Kac mg dozu kuzu ?Bak bak bu tansiyon belasına bugün ikimizi vurduölçtün mücanım yemek yedin mi tok karna mı gitmiştin ilaç kullanmaya başladıktan sonra nasıl çıkıyordu ölçümlerin, bana da alfamet başladı doktor günde 3 kere
Bak canım bunu yazmış bana 250 mg günde 3, yere yapıştırmasa beni bari çok yüksek yazmış sanki, iyi canım neyse ilacı geç mi aldın acaba yükseldi o yüzden? bak daha ilacı almadım şu an tansiyonum 15-8Kac mg dozu kuzu ?
Ben adalat 30mg 2 adet iciyorum.
Olcemedim yaa daha stresten nabzim hızlı yine.
Kendimi gerizekali gibi hissediyorum vallahi duvardan duvara vurcam kendimi sonunda..
Tok gitmistim kuzu.
Evde de yeni bisiler yedim sayilir.
Ilactan sonra 13 8 falan cikiyor evde.
Ya hastaneler tansiyon aletleri falan mı geriyor acaba seni bence çoğunlukla stres yaptığın için çıkıyor sankiKızlar yeni geldik syilir eve ondan anca yazdim.
Hastanede bu uyuz tansiyon yine yuksek cikti. Bikac ölçüm yapildi yüksekti.
Sonra biraz yatirdilar yattim orda. Sonra yine ölçtü 14-8 cikti. Dr da simdilik yatirmiyorum ama eve git 14 9 cikmaya devam ederse gel yatis yapariz dedi.
Bugun 13 lere düştüğünü görcem dedi. Eve gittiginde ölçüm yap gönder dedi. 13 oldugunu görelim dedi
cebellato maviilale
Bak seninkinin dozu yüksek. Benimki 30luk. Belki benimkinin dozunu da yukseltse mi acaba mesela bilemedim.Bak canım bunu yazmış bana 250 mg günde 3, yere yapıştırmasa beni bari çok yüksek yazmış sanki, iyi canım neyse ilacı geç mi aldın acaba yükseldi o yüzden? bak daha ilacı almadım şu an tansiyonum 15-8eşim koştu ilacı getirmeye Eki Görüntüle 3667298
Tam olarak öyle kuzum. Orda da bi kere yüksek cikinca kısır döngü gibi evde de yüksek geliyor. Vallahi gerçekten ne hissedecegimi sasirdimYa hastaneler tansiyon aletleri falan mı geriyor acaba seni bence çoğunlukla stres yaptığın için çıkıyor sanki
Kaybının için başınız sağolsunMerhaba 2017 yılında erken doğumla 23 haftalık oğlumu kaybettim. 2018 de ikinci oğluma hamileyken 12 haftada serklaj dikişi atıldı. 34 haftada dikiş alındı 40 doğum gerçekleşti. Çok fazla ihtiyaçlarımı karşılayamadan yattım. O kadar şiştim ki yürüyemedim birde doğum çok zor oldu. 72 kiloydum doğumda 110 kilo olmuştu. Bir de enfeksiyon değerlerim yüksekti. Başka şehirde yapmıştım. Şimdi yeniden hamileyim şuanki bulunduğum şehirdeki doktor. Bana korkulacak bişey yok yılda 15 kişiyi serklaj yapıyorum hiç sorun olmuyor. Normal hayatınıza dönün diyorum dedi. Yine de korkuyorum.
Ya alakasız da olabilir ama şu nefes egzersizlerini falan denesen kendini sakinleştirmek için sen kısır döngüden çıkamıyorsun sanki.. bende senin gibiyim anlık kötü bir şeyi çok devam ettiriyorumBak seninkinin dozu yüksek. Benimki 30luk. Belki benimkinin dozunu da yukseltse mi acaba mesela bilemedim.
Ay normalde 13 8 fln çıkıyor simdi 14 9 cikti orda. Sonra da yuksek diye bekletti falan filan. Ay ne bilim ya. Valla gerildim evde simdi olctum 14 8 yine. 145 80 cikti. Aslinda cok asiri yuksek degil ama. Ne bilim ya..
Kiz niye böyleyiz biz ya..
Hareketsizlikten mi bu da ben anlamadim ya. Cok birsey istemiyorum hersey yolunda gitsin istiyorum artik..
Yok niye sacma olsun sık yapiyordum ama simdi yapsamda ise yaramadi pek. Gerci tamda yapmadik bir daha yapayim canim haklisin.Ya alakasız da olabilir ama şu nefes egzersizlerini falan denesen kendini sakinleştirmek için sen kısır döngüden çıkamıyorsun sanki.. bende senin gibiyim anlık kötü bir şeyi çok devam ettiriyorum
Yani ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende takıntılı ve evhamlı bir insanım modum çabuk yükselmez benimYok niye sacma olsun sık yapiyordum ama simdi yapsamda ise yaramadi pek. Gerci tamda yapmadik bir daha yapayim canim haklisin.
Aynen öyle o döngüden cikamiyorum ya.
O olaya takılı kaliyorum.. sacma sapan bir huy yaa..
Valalhi kendimi dövcem
Aslında 13-14 haftalıkken atılır dikiş. Size niye bu kadar erken atıyorSelam kızlar yeniden 10+0 dedi bugün doktorum her şey yolunda 10+4’te yani çarşamba Serklaj olacağımbir gün yatış dedi, tedirginlik başladı.
İlk hamileliğimde kaybım 12.hafta sonu olduğu için, aslında şu an her şey yolunda ama önlem amaçlı dedi doktorum.Aslında 13-14 haftalıkken atılır dikiş. Size niye bu kadar erken atıyor
Kaybın icin basın sağolsunSelam kızlar yeniden 10+0 dedi bugün doktorum her şey yolunda 10+4’te yani çarşamba Serklaj olacağımbir gün yatış dedi, tedirginlik başladı.
İnşallah canım çok teşekkür ederim zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum, hiç akıntım kanamam olmadı bu gebeliğimde kendi nazarım değmesin.Kaybın icin basın sağolsunHiç tedirgin olma hem gebeliğin erken hem planlı serklajlar çok daha başarılı oluyor inşallah bu hamileliğin sorunsuz ve kolay geçer
Canım emin ol yatınca kendini daha güvende hissedeceksin hiç tedirgin olma çünkü bir işlem sonuçta eve gidince sürekli normal mi değil mi kendini yersin en azından orda daha rahat olurİnşallah canım çok teşekkür ederim zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum, hiç akıntım kanamam olmadı bu gebeliğimde kendi nazarım değmesin.doktorum her şey yolunda kanama alanı yok, kese ve yeri güzel dedi bugün. Zaten hep önlem olsun diye atacağım diyor ilk gittiğimizden beri ama tedirgin oldum normalde 11.hafta başı düşündüm, bugün de 4 gün sonra olacağını duyunca endişe başladı bir tık. hastanede de yatış için demişler Serklaj basit bir işlem, bir saat sonra taburcu ediyoruz yanlışlık olmasın diye doktorumu aramışlar eşim bahsetti, önlem amaçlı demiş doktor bir gün yatacak.
Çok teşekkür ederim kuzum, ikinciye yorumunla içim rahatladı.Canım emin ol yatınca kendini daha güvende hissedeceksin hiç tedirgin olma çünkü bir işlem sonuçta eve gidince sürekli normal mi değil mi kendini yersin en azından orda daha rahat olurişlem cidden zor değil ama ilk dört hafta tuvalet banyo harici kalkma ki dikişler iyice tutsun sonrasına doktorun yönlendirir zaten
Rica ederim canım biz de bu yoldayız birbirimizi iyi anlarızÇok teşekkür ederim kuzum, ikinciye yorumunla içim rahatladı.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Mutlu oldum
Ay öyle bi yazdin ki tam olarak beni ifade ettim.Yani ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende takıntılı ve evhamlı bir insanım modum çabuk yükselmez benimdün mesela doktor karından bakarken bir durdu aha dedim kesin bir şey var birde alttan bakayım dedi sonra bana ne anlattı ne söyledi duymadım bile halbuki alttan bakınca bir öncekiyle aynı ölçtü ama ben o durduğu anda kaldım inşallah düşer tansiyonun az kaldı minik beyfendi dayan biraz daha gün sayıyoruz teyzecim
Canim hic canını sıkma. Doktorun ne dediyse onu uygula hic merak etme.İnşallah canım çok teşekkür ederim zaten kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum, hiç akıntım kanamam olmadı bu gebeliğimde kendi nazarım değmesin.doktorum her şey yolunda kanama alanı yok, kese ve yeri güzel dedi bugün. Zaten hep önlem olsun diye atacağım diyor ilk gittiğimizden beri ama tedirgin oldum normalde 11.hafta başı düşündüm, bugün de 4 gün sonra olacağını duyunca endişe başladı bir tık. hastanede de yatış için demişler Serklaj basit bir işlem, bir saat sonra taburcu ediyoruz yanlışlık olmasın diye doktorumu aramışlar eşim bahsetti, önlem amaçlı demiş doktor bir gün yatacak.
Peki servikal yetmezlikle mi kaybetmişsiniz kesin olarak? Çunku o sebeple kayıp için çok erken bi hafta sanki. Çok geçmiş olsun bu arada,insallah her şey sorunsuz geçer bebeğinizi sağ salim zamanında kucağınıza alırsınızİlk hamileliğimde kaybım 12.hafta sonu olduğu için, aslında şu an her şey yolunda ama önlem amaçlı dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?