- 12 Ekim 2023
- 1.817
- 1.557
- 63
- 27
Tamam yazdım kenaraAklında bulunsun o zaman bacım doğumdan sonra toparlayinca alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yazdım kenaraAklında bulunsun o zaman bacım doğumdan sonra toparlayinca alırsın![]()
Ölçülere cok takılma önemli olan hunileşme dedı banada o yuzden rahım ağzını cok sormuyorum bende. Hunileşme hiç duzeldı mı ğeki hep aynı mı kaldıBenım bu hafta 15/16 olcultuler rahım agzımı , hunılesmede devam edıyor, sadece bunun ıcınde progestan kullanıyorum
Anladım canım benımkı fazla pimpirikli sanırım24.haftada başladı canım o yüzden yakından takip ediyor
Ben serklaj olacağımı hep biliyordum o yüzden daha önceden çok okumuştum 7mm ile 38-39. Haftaları görenler var. Hunileşme bizim durumumuzda beklenen bir şeymiş sadece doktorlar süreyi uzatmaya çalışıyor hastanede olduğun için illaki moralin bozuluyordur ama yakından takip edildiğini düşün bence evde olduğundan çok daha güvendesin canımAnladım canım benımkı fazla pimpirikli sanırım
Tabı ıcım rahat burda ama ılk gunler doğum mu yakın acaba dıye asırı gerıldımBen serklaj olacağımı hep biliyordum o yüzden daha önceden çok okumuştum 7mm ile 38-39. Haftaları görenler var. Hunileşme bizim durumumuzda beklenen bir şeymiş sadece doktorlar süreyi uzatmaya çalışıyor hastanede olduğun için illaki moralin bozuluyordur ama yakından takip edildiğini düşün bence evde olduğundan çok daha güvendesin canım![]()
İllaki morali bozuluyor insanın canım haklısın ama inşallah ileri haftaları görürüzTabı ıcım rahat burda ama ılk gunler doğum mu yakın acaba dıye asırı gerıldımbıraz düştüm halıyle serklajdan sonra 36-38 lerı gorurum dıyordum suan o ınanc yok
Hıc duzelmedı canım gecen haftada vardı bu haftada cıktıÖlçülere cok takılma önemli olan hunileşme dedı banada o yuzden rahım ağzını cok sormuyorum bende. Hunileşme hiç duzeldı mı ğeki hep aynı mı kaldı
Evet cnm benım doktorum bır hastası 6mm ve hunılesmeyle 38 haftayı gormusBen serklaj olacağımı hep biliyordum o yüzden daha önceden çok okumuştum 7mm ile 38-39. Haftaları görenler var. Hunileşme bizim durumumuzda beklenen bir şeymiş sadece doktorlar süreyi uzatmaya çalışıyor hastanede olduğun için illaki moralin bozuluyordur ama yakından takip edildiğini düşün bence evde olduğundan çok daha güvendesin canım![]()
Maşallah ya o kadar zorlanmadan bizde 38lere varalım inşallahEvet cnm benım doktorum bır hastası 6mm ve hunılesmeyle 38 haftayı gormusdarısı başımıza
![]()
İnşallah cnmMaşallah ya o kadar zorlanmadan bizde 38lere varalım inşallah![]()
Ben serklaj olacağımı hep biliyordum o yüzden daha önceden çok okumuştum 7mm ile 38-39. Haftaları görenler var. Hunileşme bizim durumumuzda beklenen bir şeymiş sadece doktorlar süreyi uzatmaya çalışıyor hastanede olduğun için illaki moralin bozuluyordur ama yakından takip edildiğini düşün bence evde olduğundan çok daha güvendesin canım![]()
Hıc duzelmedı canım gecen haftada vardı bu haftada cıktıbenım doktorumun bır hastası 6mm ve hunılesme ıle 38 haftayı gormus umudumuzu yıtırmeyelım cnm
Ya bak sizi yicem en sonunda……. ben 7mm ile tesadüfen serklaj oldum hunileşme de var o güden beri, 34teyim çok şükür kızlarTabı ıcım rahat burda ama ılk gunler doğum mu yakın acaba dıye asırı gerıldımbıraz düştüm halıyle serklajdan sonra 36-38 lerı gorurum dıyordum suan o ınanc yok
Maşallah ya o kadar zorlanmadan bizde 38lere varalım inşallahEvet cnm benım doktorum bır hastası 6mm ve hunılesmeyle 38 haftayı gormusdarısı başımıza
![]()
Hemen bakıyorum kuzum sağol.maviilale canım attığın takımların kendi sitesinde %70e varan indirim varmış bir bak istersen şimdi önüme çıktı artış collection Tüm Ürünler
Aynen kuzum vajinalde tansiyon ekstra yükseldigi icin yapmiyorlar bildigim kadarıyla. Saglikla gelsinler deee..Çok şükür canım sevindim düzelmesine, biraz araştırdım da normal doğum riskliymiş sanırım yüksek tansiyon inşallah düzelir benim doğuma kadaryoksa bana sezeryan yolları görünür neyse sorun değil nasıl gelmek isterse gelsin hayırlısıyla
![]()
Canim ikisi de cok güzel güle güle giymek nasip olsun hepimizee.Kızlar göğüslerimin beni kıvrandırmasına istinaden dün gece gögüs ucu kremi ve göğüs kalkanı aldım, ben bu memişkolardan çekicem gibime geliyor o yüzden başlıcam sürmeyebide 2 tane lohusalık pijama takımı aldım ama gecelik gibi değil, alt üst takım, belki bir tane de etekli alırım ama donarım gibime geliyor diye çokta alasım yok zaten doğumhaneye kıyafetle girmiyorsun yeşil şey giydiriyorlar belki almam bakın pijamalar bunlarEki Görüntüle 3667945 Eki Görüntüle 3667946
Depend, sling, bebeğime alt birkaç pantolonumsu, çorap, hemen almayı düşünmüyorum ama süt sağma pompası kaldı..![]()
Canim o haftalarda benimde hep ayaklsri asagidaydi ve hep hoplatiyordu beni vurdukce. Sen kendine de bebisine de güven o vaktinde gelecek.insallah guzel haftalara geleceksin. Hepimizin bebisleri normal zamanalrinda dogacakBenimkinin ayaklar aşağıda bazen çok fena vuruyoray evet şükür doktor 34üde görürsek istediğin zaman doğur deriz artık dedi o daha erken bekliyor çünkü ama inşallah 38i bile görürüm
![]()
Canim tedbiren oradasin zaten. Sen icini gönlünü ferah tut. Hersey cok cok güzel olsun26+5 canım rahim ağzı 25mm suan
Geceliği düşünüyorum evet canım kontrol için falan rahat olur, çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz inşallah şu birkaç hafta da sorunsuz geçsin DoğuralımAynen kuzum vajinalde tansiyon ekstra yükseldigi icin yapmiyorlar bildigim kadarıyla. Saglikla gelsinler deee..
Canim ikisi de cok güzel güle güle giymek nasip olsun hepimizee.
Bence gecelik olanlardan al mutlaka. Hastanede cok ihtiyac oluyor diyor tüm dogum yapanlar. Hastane o kadar soguk olmaz bide bence
asko bende tamamladim sayilir eksikleri. Tog lu uyku tulumu ve ana kucağı kaldi. Bide dogum sonrasi giymek icin külot lazim bana da.
Emzirme Sütyeni ve emzirme atletini aldim da.
Depend de gecen gün geldi şükür.
Ay bitiyor sanki eksikler
Aynen canim zaten en cok onun icin iyi oluyormus kontrolde bide sezeryan olursan dikisine lastik gelmez daha rahat olur gecelik. Vajinal dogumda da rahatlik alttan muayene fln ediyorlarmis hep.Geceliği düşünüyorum evet canım kontrol için falan rahat olur, çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz inşallah şu birkaç hafta da sorunsuz geçsin Doğuralımdepend gratislerde falan da bulunan bir şey mi canım hiç dikkatimi çekmemiş şimdiye kadar internetten almak şart mı acaba
Ay evimin altında migros var yaşasınAynen canim zaten en cok onun icin iyi oluyormus kontrolde bide sezeryan olursan dikisine lastik gelmez daha rahat olur gecelik. Vajinal dogumda da rahatlik alttan muayene fln ediyorlarmis hep.
Ben 2 tane gecelik,2 tane normal pijama alcam yanima. 1 lohusa takimi aldim sabahlikli gecelikli. 1 emzirme yakali gecelik aldim. 2 tane de normal kısa kol uzun alt pijama aldim.
Yanima da hirka alacağım. Üşürsem giyerim sirtima atarim.
Kuzu migrosta satiliyor mesela. Gecen indirimdeydi hatta ama ben alana kadar indirimi bitti. Grastisi bilmiyorum belki orda da vardir
Senin anne çantası tamam maşallahAynen canim zaten en cok onun icin iyi oluyormus kontrolde bide sezeryan olursan dikisine lastik gelmez daha rahat olur gecelik. Vajinal dogumda da rahatlik alttan muayene fln ediyorlarmis hep.
Ben 2 tane gecelik,2 tane normal pijama alcam yanima. 1 lohusa takimi aldim sabahlikli gecelikli. 1 emzirme yakali gecelik aldim. 2 tane de normal kısa kol uzun alt pijama aldim.
Yanima da hirka alacağım. Üşürsem giyerim sirtima atarim.
Kuzu migrosta satiliyor mesela. Gecen indirimdeydi hatta ama ben alana kadar indirimi bitti. Grastisi bilmiyorum belki orda da vardir