Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay çok geçmiş olsun kuzum benim kızdan hiç bişeye bakamaz oldum ki ara sıra girip okumaya çalışıyorum ama çok olunca bazen okuyamıyorum hepsini fırsat olmuyor kusura bakma aman iyi olun inşallah sağ salim doğurun

Çünkü söyleseler hic bu kadar bilmeyen insan cesaret edebilir miydi
Yoookk bir reeels var ya bilseydim gelmeeezdiiimm bacı terlik almayı düşünüyor musun ben terlik düşünüyorum da crocs şeyler çok pahalı ya bana mı öyle geliyor acaba normal mi

Sağol canımın içi amin normal canım yanında küçük bir insan var dua ediyoruz girip bakıyorsun diye ilahi Nisan lohusalığa son 5 gün mü kankiiii napıcan sonra

Sağol canımın içi amin normal canım yanında küçük bir insan var dua ediyoruz girip bakıyorsun diye ilahi Nisan lohusalığa son 5 gün mü kankiiii napıcan sonra
Emzirdiğim sürece kendimi lohusa ilan etmeyi düşünüyorum sonuçta hormonlarım hala dalgalı yaptıklarım benim sorumluluğumda değil bi de üstüne uykusuzluk daha ne olsun

Emzirdiğim sürece kendimi lohusa ilan etmeyi düşünüyorum sonuçta hormonlarım hala dalgalı yaptıklarım benim sorumluluğumda değil bi de üstüne uykusuzluk daha ne olsun
Aşkım ben bu aralar kafamı kaldıramıyorum ya normal mi bu? Tansiyon ilacı mı çarptı beni acaba diye düşünüyorum kız uyusam üç gün uyurum sıfır enerji

Yatış pozisyonunuz nasıl 2 gün önce oldum ben antibiyotik de verildi korka korka içiyorum siz de içmiş miydiniz

Selam kızlar yeniden 10+0 dedi bugün doktorum her şey yolunda 10+4’te yani çarşamba Serklaj olacağım bir gün yatış dedi, tedirginlik başladı.
Merhaba nasılsınız ağrılarınız geçti mi bu serklaj ipini hissediyo musunuz kabızlık sorunu vs yaşadınız mı benim henüz 2 gün oldu da serklaj yapılalı merak ettim.

Aşkım ben bu aralar kafamı kaldıramıyorum ya normal mi bu? Tansiyon ilacı mı çarptı beni acaba diye düşünüyorum kız uyusam üç gün uyurum sıfır enerji
Tabii ilaç değişikliği de yapmış olabilir bu haftalarda iyice ağırlaştın artık onun etkisi de olabilir uyuyabiliyorsan her saniyesini değerlendir

Merhaba nasılsınız ağrılarınız geçti mi bu serklaj ipini hissediyo musunuz kabızlık sorunu vs yaşadınız mı benim henüz 2 gün oldu da serklaj yapılalı merak ettim.
Merhaba iyiyim çok şükür, hiç kabızlık yaşamadım ağrım da hiç olmadı, ipi de hissetmedim, hatta fitil yapıyorum progrestan. Benim de iki gün oluyor kanamam yok hiç lekelenme gibi akıntı yani çok nadir o da, sizin nasıl? İyi misiniz? Benim erken yaptı doktorum 10+5'ti ama kaybım 12.hafta sonu olduğu için önlem aldı doktorum güvenim var hiç şüphe etmedim burda da çok diyen oldu çok erken diye ama bugün 11+0 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…