HiÇ Korkutma kendini güzel anne, doktor sadece nst ye mi aldı? idrar tahlili ve aşağıdan veya karından muayene etti mi? neticede doktor bir şekilde sıkıntı görmüş olsaydı söyler ve ona göre bir yol çizerdi.Kızlar bugün özellikle öğleden sonra vajinamın içinde birşey varmış gibi bir his var özellikle tuvalete otururken yataktan kalkarken yatakta dönerken hissediyorum bu normal mi ya doluluk hissi gibi mi desem bir şeyin batması gibi mi ayırt edemedim hemşireye söyledim doktoru arayıp söylemiş gelip Nst yaptılar falan kasılma sancı falan çıkmadı doktor normal demiş Nst için ama ben çok korktum özellikle Nst yi görünce ağlama hissi geldi acaba dikiş mi tutmadı diye bu his sizlerde oldumu çok korkuyorumbabylovee T tommg cebellato sevdabaks
Canım doktor hastanede deil ben sorunu hemşireye söylüyorum o iletiyor ben batma hissi var deyince Nst hemşire yapıp doktor atıyor normalde dün ameliyatımdan sonra muayene etti karından başka etmedi yarında çıkış yapacağız ozamana bakarım dedi yarın belli olur heralde ne olduğu aşırı moralim bozukHiÇ Korkutma kendini güzel anne, doktor sadece nst ye mi aldı? idrar tahlili ve aşağıdan veya karından muayene etti mi? neticede doktor bir şekilde sıkıntı görmüş olsaydı söyler ve ona göre bir yol çizerdi.
Canım tüm doktorların düşüncesi aynı olması bence çok çok önemli birşey sık sık kontrole gittiğin için ondan belkide sadece takip istediler inşallah hiç bir sorun olmadan 39 ları görürsünkızlar 2 farklı perinatoloji aynı cevabı verdi bana şu an rahim ağzın iyi ileri haftalarda serviks kısalığı yaşamışsın ve dikişsiz 34 hafta gibi bi r haftada doğum yapmışsın şu an çok riskli grupta değilsin 14-24 haftalar arası 2 haftada kontrıol edilecek dendi progestan vajinal başlattı .. ufak bir sıkıntı görsek hemen müdahale edebiliriz dedi şu an hiç bir risk yokken dikiş atmak ta bir risk dedi dikişinde riskleri var dediler ve bunlar baya ünlü memnun kalınan dr lar kendi takipte olduğum kadın doğumcumda aynı fikirde bende açıkcası önlem amaçlı dikiş atılanları gördükçe yanlış mı yapıyolar acaba diyorum bir dr şehir hastanedi bir dr eğitim ve araştırma hastanesinde 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım ama kafamada takılmadı değil açıkçası bu durum
Kanamam var hala azda olsa ama suyu nasıl anlarım bilmiyorum kiCanım tüm doktorların düşüncesi aynı olması bence çok çok önemli birşey sık sık kontrole gittiğin için ondan belkide sadece takip istediler inşallah hiç bir sorun olmadan 39 ları görürsünSosyallanne canım bende hatırlamıyorum o süreci ama şuan bile vajına bölgemde ağrı oluyor tanımlayamadığım enfeksiyon olabilir dikiş ağrım olabilir bilmiyorum ama kanama gelmedikçe suyun gelmedikçe sorun yok demişti doktor sonuçta ameliyat olduk ağrı sızı olucak veya biz bir yerimiz ağırsa oraya yorucaz normal bir süreç sıkma canını
Canım bende de o dolgunluk hissi hala var. Sanki agriyor gibi mi desem dolgun bir his mi desem vajina bolgesinde alt kısımda özellikle. Ama bunlar olabilir diye düşünüyorum sonucta bir ameliyat gecirdik. Bir anda hic bisey olmamış gibi olmayi bekleme sende Canım. Elbet daha rahatlayacaksin düzene girecek.İdrar da deil ama vajina içinde bir dolgunluk batma hissi vardoktor Nst ye normal demiş of çok yoruldum yaaa tam iyiyim diyorum bişey oluyor yarın sabah muayene olacam orda anlaşılır heralde sabaha kadar uyuyabilirsem
Hissediliyormuş o kanaman yeni ameliyat oldun normal git gide lekeye dönüp bitticek sıkıntı yapma evhamlı olmanı anlıyorum ama bu çok strese sebep oluyor kendine ameliyat oldum süreç normal desen aslında kendini inandırsan herşey çözülecek ara ara ağrılar hepimiz de oluyor süreci yönetmek lazım kontrol ve dinlenmek en önemlisiKanamam var hala azda olsa ama suyu nasıl anlarım bilmiyorum ki
Ben şey okumuştum ameliyattan daha önemli olan ilaçları düzenli kullanmak bunu yaptıktan sonra sıkıntıni olmaz inşallahevet canım hepsi aynı görüşte şu an bakalım nasip kısmet 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim bakalım o zaman ne diyecek şimdilik progestan ile devamsevdabaks
Daha yeni işlem olmuş batma hissi, hafif kanama, rahatsız edici rahimde ağrı vs bunlar bir süre olur. Her hamilelik aynı olmuyor İnan. Ki kişilerde farklı farklı şeyler olabiliyor. Allah korusun sürekli su gelmesi kanama olması bunlar tehlikeli diğerlerine çok takılmamaya çalış. Bide sakın kabız olma yani hoşaf iç bol bol su iç rutin hayatına dikkat ederek devam etCanım doktor hastanede deil ben sorunu hemşireye söylüyorum o iletiyor ben batma hissi var deyince Nst hemşire yapıp doktor atıyor normalde dün ameliyatımdan sonra muayene etti karından başka etmedi yarında çıkış yapacağız ozamana bakarım dedi yarın belli olur heralde ne olduğu aşırı moralim bozuk
Canım en son kontrolde kaç mm ölçüldükızlar 2 farklı perinatoloji aynı cevabı verdi bana şu an rahim ağzın iyi ileri haftalarda serviks kısalığı yaşamışsın ve dikişsiz 34 hafta gibi bi r haftada doğum yapmışsın şu an çok riskli grupta değilsin 14-24 haftalar arası 2 haftada kontrıol edilecek dendi progestan vajinal başlattı .. ufak bir sıkıntı görsek hemen müdahale edebiliriz dedi şu an hiç bir risk yokken dikiş atmak ta bir risk dedi dikişinde riskleri var dediler ve bunlar baya ünlü memnun kalınan dr lar kendi takipte olduğum kadın doğumcumda aynı fikirde bende açıkcası önlem amaçlı dikiş atılanları gördükçe yanlış mı yapıyolar acaba diyorum bir dr şehir hastanedi bir dr eğitim ve araştırma hastanesinde 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım ama kafamada takılmadı değil açıkçası bu durum
Geçmişler olsun canım artık istirahata devam ilaçlara devamKızlar güzel haberlerle geldim doktorum sabah geldi alttan muayene etti önce dikişlerin iyi aktif kanaman yok dedi sonra üstten baktı bebek iyiydi çok şükür rahim ağzı uzunluğu ölçtü 48mm dedi sonra uzun uzun her şeyi anlattı hiç kötü bişey demedi yine ama baya ilaç verdi bana size aklımda kalanları yazayım Progestan ve oksapar zaten gebeliğimin başından beri kullanıyordum onlara devam dedi kendi yazdıkları adalat yazdı sabah akşam kullan dedi (normalde tansiyon ilacıymış ama rahim kasılmalarını ve erken doğumu engelliyormuş) magnezyum yazdı progestanın iğne olanından da yazdı üç günde bir vurul dedi antibiyotik yazdı bunlara ek olarak bir tane krem yazmış vajinaya sıkılan tek tüp kullanımlı bu da enfeksiyona karşı dedi sonra demir ilacı yazmış şuan aklımda kalanlar hepsini tek tek anlattı da ve taburcu olduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerle evimize geldik bir dahaki kontrole on gün sonra çağırdı
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah artık yatış ve ilaçlar doktor 28.haftaya kadar geldik mi gerisi kolay dedi inşallah 35 kere kadar giderizGeçmişler olsun canım artık istirahata devam ilaçlara devam48 mm çok güzel bir ölçüm sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım ilk eşik 28 hafta hayırlısıyla su gibi gelsin inşallahÇok teşekkür ederim canım amin inşallah artık yatış ve ilaçlar doktor 28.haftaya kadar geldik mi gerisi kolay dedi inşallah 35 kere kadar gideriz
Aminnn inşallah canımAmin canım ilk eşik 28 hafta hayırlısıyla su gibi gelsin inşallah
Canım hadi gözün aydın. Hersey yolunda bak. Bundan sonra bolca dinlen. Ilaclarini da kullan ne verdiyse. Herkese farkli ilaclar veriliyorKızlar güzel haberlerle geldim doktorum sabah geldi alttan muayene etti önce dikişlerin iyi aktif kanaman yok dedi sonra üstten baktı bebek iyiydi çok şükür rahim ağzı uzunluğu ölçtü 48mm dedi sonra uzun uzun her şeyi anlattı hiç kötü bişey demedi yine ama baya ilaç verdi bana size aklımda kalanları yazayım Progestan ve oksapar zaten gebeliğimin başından beri kullanıyordum onlara devam dedi kendi yazdıkları adalat yazdı sabah akşam kullan dedi (normalde tansiyon ilacıymış ama rahim kasılmalarını ve erken doğumu engelliyormuş) magnezyum yazdı progestanın iğne olanından da yazdı üç günde bir vurul dedi antibiyotik yazdı bunlara ek olarak bir tane krem yazmış vajinaya sıkılan tek tüp kullanımlı bu da enfeksiyona karşı dedi sonra demir ilacı yazmış şuan aklımda kalanlar hepsini tek tek anlattı da ve taburcu olduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerle evimize geldik bir dahaki kontrole on gün sonra çağırdı
Hadi bakalım gözün aydın olsun 48 mm harika bir ölçü seni baya bi götürür 38-39ları görürsün, bundan sonra bolca dinlen enfeksiyona dikkat etKızlar güzel haberlerle geldim doktorum sabah geldi alttan muayene etti önce dikişlerin iyi aktif kanaman yok dedi sonra üstten baktı bebek iyiydi çok şükür rahim ağzı uzunluğu ölçtü 48mm dedi sonra uzun uzun her şeyi anlattı hiç kötü bişey demedi yine ama baya ilaç verdi bana size aklımda kalanları yazayım Progestan ve oksapar zaten gebeliğimin başından beri kullanıyordum onlara devam dedi kendi yazdıkları adalat yazdı sabah akşam kullan dedi (normalde tansiyon ilacıymış ama rahim kasılmalarını ve erken doğumu engelliyormuş) magnezyum yazdı progestanın iğne olanından da yazdı üç günde bir vurul dedi antibiyotik yazdı bunlara ek olarak bir tane krem yazmış vajinaya sıkılan tek tüp kullanımlı bu da enfeksiyona karşı dedi sonra demir ilacı yazmış şuan aklımda kalanlar hepsini tek tek anlattı da ve taburcu olduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerle evimize geldik bir dahaki kontrole on gün sonra çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?