- 8 Eylül 2025
- 530
- 421
- 18
- 34
Benimkinin ayaklar aşağıda bazen çok fena vuruyorNerde batmalar canım dikiş ipi rahatsız ediyor da olabilir hemen enfeksiyon diye düşünmekız 28desin
büyüdünüz artık batacak biraz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinin ayaklar aşağıda bazen çok fena vuruyorNerde batmalar canım dikiş ipi rahatsız ediyor da olabilir hemen enfeksiyon diye düşünmekız 28desin
büyüdünüz artık batacak biraz
![]()
Ay geçen ablam dedi ki kışın takımların altına şu ayağı patikli atlardan giydirmek çok rahat oluyor gaz problemi için sıcak tutuyor bacaklarını hemen bir kaç çorap olmuş oluyor onlardan da al canım 2-3 taneDepend, sling, bebeğime alt birkaç pantolonumsu, çorap, hemen almayı düşünmüyorum ama süt sağma pompası kaldı..![]()
Pijamalar çok güzelmiş kuzu sağlıklı güzel günlerde git inşallahKızlar göğüslerimin beni kıvrandırmasına istinaden dün gece gögüs ucu kremi ve göğüs kalkanı aldım, ben bu memişkolardan çekicem gibime geliyor o yüzden başlıcam sürmeyebide 2 tane lohusalık pijama takımı aldım ama gecelik gibi değil, alt üst takım, belki bir tane de etekli alırım ama donarım gibime geliyor diye çokta alasım yok zaten doğumhaneye kıyafetle girmiyorsun yeşil şey giydiriyorlar belki almam bakın pijamalar bunlarEki Görüntüle 3667945 Eki Görüntüle 3667946
Amin canım ınsallah. Benım doktorum da cok korkuyor halıyle beni de korkutuyor. Canım ondan cok sıkkın. Insallah korktuğu basımıza gelmezİnşallah toparlarsın canım dualarımız seninlebenim doktorumda hunileşmeye takıntılı hatta bu hafta kontrol ederken sanki morali bile bozuldu bende ciğer geliştirici vurulucam ne olur ne olmaz dedi
Görürsün inşallah 38de dağ tepe gezerek doğurursunBenimkinin ayaklar aşağıda bazen çok fena vuruyoray evet şükür doktor 34üde görürsek istediğin zaman doğur deriz artık dedi o daha erken bekliyor çünkü ama inşallah 38i bile görürüm
![]()
Ben onlardan çok beğeniyorum annem diyorki çok az kullanabilir onu patikli diye ama keserim yani nolacakAy geçen ablam dedi ki kışın takımların altına şu ayağı patikli atlardan giydirmek çok rahat oluyor gaz problemi için sıcak tutuyor bacaklarını hemen bir kaç çorap olmuş oluyor onlardan da al canım 2-3 tane
Amin canım inşallah teşekkür ederimPijamalar çok güzelmiş kuzu sağlıklı güzel günlerde git inşallahben şu kışlık daha daha kalın olan geceliklerden bir tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye mümkünse sabahlıklı
İnşallah sağlıkla vaktinde kucağına alacaksın canımAmin canım ınsallah. Benım doktorum da cok korkuyor halıyle beni de korkutuyor. Canım ondan cok sıkkın. Insallah korktuğu basımıza gelmez![]()
Valla ablam çok kullandım dedi benimde aklıma yattı oğluma hiç almamıştım keşke alsaymışımGörürsün inşallah 38de dağ tepe gezerek doğurursun
Ben onlardan çok beğeniyorum annem diyorki çok az kullanabilir onu patikli diye ama keserim yani nolacak
Amin canım inşallah teşekkür ederimhangileri acaba ben kalın bulamadım bir türlü yani var ama normal bedenler ya da bel kısmı bizi sıkıştırır mı onu tam kestiremedim bulduğun varsa linkle bizi
![]()
Bende de var canım hunılesme ve benım perıontolojı doktoru gayet normal karşılıyor, serklaj oldugundan dolayı da cok onemsemedı , ıcımızı ferah tutalım onlarda senı gozlem amaclı orada tutuyorlardır , tedavı olarak ne uyguluyorlar ?Amin canım ınsallah. Benım doktorum da cok korkuyor halıyle beni de korkutuyor. Canım ondan cok sıkkın. Insallah korktuğu basımıza gelmez![]()
Adalat endol serum verıyorlar canım. Bebek bas geliş bıde haftam ılerı sanırım ondan tedırgın bıraz doktorum.Bende de var canım hunılesme ve benım perıontolojı doktoru gayet normal karşılıyor, serklaj oldugundan dolayı da cok onemsemedı , ıcımızı ferah tutalım onlarda senı gozlem amaclı orada tutuyorlardır , tedavı olarak ne uyguluyorlar ?
Evet çok güzel görmüştüm bunuValla ablam çok kullandım dedi benimde aklıma yattı oğluma hiç almamıştım keşke alsaymışımbu arada kalın dedim ben ama çok kalın da lohusalıkta pek giyilmiyor ben çok üşüyen bir insanım normalde lohusalıkta ateş basıyordu resmen
![]()
Artış Kadın Uzun Kollu Pamuklu Esnek Hamile Sabahlık Gecelik Takım 13400 - Fiyatı, Yorumları
Artış Kadın Uzun Kollu Pamuklu Esnek Hamile Sabahlık Gecelik Takım 13400 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu takımı beğendim bir de bunun pijama versiyonu da var bu şekilde hem gecelik hem pijama alsam yeter gibi bir takım da ekstra pijama alırım muhtemelen
Evet ya aşırı pahalı bir de ne kadar giyilir ki muadili falan olsa aradığım şey böyle yani. Birde tyde penyemood var orda da güzel pijamalar falan var onlara da bakmak lazımEvet çok güzel görmüştüm bunubiraz pahalı geldi ama ben bu markanın tayt pantolonunu aldım iki tane kumaşlarına bayıldım çok rahatlar
Rahım agzın olcultıler mı ? Haftan kactı senın canım?Adalat endol serum verıyorlar canım. Bebek bas geliş bıde haftam ılerı sanırım ondan tedırgın bıraz doktorum.
Canım inşallah ilaçlar şifa olurAdalat endol serum verıyorlar canım. Bebek bas geliş bıde haftam ılerı sanırım ondan tedırgın bıraz doktorum.
26+5 canım rahim ağzı 25mm suanRahım agzın olcultıler mı ? Haftan kactı senın canım?
Kacıncı haftada baslamısto senın hunileşme canımCanım inşallah ilaçlar şifa olurbenim doktorum da bana söyledi gerekirse biraz hastaneye de yaptırırım ne kadar tutsak kârdır diye çünkü en iyi orda kontrol edebiliyorlar
Baktım şimdi güzelmiş tek sorun çok seksilerEvet ya aşırı pahalı bir de ne kadar giyilir ki muadili falan olsa aradığım şey böyle yani. Birde tyde penyemood var orda da güzel pijamalar falan var onlara da bakmak lazım
Benım bu hafta 15/16 olcultuler rahım agzımı , hunılesmede devam edıyor, sadece bunun ıcınde progestan kullanıyorum26+5 canım rahim ağzı 25mm suan
Şifa olsun canımAdalat endol serum verıyorlar canım. Bebek bas geliş bıde haftam ılerı sanırım ondan tedırgın bıraz doktorum.
24.haftada başladı canım o yüzden yakından takip ediyorKacıncı haftada baslamısto senın hunileşme canım
Aklında bulunsun o zaman bacım doğumdan sonra toparlayinca alırsınBaktım şimdi güzelmiş tek sorun çok seksilernormalde tam benlik ama işte hastane ortamında kocamsız çıkmak istemem
![]()