Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem

Evet doktorum da öyle dedi kırmızı kan istemeyiz ama temkinli olalım dedi biraz daha takip ediyorum bir değişiklik olursa mecbur gidicem zaten yoksa sabahı beklicem
Sürekli silmeye gidip kendini germe bide bebişko uyumadan önce kontrol et o kadar inşallah hiçbir sorun yok merak etme

Canım nasil oldun

Amin kuzum bu hafta kilo alalım oglusumla beraber
Yorulma diyoruz adanaya gidek mi diyor bana sana bisey diyemiyorum artik......
Insallah üreme fln olmaz kuzu temiz cikar kültür. O zmn antibiyotik kesin veriyor.
Sekere de dikkat et diyet yaomaya calis.
Sana kan tahlili mi yapti ? Seker bakti mi yoksa yazdiklarinla mi kararini verdi

Sürekli silmeye gidip kendini germe bide bebişko uyumadan önce kontrol et o kadar inşallah hiçbir sorun yok merak etme
Ya belki de ben evham yaptım bilmiyorum sürekli gitmemeye çalisiyorum ama o kadar su içiyorum ki enfeksiyona karşı bu seferde mesane durmadan doluyor

Hastaneye gidiyoruz 10 dkya düştü sancı bakalım ne diyecekler

Yerim sizi

Kan tahlili iyi çıktı, benim ölçümlerime göre üç gün diyet listesiyle beraber ölçüm istedi. Saatli ve uyanma kahvaltı vs saatleri de var, günde 6 kere ona göre pazartesi gel dedi çünkü idrar kültürü de çıkmış olur dedi

Sonra ordan çıkıp kenancığıma geçtim, ona anlatınca pazartesiye kadar ilaçsız geçmeyelim idrar için bir ilaç vericem hiçbir sıkıntısı yok endişe etme biraz rahatlatır seni falan dedi pazartesi de enfeksiyona tam karar veririz sonuçta çıkınca dedi, bu arada orada ölçtüğü zaman benim tansiyonum yüksek çıktı, onun için de doktor pazartesiye kadar tansiyon ölçümü de istedi eğer hala yüksek çıkıyorsa adalat verebiliriz gebelikte hiçbir sıkıntısı yok falan şeyler söyledi aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…