Geçmiş olsun doktorunun numarası var mı bilgi ver istersen, uzun süre ayakta falan mı kaldın acabaKızlar benim iki gündü akıntım açık kahveye dönmüştü bu sabahta öyleydi ama akşamüstü kırmızıya döndü bu normal mi ya aşırı korktum bugün serklajdan sonra 4.gündü yani ilk iki gün kırmızıydı sonra açık kahve oldu bugün akşamüstü tekrar kırmızı
Yok canım hep yatıyorum lavabo dışında doktora yazdım da dönmedi yaGeçmiş olsun doktorunun numarası var mı bilgi ver istersen, uzun süre ayakta falan mı kaldın acaba
Ya benim kanamam olmadı hiç ama kanama olabileceğini okumuştum olanların vardı daha yeni oldun zaten ameliyat inşallah hiç bir sorun yokturSizlerin kanaması kaç gün sürmüştü
Yaa ne güzel yapısal belki bu durum rahim filminde de kimsenin kanaması olmazken benim adet olur gibi kanamam olup bir hafta sürmüştü çok şükür son birkaç saattir geçti artık kırmızı deil bir daha olmaz inşallahYa benim kanamam olmadı hiç ama kanama olabileceğini okumuştum olanların vardı daha yeni oldun zaten ameliyat inşallah hiç bir sorun yoktur
Dikkat ediyorsun zaten sıkıntı olmazYaa ne güzel yapısal belki bu durum rahim filminde de kimsenin kanaması olmazken benim adet olur gibi kanamam olup bir hafta sürmüştü çok şükür son birkaç saattir geçti artık kırmızı deil bir daha olmaz inşallah
On gün sonra demişti önümüzdeki hafta perşembe gideceğim bir hafta varDikkat ediyorsun zaten sıkıntı olmazne zaman kontrole çağırmıştı
Şuan ne durumda kanaman var mı? Doktor dönüş yaptı mı yoğunluktan donememiş olabilir dinlenmeye devam et sayılı gün hemen geliyorOn gün sonra demişti önümüzdeki hafta perşembe gideceğim bir hafta var
Doktor dönmedi canım dönsede sorun yok derdiŞuan ne durumda kanaman var mı? Doktor dönüş yaptı mı yoğunluktan donememiş olabilir dinlenmeye devam et sayılı gün hemen geliyor
Normal normal bana da gelebileceğini söylemişti doktorum önce 28 sonra 30-34-37 görellimmmDoktor dönmedi canım dönsede sorun yok derdiçok şükür o kırmızı olan devam etmedi açık kahve az az geliyor heralde bu da normal
Kac haftaliksiniz serklajdan sonra kac mm ölçüm yapıldıGünümün %90 yatış şeklinde devam ediyorum her doktor farklı söylüyor ondan risk almamak için yatıyorum ama oturmaya da başladım arada oturuyorum sen nasıl oldun nasıl gidiyor süreç
23+5 günlüğüm en son ölçüldüğünde 29 mm dedi doktorumKac haftaliksiniz serklajdan sonra kac mm ölçüm yapıldı
Vajinal mi ölçüm yapılıyor karından mi23+5 günlüğüm en son ölçüldüğünde 29 mm dedi doktorum
Geçmiş olsunHanımlar merhaba aranıza yeni katıldımbir sorunsuz ve normal doğum sonrası rahim ağzı yetmezliği sebebiyle iki tane bebeğimi kaybettim. Biri 16. Haftası dolunca birini 17. Haftası dolunca.Teşhis 2. Kayıptan sonra koyuldu maalesef. Şimdi bir perinatolog takipliyim ve 15.haftamın bittiği gün serklaj oldum çok şükür şu an iyiyim 19+6dayım. Umarım süreç bütün hepimiz için çok güzel ilerler ve 36-37 haftaları görürüz
Karından baktılar bende ameliyat sonrasi hiç vajınal bakmadı bana doktorumVajinal mi ölçüm yapılıyor karından mi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunkötü şeyler gelmiş başınıza bundan sonra süreç çok daha güzel gider inşallah sağlıkla gelsinler
Karından baktılar bende ameliyat sonrasi hiç vajınal bakmadı bana doktorum
İnşallah sağ Salim kucağına alırsın canımHanımlar merhaba aranıza yeni katıldımbir sorunsuz ve normal doğum sonrası rahim ağzı yetmezliği sebebiyle iki tane bebeğimi kaybettim. Biri 16. Haftası dolunca birini 17. Haftası dolunca.Teşhis 2. Kayıptan sonra koyuldu maalesef. Şimdi bir perinatolog takipliyim ve 15.haftamın bittiği gün serklaj oldum çok şükür şu an iyiyim 19+6dayım. Umarım süreç bütün hepimiz için çok güzel ilerler ve 36-37 haftaları görürüz
Ben de ameliyat sonrası Vajinal bakıldı sonrasında karından canımVajinal mi ölçüm yapılıyor karından mi
2. Kaybımda takip eden doktor sözde perinatoloji bölüm başkanlığı yapmış birisi ve bana bir kere oldu diye hep olacak anlamına gelmez dikiş atmayacağız dedi ve o hafta aşırı kanama ve açılmam başladı. Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesiİnşallah sağ Salim kucağına alırsın canımbazen doktorlar beni deli ediyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın teşhis geç koyulmuş sonu mükemmel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?