Ben jilet kullanıyorum çünkü ağda da çok kasılıyorum canım çok tatlı benim250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Canim agda onerilmiyor.250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Gunde kac kez iciyorsun tansiyon ilacini canim bu arada250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Suyu gelir gelmez hemen doğuma almadılar mı yani? Beklediler öyle miBak şöyle bi örnek vereyim benim kendi yeğenim 33 haftada doğdu, suyu geldikten sonra ilk dozu ertesi gün de 2.dozu yaptılar sonra da doğuma aldılar. Yani erken doğum durumunda zaten yapıyorlar
Tesekkurler canımBen jilet kullanıyorum çünkü ağda da çok kasılıyorum canım çok tatlı benim
Tesekkurler canımCanim agda onerilmiyor.
Ben jiletle devam ediyorum.
Gunde 2 kez cnm sabah ve aksamGunde kac kez iciyorsun tansiyon ilacini canim bu arada
Sifa olsun insallah sana da bana da tansiyon ilaclarimizGunde 2 kez cnm sabah ve aksam
İnşallah canımSifa olsun insallah sana da bana da tansiyon ilaclarimiz
Merhabalar, benim dikiş sonrası hunileşme hala var. 15. Haftada dikiş atıldı şuan 33. Haftadayım.Çok tesekkurler canımAllah dualarımızı kabul etsin hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım
15.haftadan 33. Haftaya harıkasınızMerhabalar, benim dikiş sonrası hunileşme hala var. 15. Haftada dikiş atıldı şuan 33. Haftadayım.dikkat ettikten sonra allahın izniyle daha ileriki haftaları görmek mümkün
Aaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıcaCanım benim dediğimi yap yaptığımı yapma ben burda maalesef en az dikkatli annelerden biriyimbabylovee bu bacımızla aynı haftadayız o çok daha dikkatli, özetlemek gerekiyorsa enfeksiyona çok dikkat ediyoruz, Vajinal bölgemizi ıslak bırakmıyoruz, günlük ped kullanmıyoruz, banyolarımız kısa süreli ve aşırı sıcak olmuyor, gün içinde şahsen ev işlerini yapıyorum aşırı eğilip kalkmak dışında, yemek bulaşık çamaşır asma falan ben yapıyorum arkadaşlar yapmıyor, cinsel ilişki yasakmış (bana değildi linç ettiler beni burda ), kendini yoracağın, rahatsız olacağın, gerileceğin herhangi bir şey yapmıyorsun ama en en en önemli şey düzenli kan tahlilleri ve enfeksiyona dikkat etmek aklına ne geliyorsa sorabilirsin canım sayfada profil ayarlarından gebelik haftanı ekleyip bizim haftalarımızı görmek için olan ayarı açabilirsin hem takip etmek için de iyi oluyor
Adalat 30mg verdi canim ama daha bugun ilk kez ictim. Düşük doz aslinda baya. Ama sanırım faydali bir ilacmista. Ama o kadr stres oluyorum ki tansiyon bile olcmuyorum strestenİnşallah canımbu arada sana hangısını verdı doktor
Yasak canım serklajda iliskiAaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıcacebellato canım cinsel ilişki devam etti mi sizde benimde kafam takılıyor bu duruma cevaplarsan sevinirim yanlış anlaşılmasın çok sevmem ama bu konuları böyle konuşmayı ama sonuçta sağlık orgazm gibi durumlarda rahim uyarılıyor felan yazmışlardı o yüzden çoğu kişi yapmıyordu ben de bu hafta doktora soracaktım
Evet bende öyle duymuştum amaYasak canım serklajda iliski
Canım ben aylardır kullanıyorum cok ıyı geldı ılac , emınım sanada ıyı gelecek, buralara kadar gelmıssın sukurler olsun, bundan sonrası daha da ıyı olacakAdalat 30mg verdi canim ama daha bugun ilk kez ictim. Düşük doz aslinda baya. Ama sanırım faydali bir ilacmista. Ama o kadr stres oluyorum ki tansiyon bile olcmuyorum strestenhatta sana verdıgı markayı duydum bende soracagım onu çok onerıyorlar
Benim doktorum söylememe gerek yok ama ilişki yasak biliyorsun dedi direkt çünkü kasılma istenmeyen bir şeyAaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıcacebellato canım cinsel ilişki devam etti mi sizde benimde kafam takılıyor bu duruma cevaplarsan sevinirim yanlış anlaşılmasın çok sevmem ama bu konuları böyle konuşmayı ama sonuçta sağlık orgazm gibi durumlarda rahim uyarılıyor felan yazmışlardı o yüzden çoğu kişi yapmıyordu ben de bu hafta doktora soracaktım
Onun tarafımızca linç edilmişliği var bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?