Ben bugün gittim 26 mm çıktı ama 25 ağustosta detaylıya gittiğimde 39 mm çıktı kısa zamanda uzuyor kısalıyor anlamadım gitti ya doktor sorun yok dedi ama bilmiyorum bebek agırlaştıkca korkuyorum
Canım hadi gözün aydın. Hersey yolunda bak. Bundan sonra bolca dinlen. Ilaclarini da kullan ne verdiyse. Herkese farkli ilaclar veriliyorsağlıkla 38 39 haftaları görelim hepimiz
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimiziHadi bakalım gözün aydın olsun 48 mm harika bir ölçü seni baya bi götürür 38-39ları görürsün, bundan sonra bolca dinlen enfeksiyona dikkat et
20mm demişti yanlış hatırlamıyorsam canım ama benim ilk ölçü 7ydi yani ben iyi bir kıyaslama sayılmam
bugün gittim 35 mm ölçtü drCanım en son kontrolde kaç mm ölçüldü
Güzel çıkmış canım neden kısalma dedilerki yanlış mı anladım 25 altı kısa deniliyorbugün gittim 35 mm ölçtü dr
Baska ne dedi canım doktorun hersey yolunda miymisBen bugün gittim 26 mm çıktı ama 25 ağustosta detaylıya gittiğimde 39 mm çıktı kısa zamanda uzuyor kısalıyor anlamadım gitti ya doktor sorun yok dedi ama bilmiyorum bebek agırlaştıkca korkuyorum
Yok canım bence hepimizin ilk ölçümleri bu civarlardadir. Benimki söylememişti gerek yok kapalı oldugunu bilmen yeterli demisti.20mm demişti yanlış hatırlamıyorsam canım ama benim ilk ölçü 7ydi yani ben iyi bir kıyaslama sayılmam
Bende seni nerden hatirliyorum diyorum, nisan mayis gebelik grubundaydik birlikte hatırladım simdi o grubun mesajlari düştü önümehaftaya bir daha gidicem
kısalma ilk gebeliğimde 28 hafta sonrası olmuştu canım o yüzden şu an 24 haftaya kadar yakın takip yapıyolarGüzel çıkmış canım neden kısalma dedilerki yanlış mı anladım 25 altı kısa deniliyor
aaa evet canım bana da nikin yabancı gelmediBende seni nerden hatirliyorum diyorum, nisan mayis gebelik grubundaydik birlikte hatırladım simdi o grubun mesajlari düştü önüme
Geri kalan herşey yolunda dedi yüzünü göstermemişti bugün onu da gördük çok şükür o iyi ben iyiyimBaska ne dedi canım doktorun hersey yolunda miymisendise etme bence. Doktorun sorun yok dediyse. Oradaki dikis orayi tutsun amaç sonucta. Sen cok ayakta falan kalma yine de. Dinlen bolca.
Yok canım bence hepimizin ilk ölçümleri bu civarlardadir. Benimki söylememişti gerek yok kapalı oldugunu bilmen yeterli demisti.
Oy seveyim yüzünü onunnnGeri kalan herşey yolunda dedi yüzünü göstermemişti bugün onu da gördük çok şükür o iyi ben iyiyimdinleniyorum 1 ay sonraya randevu verdi sıkıntı olsa erken çağırırdı diye düşünüyorum ki zaten ben 2 hafta sonra devlete gidip şeker yükleme testi yaptırıcağım böylelikle bebeğimi de görürüm. Senin kontrolün ne zaman? Güzel haberlerle gel
Bende isminden ayni sekilde bir yerden tanıdık gibi diyordumaaa evet canım bana da nikin yabancı gelmedi
Bence bana hahaha eşimin ablası da eşime benzettiOy seveyim yüzünü onunnnkime benziyormuus. Kilosu boyu yerinde mi herseyi annesi
Aman hersey yolunda olsun da.
Dedigin gibi 1 ay sonraya cagirmis bir problem yok demek ki.
Benim kontrolüm yarin canım. İnşallah bizde sağlıklı güzel haberlerle gelcez
Yarin seker yuklemesi de yapilacak bana
Oy maşallah gayet güzel kilosu boyu. Sağlıkları yerinde olsun daBence bana hahaha eşimin ablası da eşime benzettisağlıklı olsunda gerisi önemli değil 22+5 günlüğüm 560 gram 30 cm dedi güzel dedi
Şekerine çok dikkat ediyorsun zaten inşallah sonuçta yanıltmaz bari ordan biraz yüzün gülsünçok zor geçti senin süreçlerinde çoook güzel haberlerle gel bakalım yarın kaç gram çıkacak
hayırlı olsun bebeğin baya büyümüşsünüz ray ne zaman oluştu neden dikiş atıldıBende isminden ayni sekilde bir yerden tanıdık gibi diyordum
Sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin.hayırlı olsun bebeğin baya büyümüşsünüz ray ne zaman oluştu neden dikiş atıldı
amin canım Allah razı olsunSagol canım seninde hayırlı olsun bebişin.
Allahim saglikla 9 ayı dolunca kucagimiza almayi nasip etsin
Benim 21. Haftada detayli ultrasonda farkedildi kısalma, ayni gün acil ameliyat oldum canım.
Canım şükür ki senin de farkedilip önlem alınmış.amin canım Allah razı olsunyaa öyle mi iyi fark edilmiş çok şükür kaç mm düşmüştü hatırlıyomusun benim ilk gebeliğimde 29 haftada 10 mm inmişti ama o haftalarda müdahale edilemedi ilaçla devam ettim 34 e kadar 34 te suyum geldi sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?