Onun tarafımızca linç edilmişliği var bu konuda
Aminn canim aminn... sifa olsun aminÖlç canım korkma, yuksek cıksa bıle ılac dengeleyecek tansıyonunu , sanada şifa olsun tum ılacların
Aynen kuzum ben de bu bilgiyle kendimi motive ediyordumOy masallah. Allahim bizim yavrularimizi daha tombik daha ileri haftalarda kucagimiza aldirsin
Boyle umutlu seyler duynakta iyi geliyor
Yok canım ertesi gün sabahtan aldılar doğuma. Sen bilirsin tabiki doktorun yapalım diyorsa da yap yaniSuyu gelir gelmez hemen doğuma almadılar mı yani? Beklediler öyle miyani ben de çok kararsızım. Herkes yaptır zararı yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Chat gpt ten de baktım , rahım kasılmalarını bıle engellıyormus senın ılacınÖlç canım korkma, yuksek cıksa bıle ılac dengeleyecek tansıyonunu , sanada şifa olsun tum ılacların
Spermler rahim ağzında bir şeye yol açıp erken doğuma yol açıyormuş benim perinatolog öyle demiştiama belliki doktoru yasaklamamış ya belde gerçekten araştırdım doktoru baya iyi burada ben randevu alamadım kendisinden mesela
Chat gpt ten de baktım , rahım kasılmalarını bıle engellıyormus senın ılacınAminn canim aminn... sifa olsun amin
Bu tansiyon aleti korkumu nasıl yencem ya
Zaten şuan herkesin tek derdi bebeğini sağlıkla kucağına almak ilişki önemli değil ama farklı doktorlar farklı bilgiler öyle güzel ki insanı rahatlatıyor ve kişi insiyatif aldığında korkuyu biraz yeniyor bu da çok iyi geliyor çünkü korktukça bence rahimde etkileniyor sizin yazdıklarınız hepimizin deneyimleri çok değerli düşünsenize bir patol almaya korkuyorduk ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizdeSpermler rahim ağzında bir şeye yol açıp erken doğuma yol açıyormuş benim perinatolog öyle demişti
Evet dogru, benım 2.kaybımda yasadım, o zaman kı doktorum rahım agzını bıle olcmemıstı bı haberdık herseyden , sonra hersey serbest dıye gezdımde , ılıskıde yasadım , 16. Haftada kayıp yasadımSpermler rahim ağzında bir şeye yol açıp erken doğuma yol açıyormuş benim perinatolog öyle demişti
Çok şükür ki artık bilinçlisin ve herşeyin farkındasın sağlıkla kolaylıkla alırsın umarım bu kuş üzümünüEvet dogru, benım 2.kaybımda yasadım, o zaman kı doktorum rahım agzını bıle olcmemıstı bı haberdık herseyden , sonra hersey serbest dıye gezdımde , ılıskıde yasadım , 16. Haftada kayıp yasadımsukur olsun kı bu doktorum cok ıyı sebeplerını buldu bır bır, hem rahım ağzı kısalıgım hem enfeksiyonum varmıs…
Insallah canım , hepımız sağlıkla zamanında alalım bebeklerımızı kucagımızaÇok şükür ki artık bilinçlisin ve herşeyin farkındasın sağlıkla kolaylıkla alırsın umarım bu kuş üzümünü
Bunu hiç yaşamadım ama benimde vajina girişimde ağrı vardı antibiyotik vermişti doktor bakteri var diye ondan olduğunu düşündüm ama bilmiyorum acaba vajina girişinde ağrı hisseden oldu muKızlar bugun vajina kemiğimde cok ağrı var. Bu kemik ağrısı normal mi
Ben ağda yapıyorum annemden faydalanarak ama bu ay artık jilete döneceğim her ne kadar çekinsem de250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Canım bizde devam etti ilk bir ay dışında, doktor özellikle belirtmedi ben serklaj ameliyatına giren üç dört doktordan birine sormuştum ilk bir ay önermeyiz sonrasında sorun yok demişti ama tabi bence olmaması daha iyi olabilir ama çok sık olmamak ve uzun sürmemek ve kasılmamak koşuluyla ben bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi yaptığımı yapmayın canım bence sor doktoruna, herkesin vücudu aynı değil Allah korusun korkarım ben böyle etkilemiş olmayayımAaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıcacebellato canım cinsel ilişki devam etti mi sizde benimde kafam takılıyor bu duruma cevaplarsan sevinirim yanlış anlaşılmasın çok sevmem ama bu konuları böyle konuşmayı ama sonuçta sağlık orgazm gibi durumlarda rahim uyarılıyor felan yazmışlardı o yüzden çoğu kişi yapmıyordu ben de bu hafta doktora soracaktım
Yasak canım serklajda iliski
Yav ben yasak değil mi dedim yaptığımı yapmayın dedim kardeşim aha ikinci linç dalgası geliyorOnun tarafımızca linç edilmişliği var bu konuda
Tamam canım teşekkür ederim senin açından sorun olmamasına çok sevindim inşallah nasip olur hepimiz sağlıkla alalım minikolarımızıCanım bizde devam etti ilk bir ay dışında, doktor özellikle belirtmedi ben serklaj ameliyatına giren üç dört doktordan birine sormuştum ilk bir ay önermeyiz sonrasında sorun yok demişti ama tabi bence olmaması daha iyi olabilir ama çok sık olmamak ve uzun sürmemek ve kasılmamak koşuluyla ben bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi yaptığımı yapmayın canım bence sor doktoruna, herkesin vücudu aynı değil Allah korusun korkarım ben böyle etkilemiş olmayayım
Yav ben yasak değil mi dedim yaptığımı yapmayın dedim kardeşim aha ikinci linç dalgası geliyor
Kız ben hala şaşkınım ya haftaya gittiğim zaman soracağım neden böyle dediniz diye sakın doktor gidiyor olmasın burdanama belliki doktoru yasaklamamış ya belde gerçekten araştırdım doktoru baya iyi burada ben randevu alamadım kendisinden mesela
Normal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şekerKızlar bugun vajina kemiğimde cok ağrı var. Bu kemik ağrısı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?