Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım hadi gözün aydın. Hersey yolunda bak. Bundan sonra bolca dinlen. Ilaclarini da kullan ne verdiyse. Herkese farkli ilaclar veriliyor sağlıkla 38 39 haftaları görelim hepimiz
Hadi bakalım gözün aydın olsun 48 mm harika bir ölçü seni baya bi götürür 38-39ları görürsün, bundan sonra bolca dinlen enfeksiyona dikkat et
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

Ben bugün gittim 26 mm çıktı ama 25 ağustosta detaylıya gittiğimde 39 mm çıktı kısa zamanda uzuyor kısalıyor anlamadım gitti ya doktor sorun yok dedi ama bilmiyorum bebek agırlaştıkca korkuyorum
Baska ne dedi canım doktorun hersey yolunda miymis endise etme bence. Doktorun sorun yok dediyse. Oradaki dikis orayi tutsun amaç sonucta. Sen cok ayakta falan kalma yine de. Dinlen bolca.
20mm demişti yanlış hatırlamıyorsam canım ama benim ilk ölçü 7ydi yani ben iyi bir kıyaslama sayılmam
Yok canım bence hepimizin ilk ölçümleri bu civarlardadir. Benimki söylememişti gerek yok kapalı oldugunu bilmen yeterli demisti.

Geri kalan herşey yolunda dedi yüzünü göstermemişti bugün onu da gördük çok şükür o iyi ben iyiyim dinleniyorum 1 ay sonraya randevu verdi sıkıntı olsa erken çağırırdı diye düşünüyorum ki zaten ben 2 hafta sonra devlete gidip şeker yükleme testi yaptırıcağım böylelikle bebeğimi de görürüm. Senin kontrolün ne zaman? Güzel haberlerle gel

Oy seveyim yüzünü onunnn kime benziyormuus. Kilosu boyu yerinde mi herseyi annesi
Aman hersey yolunda olsun da.
Dedigin gibi 1 ay sonraya cagirmis bir problem yok demek ki.
Benim kontrolüm yarin canım. İnşallah bizde sağlıklı güzel haberlerle gelcez
Yarin seker yuklemesi de yapilacak bana

Bence bana hahaha eşimin ablası da eşime benzetti sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 22+5 günlüğüm 560 gram 30 cm dedi güzel dedi
Şekerine çok dikkat ediyorsun zaten inşallah sonuçta yanıltmaz bari ordan biraz yüzün gülsün çok zor geçti senin süreçlerinde çoook güzel haberlerle gel bakalım yarın kaç gram çıkacak

Oy maşallah gayet güzel kilosu boyu. Sağlıkları yerinde olsun da
Bende yarin şahane haberlerle gelicem
Evet canım dikkat ediyorum baya şekere. Bari orda sorunsuz geçsin dedigin gibi amiiiiinnn güzel saglik haberleriyle gelelim.

hayırlı olsun bebeğin baya büyümüşsünüz ray ne zaman oluştu neden dikiş atıldı
Sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin.
Allahim saglikla 9 ayı dolunca kucagimiza almayi nasip etsin
Benim 21. Haftada detayli ultrasonda farkedildi kısalma, ayni gün acil ameliyat oldum canım.

Sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin.
Allahim saglikla 9 ayı dolunca kucagimiza almayi nasip etsin
Benim 21. Haftada detayli ultrasonda farkedildi kısalma, ayni gün acil ameliyat oldum canım.
amin canım Allah razı olsun yaa öyle mi iyi fark edilmiş çok şükür kaç mm düşmüştü hatırlıyomusun benim ilk gebeliğimde 29 haftada 10 mm inmişti ama o haftalarda müdahale edilemedi ilaçla devam ettim 34 e kadar 34 te suyum geldi sezeryan oldum

Canım şükür ki senin de farkedilip önlem alınmış.
Evet canım cok şükür ki farkedildi. Allahım sağlıkla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin canim düşmüştü benimde epey. Ama serklaj sonrasi Allahın izniyle daha uzun süreler devam edecek hamileliğim

Kızlar benim iki gündü akıntım açık kahveye dönmüştü bu sabahta öyleydi ama akşamüstü kırmızıya döndü bu normal mi ya aşırı korktum bugün serklajdan sonra 4.gündü yani ilk iki gün kırmızıydı sonra açık kahve oldu bugün akşamüstü tekrar kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…