Evet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem
Sürekli silmeye gidip kendini germe bide bebişko uyumadan önce kontrol et o kadar inşallah hiçbir sorun yok merak etmeEvet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem
Ben ona artik yorum yapmıyorum
Canımm endiselenme sabah kontrolun var zaten dikkat yat kalkma hic. Fitilini ihmal etme kullan. Yada agizdan aliyorsan da al yani.Evet sabah erkenden gidicem inşallah bir sorun yoktur
Canım nasil oldunEvet benimde öyle şiddetli adet ağrısı gibi süre tutmadım ciddiye almadım çünkü bu kadar hafif olmaz herhalde diye ama 15 dk dan daha kısa sürede giriyor bi de nişan gibi bişey geldi ama kanlı vs değildi baya yoğun
Amin kuzum bu hafta kilo alalım oglusumla beraberİnşallah güzelce alsın kiloyu paşadikişlerde sıkıntı yok biraz daha dinlen yormuşsun kendini dedi evet yine idrar yolu yine ben sonunda verdik kültürü verdik tek kullanımlık bir şase verdi, pazartesi sonuca bakacaz üreme durumuna göre
Ya belki de ben evham yaptım bilmiyorum sürekli gitmemeye çalisiyorum ama o kadar su içiyorum ki enfeksiyona karşı bu seferde mesane durmadan doluyorSürekli silmeye gidip kendini germe bide bebişko uyumadan önce kontrol et o kadar inşallah hiçbir sorun yok merak etme
Evet sabahı sabah edicez ama bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur umarım mantarla alakalıdırBen ona artik yorum yapmıyorum
Canımm endiselenme sabah kontrolun var zaten dikkat yat kalkma hic. Fitilini ihmal etme kullan. Yada agizdan aliyorsan da al yani.
İnşallah canım benim. Devami geldi mi peki ?Evet sabahı sabah edicez ama bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur umarım mantarla alakalıdır
Az önce tuvalete gittim yoktu bakalım inşallah olmazİnşallah canım benim. Devami geldi mi peki ?
Hastaneye gidiyoruz 10 dkya düştü sancı bakalım ne diyecekler
Yerim siziAmin kuzum bu hafta kilo alalım oglusumla beraber
Yorulma diyoruz adanaya gidek mi diyor banasana bisey diyemiyorum artik......
Insallah üreme fln olmaz kuzu temiz cikar kültür. O zmn antibiyotik kesin veriyor.
Sekere de dikkat et diyet yaomaya calis.
Sana kan tahlili mi yapti ? Seker bakti mi yoksa yazdiklarinla mi kararini verdi
Hastaneye gidiyoruz bakalım belli olacak ne olduğu dua edin bana doğurayım bu gece bu sıpayı benCanım nasil oldun
Yok lavaboya çıkmak güzel canım ben bakmaya gitme diyorumYa belki de ben evham yaptım bilmiyorum sürekli gitmemeye çalisiyorum ama o kadar su içiyorum ki enfeksiyona karşı bu seferde mesane durmadan doluyor
Kızzzzz gerçek miHastaneye gidiyoruz bakalım belli olacak ne olduğu dua edin bana doğurayım bu gece bu sıpayı ben
1 buçuk saat yol gelmişim dönmem tabiiKızzzzz gerçek miay doğuruyor kadın dostlaaarrrr bide yok derlerse dönmez bu tutturacak yok alın diye delüüü
Allah bir avazda kurtarsın doğururken özge 39da doğursun diye düşün dlckrkcrkckdkckdmx ama sakın o acıyla özlemin ….. deme flckfvkflcldl1 buçuk saat yol gelmişim dönmem tabii
Lan özgenin özgenin ekckrgkdlxkAllah bir avazda kurtarsın doğururken özge 39da doğursun diye düşün dlckrkcrkckdkckdmx ama sakın o acıyla özlemin ….. deme flckfvkflcldl
Ayy hadi bakalım güzel haberler ver bizeHastaneye gidiyoruz bakalım belli olacak ne olduğu dua edin bana doğurayım bu gece bu sıpayı ben
Ya bende ismen dua istiyorum yeşim için de dua et noluur gidene kadar etsende olur araya kaynamasınHastaneye gidiyoruz bakalım belli olacak ne olduğu dua edin bana doğurayım bu gece bu sıpayı ben
Yok ya küfretmem herhalde inşallah yaniAllah bir avazda kurtarsın doğururken özge 39da doğursun diye düşün dlckrkcrkckdkckdmx ama sakın o acıyla özlemin ….. deme flckfvkflcldl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?