Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Normal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şeker
Pazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslında dun gıttım doktora bıde baska bı sebepten o zaman yoktu bugun basladı gecmeyınce endıselendım bırazcık. Çatı ağrısı sanırım az once bıraz arastırdıö tarıf ettiklero bu

Dinlenmedurumunda mısın peki bacağının arasına yastık koyup yan yat bakalım biraz geçiyor mu

Endişe etme bebeğin büyüdüğü için de olabilir bu haftalarda

Evet canım hatta bugun nerdeyse hiç kalkmadım 4-5 kez tuvalete kalktım sadece. Acaba bu kadar yatmaktan mı oldu diye sorguluyorum
Bence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarın

Bence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarın
Dun doktordaydık başı baya asağıda dedı baskı yapıyor dedı ama kasıklarkm ağrıyordu ondan gıtmıştım. Normal dedı yolladı ama bu kemık ağrısı yoktu dun

Dun doktordaydık başı baya asağıda dedı baskı yapıyor dedı ama kasıklarkm ağrıyordu ondan gıtmıştım. Normal dedı yolladı ama bu kemık ağrısı yoktu dun
Canım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdın

Canım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdın
Dun baktılar tahlıllerıme sıkıntı yoktu onlarda da. Sagol canım ılgılendıgın ıcın panık atak gelıyor arada boyle

Yok amacım korkutmak değildi asla kusura bakmayın, doktorların ilişkiyi yasaklamasındaki açıklama bu sadece onu demek istedim

Başınız sağolsun sizin de elinizde olan bir şey değil ki maalesef ölçmüyor çoğu doktor benimki de dahil
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…