Ya kıyamamGeldim askolarim. Sizi seviyorum.. cok agladim cok stres cektim resmen ya.. hastaneye gidelim falan dedi esim de sonra iste vazgectik az biraz düşük gibi çıktı tansiyon. Allahim yardımcımız olsun
Sagol bebegim Allahim hepimizin hamileligini kolaylastirsinYa kıyamamkuzum kendini yıpratma ya bize söylemesi kolay tabi yaşayan bilir ama dualarım sizinle çok az kaldı güzel haftalara geldiniz inşallah.
Evet canım ölçtüm 13-8 çıkıyor şimdi ben şunun için söyledim dozu, benim dün hastanede 14 çıkınca doktor ilaç yazmak istemedi tekrar ölçtüğünde yüksek çıkarsa yaz dedi yazınca verdi ben ona daha önce sinirliyken yüksek çıktığını ama benim hissetmediğimi söyledim, yani belirti 0, ne baş ağrısı ne de farklı bir durum yoktu, bana ilaç şifresini gönderirken de ani baş ağrısı, şiddetli kasılma, aşırı baskı hissi hissedersen direkt hastaneye gel yazmıştı, yani biz hissetmiyoruz zaten hisseysek hızlıca ağzıma üç sarımsak atar geçerim, gece uyurken vs korkutuyor beni, şimdi en azından kafam daha rahat olurSagol bebegim Allahim hepimizin hamileligini kolaylastirsinbebeklerimize bize sağlık güç kuvvet versin..
Nerden ogreneyım cnm doktor soylemedı hıc neyı ne zaman alacagımıKuzu yine de düzenli saatlerde almaya çalış takviyeleri ve ilaçları çünkü birbirlerini çok etkiliyor ve emilim baya fark ediyor
Evet benim endokrin doktorum söyledi çogunu ama chatgbt'ye bütün ilaçlarını yaz bana bana gün içinde kullanım planı hazırla de güzel bir plan çıkarır sanaNerden ogreneyım cnm doktor soylemedı hıc neyı ne zaman alacagımıacaba eczaneye mı sorsam bana plan hazırlasa
Tamam cnm tesekkurlerEvet benim endokrin doktorum söyledi çogunu ama chatgbt'ye bütün ilaçlarını yaz bana bana gün içinde kullanım planı hazırla de güzel bir plan çıkarır sana
Benim doktorum olmamasını istedi öksürük falan. Ben serklaj öncesi çok kötüydüm bir başladı mı duramıyordum kuru öksürüktü göğüs hastalıklarına gittim bir ilaç verdi kendi doktorumda uygun kullanabilirsin dedi öyle geçirdik canımTamam cnm tesekkurlerkızlar bu arada hıc oksurmemeye calısıyorum kendımı zorluyorum oksurmemek ıcın , oksurmek zarar mı rahım agzına sızın oldugu zaman ne yapıyorsunuz aynı sekılde hapşırmak ıcınde gecerlı onu da tutmaya calısıyorum
Gecmıs olsun canım, arada tutuyor agzım kurdugu zaman cok degıl neysekı dikkat etmeye calısıyorumBenim doktorum olmamasını istedi öksürük falan. Ben serklaj öncesi çok kötüydüm bir başladı mı duramıyordum kuru öksürüktü göğüs hastalıklarına gittim bir ilaç verdi kendi doktorumda uygun kullanabilirsin dedi öyle geçirdik canım
Bu arada bır arkadasımız hastanede yatıyordu bılgınız var mı nasıl oldu ?Gecmıs olsun canım, arada tutuyor agzım kurdugu zaman cok degıl neysekı dikkat etmeye calısıyorum
Benim doktorum olmamasını istedi öksürük falan. Ben serklaj öncesi çok kötüydüm bir başladı mı duramıyordum kuru öksürüktü göğüs hastalıklarına gittim bir ilaç verdi kendi doktorumda uygun kullanabilirsin dedi öyle geçirdik canım
Kız nasıl tutuyorsunuz öksürüğü hapşırığı inanamıyorum sizeGecmıs olsun canım, arada tutuyor agzım kurdugu zaman cok degıl neysekı dikkat etmeye calısıyorum
Kız tutamıyoruz zaten nasıl tutalımKız nasıl tutuyorsunuz öksürüğü hapşırığı inanamıyorum sizebide niye istemediki yani yattığımız yerden kalkarken de öksürürkenki kadar kasılıyoruz yani ilk defa duydum bunu
Ayy uzak kalsın öksürük mavişimdenKız tutamıyoruz zaten nasıl tutalımKuzum bendeki kuru öksürük inanılmaz kötüydü nefes alamıyordum öksürmekten yattığım an başlıyordu kaç gece oturarak uyudum. Bir de ben ilk kaybımda covid oldugumu ve hamile olduğumu aynı gün öğrendim onda da 3 ay boyunca öksürdüm resmen o da bende bir travma bıraktı sanırım
Amin amiinnn hiç birimiz olmayalım kuşum çok fena bir salgın varmış misafir falan almayın eveAyy uzak kalsın öksürük mavişimdenbol bol ıhlamur stoklayın o zaman kış geldi hasta olmamalıyız
Antibiyotik etki etmemiş olabilir canım bakKültür testı sonuclarım geldı 6 tane enfeksyon cıktı cok moralm bozuk , testı aksam aldılar laboratuvar kapandı dıye sabah yaptılar ayrıca vajınal muayene sonrası yapıldı kultur testı , doktora mesaj attım bır yanlıslık olabılır mı dıye cunku hıjyene vs cok dıkkat edıyorum ve yenı bıtırdım antibiyogımı 1 hafta oldu, hepsının nerdeyse pozitif cıkması ımkansız gıbıayrıca antıbıyotıge baslamadan once yanı bır oncekı testte sadece 2 enfeksıyon vardı ,pazartesi gunu gorusecekmıs enfeksıyon hastalkları uzmanı ıle umarım bır yanlıslık vardır
Yanı bu enfeksiyonlar nasıl uruyor, yanı hıjyene dikkat edıyorum her gun ıc camasırını bır kac degısıyorum, zaten asla cınsellık yasamıyorum , wc ayrı kullanıyorumAntibiyotik etki etmemiş olabilir canım bakcebellato 'ya farklı antibiyotik başlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bende de hala enfeksiyon görünüyor dün idrar kültürü verdim sonuca göre benim doktorum da enfeksiyon hastalıkları uzmanı ile görüşürüz dedi. Sıkma canını düzelir inşallah
Aynen bende de hiç biri yok ama hala enfeksiyon görünüyorYanı bu enfeksiyonlar nasıl uruyor, yanı hıjyene dikkat edıyorum her gun ıc camasırını bır kac degısıyorum, zaten asla cınsellık yasamıyorum , wc ayrı kullanıyorumuf moralım alt ust oldu, chatcbt ye sordum gec verılmısse test carpraz bulası olmus olabılır demıs , cunku cogunun belırtısı yok bende kasıntı , akıntı , koku vs yok hıcbırı
1 hafta oldu antıbıyotık bıtelıAynen bende de hiç biri yok ama hala enfeksiyon görünüyorbaşımıza bela bu enfeksiyon bacım hepimiz sık sık yaşıyoruz o yüzden 2 haftada bir tahlil vermek gerekiyor ki önlem alabilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?