Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım seni omuzlarından sarsıp sakin ooolll demek istiyorum bir işlem gördün ve tabiki ilk etapta değişik hissedebilirsin ama doktorun da normal sıkıntı yok dediyse biz sana hayır ciddi bir durum bu demeyizki, diyelimki sonda sonrası enfeksiyon oldu bunu sancı olarak hissediyorsun bunu idrar testi ya da Crp testi ya da kan tahlilinden başka doktor da belirtiye göre anlayamaz, şahsen benim sondadan kaynaklı idrar yolumda sıkışma tarzında minik sancılarım oldu ama sonuçta bir işlem yaşadım e olsun o kadar da diye düşündüm diye şimdi hatırlamıyorum bile, sakin ol lütfen doktoruna güven dinlen evham yapma ne kadar stres olursan ol iyi ya da Allah korusun kötü şeyleri değiştiremeyiz, önlem aldın bunun tadını çıkar rahat ol

Dikiş mi tutmadı acaba ya aklıma neler neler geliyor çok korkuyorum bunu yaşayan yokmu
Canım doktorun ultrason yapmış zaten orada anlamış ve söylemiş sana tuttuğunu, ki Allah korusun düşündüğün gibi olsa yüzde yüz kendisini daha şiddetli şeylerle belli eder vücudunuzu dinlemeyin her şey güzel olacak

İdrar da deil ama vajina içinde bir dolgunluk batma hissi var doktor Nst ye normal demiş of çok yoruldum yaaa tam iyiyim diyorum bişey oluyor yarın sabah muayene olacam orda anlaşılır heralde sabaha kadar uyuyabilirsem

İdrar da deil ama vajina içinde bir dolgunluk batma hissi var doktor Nst ye normal demiş of çok yoruldum yaaa tam iyiyim diyorum bişey oluyor yarın sabah muayene olacam orda anlaşılır heralde sabaha kadar uyuyabilirsem
muayeneyi dün serklajdan hemen sonra yaptı ama dikişin sonradan atma ihtimali yok mu nebilim baksana canım bu hissi yaşayan olmamış aşırı moralim bozuldu

O doluluk hissi içini açıp dikişi attıkları için hava dolmasından bile olabilir şekerim, sonuçta 15-20 dk açık kaldı sonra aparatı çekince havayla kapandı yani o seni sıkıştırıyor olabilir

canım benim kötüyü çekme kendine, sana hissettik ya da hissetmedik desek de yalan olur mesela bende de ağrılar oldu belki de sen gibi anlık dikişi hissettim ama hatırlamıyorumdur… ben kanamam olduğunda mesela yine korkup burada aratmadım çünkü herkesin vücudu birbirinden farklı. Doktoru aradım o da normal dedi rahatladım. Sana tavsiyem vücudunu dinleme stres en büyük düşmanımız şu an. Elinden geleni yaptın ve hala yapıyorsun. Serklaj olup zamanında doğuranların sayısı negatif hikayelerden çok çok daha fazla her şey iyi gidecek.

İnşallah dediğiniz gibidir yarın muayenede anlaşılır dimi

Birde kızlar alttan mı muayene eder sizce nebilim zararı olmaz mı ?? Dün üstten baktı ameliyattan hemen sonra

İnşallah dediğiniz gibidir yarın muayenede anlaşılır dimi
Tabiki anlaşılır ultrasonda doktorun görür zaten canım. Hiç sıkıntı yapma sıkıntı yaptıkça kendini kasmış olursun rahatlamaya çalış. Anlıyorum çok yeni daha insan her şeyden korkuyor ama düşün doktor sana yürüyebilirsin bile demiş yani riskli bir durumun yok canım içini ferah tut

Birde kızlar alttan mı muayene eder sizce nebilim zararı olmaz mı ?? Dün üstten baktı ameliyattan hemen sonra
Beni işlemden bir hafta sonra alttan muayene etmişti bir kere hem dikiş durumunu hem su sızması var mı diye hem de akıntıma bakmıştı, sonrasında karından etti diğer randevularda

Ayy ne güzel bende karından deniyor önce ama göremiyor mecbur alttan bakılıyor
Aslında alttan daha net görünüyor bana kalsa baksın aşağıdan ama doktorumun tercihleri niye karından görünmüyor kız senin bebiş dışardan bile görünür maşallah haftanda

Alttan normalde sorun deil de şuan ağrı sızı nebilim birde yeni ya sorun yaratır diye o şekilde enfeksiyon da oluyor

Bebiş görünüyor da dikiş görünmüyor kurtulamadım o çataldan
Ha benimki artık dikişle ilgilenmiyor ilk kontrolde baktı sonra ondan 1 hafta geçti bir daha çağırdı karından, şimdi son kontrolde 2 hafta sonra çağırdı o da çarşamba günü inşallah güzel haberler alırım

Yaaa inşallah güzel haberler alırsın canım beni en son 4 hafta sonraya çağırdı 1 haftam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…