Merhaba benim 12 çıkmıştı crp bol su içmen yeterli demişti doktorum senin daha da düşük su miktarını artırman yeterli gelir benceBenimde cuma günü kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmazsatahlil sonuçlarım çıkmış sabah doktoruma yollarım artık crp 5.28 çıkmış bir kaç değer daha referans dışı bakalım ne der hoca
Bi kaç gündür giremedim hiç misafirlerim vardı bebek durmuyor falan kendim hastaydım toparladım çok şükür baya bi öksürük kaldı o da geçer inşallah en kısa zamanda sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Cok az kalmış kontrole kuzucukBen de iyiyim caniko her şey yolunda aynıPerşembe günü kontrol var, doğumdan tırsmaya başladım Kasım analarını okudukça bu gidişimde soracam doğumu yavaş yavaş artık kaçarı yok anladım
Ben Tetanoz ikisini de oldum diğerleri pas
Canım 5.28 bisey degil. Benim 14 çıktı. Idrarda verdin mi ? Ben antibiyotik kullanıyorum gerci. Suyunu artir birsey olmaz. Hamilelikte cok deger ref.dışı çıkıyor bu arada onlara takılma sen. Normal yani.Benimde cuma günü kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmazsatahlil sonuçlarım çıkmış sabah doktoruma yollarım artık crp 5.28 çıkmış bir kaç değer daha referans dışı bakalım ne der hoca
Herşeyin yolunda olmasina sevindim canım benimTeşekkür ederim sorduğun için iyiyim yani öyle umuyorum uyku saatim alak Bulak oldu sabah biraz uyuyorum gece uyanıp uyuyamıyorum biraz erken başladı bu durum bende yaboş vaktim de kitap okuyorum arada girip hızlı hızlı yazıları okuyorum gene kitaba geçiyorum
Bebişimin son kontrolünde kilosu az çıktı ortalamanın altında sınıra yakın yani sağlıklı beslenmek işe yaramıyor herhaldeönceden meyveden karbonhidrat dan bol (beyaz ekmek çikolata ) besleniyordum önden gidiyordu şimdi biraz canımı sıktı çok şükür şekerimi dengeledim ondan dolayı ara ara şeker kontrollü yapıp insulıne gerek kalmadı bebegimde sağlıklı doğsun doğduktan sonra hallederim inşallah hissetigim hafta 37. Hafta dikişim açıldığında doğacak gibi hissediyorum bu kadar zaman ne hissettiysem oldu inanıyorum buna da baya dolmuşum ya yazdım rahatladım umarım sizler de iyisiniz bu arada aşı tetanoz boğmaca tek doz oldum 5 yıl içinde aşın varsa tek doz yeterli dedi doktorum ondan dolayı grip aşısı Aralık annelerini okuyorum olmak istiyorum sizin doktorlar olmanızı söyledi ya mantıklı geliyor ama doktorumla konuşmadık henüz daha kontrolüme 10 günden fazla var o zaman konuşup uygun gorurse olacagım bebegimi benı koruyacaksa neden olmasın sağlıklı vaktiyle gelen doğumlarımız olsun bu ara da benimde kan uyuşmazlığı yok ondan bu soruyu bende pas geçiyorum
Kötü bir enfeksiyon deneyimim olduğu için sadece bu aşamada crp beni korkutuyor zaten sınırın hemen üstünde muhtemelen doktorum da sizin söylediğinizi söylerMerhaba benim 12 çıkmıştı crp bol su içmen yeterli demişti doktorum senin daha da düşük su miktarını artırman yeterli gelir bence
Canımm iyiyimm 37 oluyoruz cuma günü, bu hafta çok fazla batma oldu bende iç tarafta o çok canımı sıktı ama bugün kontrolüm var soracağım doktora
Lohusalıkta gelen misafirlere deli oluyorum ya lohusa perişan Bebek Küçük bir durunda 40 çıksın ne bu acele
İdrar da verdim onda da bir değer referans dışı ama dediğin gibi bizim anormallik gördüğümüz değerler bazen hamilelik yüzünden öyle oluyorCanım 5.28 bisey degil. Benim 14 çıktı. Idrarda verdin mi ? Ben antibiyotik kullanıyorum gerci. Suyunu artir birsey olmaz. Hamilelikte cok deger ref.dışı çıkıyor bu arada onlara takılma sen. Normal yani.
Ay hepimizin kontroller güzel geçsin sağlıklı mutlu haberlerle gelelim hepimiz
Ayy maşallah güzel haberler al inşallah az kalmışCanımm iyiyimm 37 oluyoruz cuma günü, bu hafta çok fazla batma oldu bende iç tarafta o çok canımı sıktı ama bugün kontrolüm var soracağım doktorasen nasılsınnn
İnşallahhh canımAyy maşallah güzel haberler al inşallah az kalmış
Geçmiş olsun canım yaa. Bebise geçmemis en azindan iyi tarafindan bak. O öksürük zaten yapışıyor zor geçiyor ben haftalardır hala aniden gelen öksürük krizleriyle devam ediyorum düşün.
Şu cümleyi bende kurarım inşallah yaİnşallahhh canımzaman nasıl geçecek diyordum ama geçti bi şekilde
Canım şükür 37 olmuşsunCanımm iyiyimm 37 oluyoruz cuma günü, bu hafta çok fazla batma oldu bende iç tarafta o çok canımı sıktı ama bugün kontrolüm var soracağım doktorasen nasılsınnn
Hangisi yüksek idrarda canım?İdrar da verdim onda da bir değer referans dışı ama dediğin gibi bizim anormallik gördüğümüz değerler bazen hamilelik yüzünden öyle oluyorevet ya inşallah kuzum hepimiz hayırlı ve güzel haberler alalım bu arada ben gece uyanıp foruma girince sonraki rüyamda sizi gördüm hepimiz koca gobeklerle bir seylerden şikayet ediyorduk babylovee cebellato sende Bebek vardı @nisan97
Ah kuşum benim kız da ters geliyor ayakları aşağıda 1 aydırCanım şükür 37 olmuşsunartık batmalar da belki dikiste agrilar da olabilir sanki. Bende bile pelvik bölge agrisi var hemde baya bir var. Ki ben senden cok gerideyim. Kontrolden sonra bize de haber ver ne diyecek doktorun merak ediyorum.
Senin dikisler ne zmaan alınacak? Pozisyonu uygun mu bebisin ?
Dünden beri benimde yine alt tarafta bebisin hareketleri. Asagi vuruyor dedigin gibi batma gibi elektrik çarpması gibi seyler hissediyorum. Ayakta az fazla durunca sanki karnımın altiyla birlikte genital bölgeme baskı oluyor gibi.
Biraz daha saglikla ilerleyelim bizler de bebislerimiz büyüsün 38 39 lari görelim
İnşallah canım benim zaten insana 28den sonra biraz rahatlama geliyor sonra 30 sonra 32derken yavaş yavaş sakinliyorsun. Ben her ihtimale karşı 28de çantamı falan hazırlamaya başladım öyle vakit geçirdim bir süreŞu cümleyi bende kurarım inşallah yaarkadaşlarım arıyor bazen sen 30.-32.haftadasın dimi falan diyor onlara zaman hızlı akıyor tabi
Sen doğursam da artık ayaklansam diye şikayet ediyordunHangisi yüksek idrarda canım?
Benim lökosit ve yassı epitel yüksek gelmis ondan antibiyotik başladı bana.
Merak etme yolundadir hersey sıkma canını. Doktorun ne diyecek bakalim bana da söyle
Yaa hayrolsunnnben kesin yatakta dönemiyorum, yattigim yerden kalkamiyorum diye sikayet etmisimdir cok agrim oluyor çünkü.
Tanışmasakta rüyalarımıza giriyoruz ne tatlı
Doğumu gerceklestikten sonra yazan çok fazla kişi olmuyor yaşayan varsa bile çoğu bu konuda yazmıyor inşallah geçer insan bir şey olmayacaksa bile stres oluyorAh kuşum benim kız da ters geliyor ayakları aşağıda 1 aydırsezaryen olacağım o yüzden çok yüksek ihtimalle. Dönmedi bir türlü cimcime. Ayaklarıyla alt tarafa vuruyor ama doktor böyle durması daha iyi dikişlerin zorlanmaz demişti, kafası ağır o daha çok baskı yaparmış. Bu bende olan şey bıçak saplanması gibi bir anda yaklaşık 2 dakika boyunca bıçak saplanıyor vajinamın iç kısmına ki yüksek ihtimal dikişlerden geliyor bu acı ve kıpırdayamıyorum bile birsüre baya acıyor Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu iyiydi 29mm çıkmıştı ama bu hafta zorladım belki de kendimi bilmiyorum forumlara yazdım ama dönüş yapan olmadı kimse yaşamadı herhalde böyle bir şey
Evet doktorumda 28den sonra biraz rahatlarız 30dan sonra derin bir nefes alırız 34te oh be deriz diyor hepİnşallah canım benim zaten insana 28den sonra biraz rahatlama geliyor sonra 30 sonra 32derken yavaş yavaş sakinliyorsun. Ben her ihtimale karşı 28de çantamı falan hazırlamaya başladım öyle vakit geçirdim bir süreher şey güzel olacak bebişler sağlıkla gelecek hep pozitif düşüm negatif şeyleri okumamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?