı ramazana o zmna kdr 6 kg vermek istiodum 4 ü gitti 2 kaldı offff

tünaydın kızlarr 60.9 ile bu topiğe başlamış oldumm
ramazanda da burada paylaşsak yediklerimizi olur dımı?
ben gece oturup gündüz uyu yapacağım için iftarı 1 dilim ekmek sebze yemeği ,veya et salata yoğurt şeklinde
sahuru az yemeliyim çünkü hemen uyucaz yakma imkanı zor olur diye düşünüyorum..
saat 12.30 da uyandım 1 bardak ayran şimdilik canım bişey istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…