• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay cok iyi o zaman oraya bakarsiniz bulunur kolayca 😍 ay gercekten artik alacaklarini tamamla caniko. Çünkü Kasım indirimi havasina millet yüklenmeye baslamis bile siparislere. Bazi siparisler 15 gun sonra teslimat gosteriyor.

Ya evet epey tamamlar gibi oldukk. Ana kucagini almadik daha, bide bikac belirgin eksik daha var onlari da artik bizde kasim indirimi yakalariz belki diye biraktik.
Sürekli alıyoruz ama bitmiyor sanki😁
Ben de ana kucağınıza yeni aldım daha benim kız sallanmaya çok seviyor uyurken bile sallanmak istiyor o yüzden elektrikli almak zorunda kaldım günlerdir beşik başı beklemekten kurtuldum çok şükür

Gebelikte probiyotik denedim ben doktoruma danışıp kullanmaya başladım kanama yaptı bende bıraktım sonra kabızlıktan dolayı tekrar kullanmaya başladım yine kanama yaptı ya tesadüf ya da probiyotik kanama yaptı anlamadım
Hadi yaa ilk kez duydum bunu 😳

Pompayı al mutlaka ben iyiki almışım dedim bebeğim yoğun bakıma girince sağım yapmak zorunda kaldım sütüm gelsin diye inşallah siz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız sütünüz çok olur o yüzden kullanırsınız ama yine de yanınızda bulunsun birde pompaların flanş ucu oluyormuş meme ucu büyüklüğüne göre onu araştır ben bilmiyordum benşm pompanın ucu büyük geliyor meme ucuma sütü verimli sağamıyorum süt var gelmiyor
Güzel önerilerin için çok teşekkür ediyorum canım çiçeğim🥰🥰 alıcam ah benim bu erteleme huyum😥😥😥

Kızlar böyle bir şeye denk geldim benimkine benziyor bu tarz bir şey alabilirsiniz sizi baya götürür cebellato cebellato babylovee babylovee
Büyük kurtarıcı bunun sayesinde bugün sarma sardım 😅

Hanımlar 1 haftadır giremedim sayfaya. Biraz terslikler oldu. Serklajdan sonra taburcu oldum. Eve geldiğimde kanamam oldu doktor gel bakalım dedi. Ertesi gün tekrar yatışım yapıldı kanamam kontrol altına alındı. Rahim ağzında yara varmış o kanıyor dedi. Bebek iyi çok şükür. Taburcu oldum iki tane antibiyotik kullandım. Biraz tedirgin oldum ama yapacak bir şey yok. Hastanede grip oldum üstüne üstlük. Bir haftadır yatıyorum. Bakıma muhtaç yaşıyorum resmen. Annem bakıyor sağ olsun. Demin gene kanamam olduğunu farkettim. Off inşallah ciddi bir şey yoktur. Bu günler de geçecek inşallah.

Hanımlar 1 haftadır giremedim sayfaya. Biraz terslikler oldu. Serklajdan sonra taburcu oldum. Eve geldiğimde kanamam oldu doktor gel bakalım dedi. Ertesi gün tekrar yatışım yapıldı kanamam kontrol altına alındı. Rahim ağzında yara varmış o kanıyor dedi. Bebek iyi çok şükür. Taburcu oldum iki tane antibiyotik kullandım. Biraz tedirgin oldum ama yapacak bir şey yok. Hastanede grip oldum üstüne üstlük. Bir haftadır yatıyorum. Bakıma muhtaç yaşıyorum resmen. Annem bakıyor sağ olsun. Demin gene kanamam olduğunu farkettim. Off inşallah ciddi bir şey yoktur. Bu günler de geçecek inşallah.
Gecmıs olsun canım, cogumuza oyle anneler bakıyor benım de annem geldı sag olsun o bakıyor bana su an ıcın tek yapacagımız şey dınlenmek ve beklemek , babam dalga gecıyor kuluçkaya yatmışsın dıyor 😂 bıraz sabretmemız gerek ve ınanmemız Allahın izniyle gececek bu günler zamanında alacagız hayırlısıyla bebeklerımızı🙏🏻🧿 dua edelım ve sabredelım canım🙏🏻 ama sende bır degısıklık oldugunda doktora sormaktan cekınme benımkı benden bıkmıs olsada soruyorum hep😂 saglıklı gunler dılerım canım 🙏🏻

Aaa kız ben düşündüm bunu ama bazıları da bebek hiç durmuyor diyor benim önüme de hep onlar çıktı ilk defa şimdi sen kullandım beğendim diyorsun kafamı karıştırdın🥴🥴
Çok geçmiş olsun canım🙏🏻 serklaj sonra kanama normal kabul ediliyor diye biliyorum antibiyotiği önleyici olarak kullanmış olabilir doktorun💖 inşallah hemencecik biter ve rahat olursun🥰🌸🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım doktorunu bilgilendir önemli ya da önemsiz bilgisi olsun bence. Çoğumuza birileri bakıyor buna bile şükretmek lazım tek başlarına bu süreci geçiren çok zorlanan arkadaşlar oldu 😔 yeter ki bebekler ve biz iyi olalım minnet borcumuzu öderiz inşallah ☺️

Ben de ana kucağınıza yeni aldım daha benim kız sallanmaya çok seviyor uyurken bile sallanmak istiyor o yüzden elektrikli almak zorunda kaldım günlerdir beşik başı beklemekten kurtuldum çok şükür
Oyy sallanmasi seni zorlamiyor muuu. Cadı simdiden oynatiyor parmaginda annesinii🥲
😂 sarma da sariyor bu arada saçını taramaya firsat bulamayanlar napsin😂

Cok gecmis olsun. Hersey yolunda gidecektir bebisine de güven 🙏
Hepimiz öyleyiz canım, kızların yazdigi dogru hepimize birileri bakiyor. Senin yapacağın en guzel sey dinlenmek.. kendini üzme olur mu

Kuzucum benim perşembe günü 🥲
Sağlıklı Güzel haberlerle gelirim inşallah dualarinizi isteriz🥰
Senin kontrolun ne zaman kuzucum
Benimde Perşembe günü bugün idrar kültürü için hoca yine monurol ve piyeloseptyl verdi çok ciddi bir enfeksiyon değil ama kullanalım bitsin dedi ☺️ inşallah ikimizde güzel haberler alırız 🤲🏻🥰🥰

Canımlar kontrolleriniz ne zaman cebellato cebellato babylovee babylovee -sel- -sel- ☺️ sen nasıl oldun taze anne alıştınız mı birbirinize minnoşunla nergiscicegi6 nergiscicegi6 🥰
Canım ben enfeksıyon ıcın bugun tekrar test verdim daha ayrıntılı bır test yapmak ıstedıler pcr plarak , yıne baktı hunılesme devam servıks uzunluk aynı , 28 e ulasmayı nasıp edıyorum 🙏🏻🧿 dua edın kızlar 🙏🏻 ayrıntılı ultrason perşembe 20.haftadayım acaba 1 hafta daha beklesem mı ne dersınız?

Canım ben enfeksıyon ıcın bugun tekrar test verdim daha ayrıntılı bır test yapmak ıstedıler pcr plarak , yıne baktı hunılesme devam servıks uzunluk aynı , 28 e ulasmayı nasıp edıyorum 🙏🏻🧿 dua edın kızlar 🙏🏻 ayrıntılı ultrason perşembe 20.haftadayım acaba 1 hafta daha beklesem mı ne dersınız?
İnşallah biter enfeksiyonun canım zaten serklaj bizi yoruyor bir de bu enfeksiyon belası can sıkıyor 😪 ya ben ne zaman girdim hiç hatırlamıyorum detaylıya benim doktorum hep detaylı gibi baktığı için😅

Back
X