Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kac mg dozu kuzu ?
Ben adalat 30mg 2 adet iciyorum.
Olcemedim yaa daha stresten nabzim hızlı yine.
Kendimi gerizekali gibi hissediyorum vallahi duvardan duvara vurcam kendimi sonunda..
Tok gitmistim kuzu.
Evde de yeni bisiler yedim sayilir.
Ilactan sonra 13 8 falan cikiyor evde.

Bak canım bunu yazmış bana 250 mg günde 3, yere yapıştırmasa beni bari çok yüksek yazmış sanki, iyi canım neyse ilacı geç mi aldın acaba yükseldi o yüzden? bak daha ilacı almadım şu an tansiyonum 15-8 eşim koştu ilacı getirmeye

Ya hastaneler tansiyon aletleri falan mı geriyor acaba seni bence çoğunlukla stres yaptığın için çıkıyor sanki

Bak seninkinin dozu yüksek. Benimki 30luk. Belki benimkinin dozunu da yukseltse mi acaba mesela bilemedim.
Ay normalde 13 8 fln çıkıyor simdi 14 9 cikti orda. Sonra da yuksek diye bekletti falan filan. Ay ne bilim ya. Valla gerildim evde simdi olctum 14 8 yine. 145 80 cikti. Aslinda cok asiri yuksek degil ama. Ne bilim ya..
Kiz niye böyleyiz biz ya..
Hareketsizlikten mi bu da ben anlamadim ya. Cok birsey istemiyorum hersey yolunda gitsin istiyorum artik..

Ya hastaneler tansiyon aletleri falan mı geriyor acaba seni bence çoğunlukla stres yaptığın için çıkıyor sanki
Tam olarak öyle kuzum. Orda da bi kere yüksek cikinca kısır döngü gibi evde de yüksek geliyor. Vallahi gerçekten ne hissedecegimi sasirdim

Kaybının için başınız sağolsun yine serklajın işe yaradığına güzel bir örneksiniz inşallah bu hamileliğinizde güzel sonuçlanır bence çok fazla aktif olmayın ama belki tamamen yatmaniza da gerek kalmaz ileriki haftalarınıza ve dikişin durumuna göre doktorunuz yönlendirir sizi mesela ben serklajdan beri yatıyorum ve doktorum sadece tuvalet banyo ihtiyacı için ayaklanmamı istiyor

Ya alakasız da olabilir ama şu nefes egzersizlerini falan denesen kendini sakinleştirmek için sen kısır döngüden çıkamıyorsun sanki.. bende senin gibiyim anlık kötü bir şeyi çok devam ettiriyorum

Ya alakasız da olabilir ama şu nefes egzersizlerini falan denesen kendini sakinleştirmek için sen kısır döngüden çıkamıyorsun sanki.. bende senin gibiyim anlık kötü bir şeyi çok devam ettiriyorum
Yok niye sacma olsun sık yapiyordum ama simdi yapsamda ise yaramadi pek. Gerci tamda yapmadik bir daha yapayim canim haklisin.
Aynen öyle o döngüden cikamiyorum ya.
O olaya takılı kaliyorum.. sacma sapan bir huy yaa..
Valalhi kendimi dövcem

Yani ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende takıntılı ve evhamlı bir insanım modum çabuk yükselmez benim dün mesela doktor karından bakarken bir durdu aha dedim kesin bir şey var birde alttan bakayım dedi sonra bana ne anlattı ne söyledi duymadım bile halbuki alttan bakınca bir öncekiyle aynı ölçtü ama ben o durduğu anda kaldım inşallah düşer tansiyonun az kaldı minik beyfendi dayan biraz daha gün sayıyoruz teyzecim

Selam kızlar yeniden 10+0 dedi bugün doktorum her şey yolunda 10+4’te yani çarşamba Serklaj olacağım bir gün yatış dedi, tedirginlik başladı.

Selam kızlar yeniden 10+0 dedi bugün doktorum her şey yolunda 10+4’te yani çarşamba Serklaj olacağım bir gün yatış dedi, tedirginlik başladı.
Kaybın icin basın sağolsun Hiç tedirgin olma hem gebeliğin erken hem planlı serklajlar çok daha başarılı oluyor inşallah bu hamileliğin sorunsuz ve kolay geçer

Kaybın icin basın sağolsun Hiç tedirgin olma hem gebeliğin erken hem planlı serklajlar çok daha başarılı oluyor inşallah bu hamileliğin sorunsuz ve kolay geçer
İnşallah canım çok teşekkür ederim zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum, hiç akıntım kanamam olmadı bu gebeliğimde kendi nazarım değmesin. doktorum her şey yolunda kanama alanı yok, kese ve yeri güzel dedi bugün. Zaten hep önlem olsun diye atacağım diyor ilk gittiğimizden beri ama tedirgin oldum normalde 11.hafta başı düşündüm, bugün de 4 gün sonra olacağını duyunca endişe başladı bir tık. hastanede de yatış için demişler Serklaj basit bir işlem, bir saat sonra taburcu ediyoruz yanlışlık olmasın diye doktorumu aramışlar eşim bahsetti, önlem amaçlı demiş doktor bir gün yatacak.

Canım emin ol yatınca kendini daha güvende hissedeceksin hiç tedirgin olma çünkü bir işlem sonuçta eve gidince sürekli normal mi değil mi kendini yersin en azından orda daha rahat olur işlem cidden zor değil ama ilk dört hafta tuvalet banyo harici kalkma ki dikişler iyice tutsun sonrasına doktorun yönlendirir zaten

Çok teşekkür ederim kuzum, ikinciye yorumunla içim rahatladı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Mutlu oldum

Çok teşekkür ederim kuzum, ikinciye yorumunla içim rahatladı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Mutlu oldum
Rica ederim canım biz de bu yoldayız birbirimizi iyi anlarız ne zaman bunalırsan ya da aklına takılan bir şey olursa yaz hem destek oluruz hem için rahatlar

Ay öyle bi yazdin ki tam olarak beni ifade ettim.
O an negatif bisey duyduysam ona takılıyorum gerisini duymuyorum bile.
Bize de mesela tansiyon yuksek dediginde 14 9 du halbuki cok yuksek değildi ben muayeneden yeni çıkmışım heyecanliyim zaten. Sonra 16 10 ölçtüler...
Yani ordaki stres arttikca tansiyonda artiyor tabi ama bunu anlayan yok
İnşallah kuzumm. Canım teyzemiz çok teşekkür ederiz iyiki varsınız gerçekten

Canim hic canını sıkma. Doktorun ne dediyse onu uygula hic merak etme.
Bende serklaj sonrası yattim bir gece. Bunda bisey yok ki. Aksine daha güvendesin orada. Ben kendim kalmak istedim daha cok mesela.
10 veya 11 farketmez ki doktorun uygun zaman ne zamansa yapar. Sen bu kısmı cok düşünme hem kese vs yukardaymis zaten daha risksiz erken haftalarda serklaj bu nedenle galiba.

İlk hamileliğimde kaybım 12.hafta sonu olduğu için, aslında şu an her şey yolunda ama önlem amaçlı dedi doktorum.
Peki servikal yetmezlikle mi kaybetmişsiniz kesin olarak? Çunku o sebeple kayıp için çok erken bi hafta sanki. Çok geçmiş olsun bu arada,insallah her şey sorunsuz geçer bebeğinizi sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…