Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Canim agda onerilmiyor.
Ben jiletle devam ediyorum.

250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Gunde kac kez iciyorsun tansiyon ilacini canim bu arada

Bak şöyle bi örnek vereyim benim kendi yeğenim 33 haftada doğdu, suyu geldikten sonra ilk dozu ertesi gün de 2.dozu yaptılar sonra da doğuma aldılar. Yani erken doğum durumunda zaten yapıyorlar
Suyu gelir gelmez hemen doğuma almadılar mı yani? Beklediler öyle mi yani ben de çok kararsızım. Herkes yaptır zararı yok diyor ne yapacağımı şaşırdım

Çok tesekkurler canım Allah dualarımızı kabul etsin hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım
Merhabalar, benim dikiş sonrası hunileşme hala var. 15. Haftada dikiş atıldı şuan 33. Haftadayım. dikkat ettikten sonra allahın izniyle daha ileriki haftaları görmek mümkün

Merhabalar, benim dikiş sonrası hunileşme hala var. 15. Haftada dikiş atıldı şuan 33. Haftadayım. dikkat ettikten sonra allahın izniyle daha ileriki haftaları görmek mümkün
15.haftadan 33. Haftaya harıkasınız pekı sızın nasıl gectı surecınız ? Ay inşallah bende o haftalara kadar gelırım Allahın ıznıyle

Aaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıca cebellato canım cinsel ilişki devam etti mi sizde benimde kafam takılıyor bu duruma cevaplarsan sevinirim yanlış anlaşılmasın çok sevmem ama bu konuları böyle konuşmayı ama sonuçta sağlık orgazm gibi durumlarda rahim uyarılıyor felan yazmışlardı o yüzden çoğu kişi yapmıyordu ben de bu hafta doktora soracaktım

İnşallah canım bu arada sana hangısını verdı doktor
Adalat 30mg verdi canim ama daha bugun ilk kez ictim. Düşük doz aslinda baya. Ama sanırım faydali bir ilacmista. Ama o kadr stres oluyorum ki tansiyon bile olcmuyorum stresten

Yasak canım serklajda iliski

Benim doktorum söylememe gerek yok ama ilişki yasak biliyorsun dedi direkt çünkü kasılma istenmeyen bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…