Kacıncı haftadasın canımŞifa olsun ınsallahaynı canım ben hastanede yatışa devam. 28i geçmeyi bekliyoruz ondan sonra karar vercek sanırım taburculuk durumuna.
Cok sevındım canım senın adınaBen doktordan geldiimçok şükür bir sorun yok hunileşme devam tabi ki ama artmamıştı ölçümlerde gayet güzeldi şimdilik nst'ye de girdim sancı falanda yoktu çok şükür inşallah böyle devam ederiz 37-38 haftalara kadar haftaya p.tesi-salı ne olur ne olmaz ciğer geliştirici vurulucam Perşembe de tekrar randevumuz var inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz babylovee -sel-
Oy maşallah her kontrolümüz böyle güzel haberlerle olsunKızlar bende aynı hunılesme , olcum aynı, bebek organları sukurler olsun , yanı guzel gectı Allahıma sukurkızlar bende su 28. Haftaya bır gelsem cok rahatlayacagım
Ben kısa bir genel anestezi altında serklaj oldum ama spinal ile olanlarda var. Zaten çok uzun bir işlem değilKızlar servıkal dikişi belden atarak mı uyusturuyolar yoksa komple mi uyutuyorlar
Hastanede yattınız mı peki birde hastane dönüşü bana sürekli lavabo ve duş harıcı kalkmıcaksın dedilerBen kısa bir genel anestezi altında serklaj oldum ama spinal ile olanlarda var. Zaten çok uzun bir işlem değil
Canım ben sabah 9 gibi oldum serklajı bir gece yattım ertesi günde akşam 6da çıkardı doktor. 15.haftamda serklaj oldum şu an 28+2yim o zamandan beri sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum. Doktor kontrolüme arabanın arka koltuğunda yatarak gidip geliyorum.Hastanede yattınız mı peki birde hastane dönüşü bana sürekli lavabo ve duş harıcı kalkmıcaksın dediler
Canım ben sabah 9 gibi oldum serklajı bir gece yattım ertesi günde akşam 6da çıkardı doktor. 15.haftamda serklaj oldum şu an 28+2yim o zamandan beri sadece tuvalet ve banyo için kalkıyorum. Doktor kontrolüme arabanın arka koltuğunda yatarak gidip geliyorum
Evet kuzum hazirlayacagimAy çok heyecanlısen artık çantanı falan hazırlarsın yavaştan
Canım hersey yolunda gidiyorsa gecersiniz 28i inşallahKızlar bende aynı hunılesme , olcum aynı, bebek organları sukurler olsun , yanı guzel gectı Allahıma sukurkızlar bende su 28. Haftaya bır gelsem cok rahatlayacagım
Canim ne kalmis ki 28 e. Dayan biraz daha. 28den sonrasi biraz daha rahat olur. Hic moralini bozmaŞifa olsun ınsallahaynı canım ben hastanede yatışa devam. 28i geçmeyi bekliyoruz ondan sonra karar vercek sanırım taburculuk durumuna.
Bana da dediler dün çok hareketliydi bugün çok kasıldı her saat bir yerini sivriltip beni ağlatıyor bağırtıyorAy demeedoktora sorduk hastane de vurul sonra nstye de bağlasınlar Bebek hareketleri azalır biraz korkma sakın dedi. Normalde hastanede yatan doğumu başlamak üzere olan hastalara vurdugumuz için kontrol edebiliyoruz o yüzden senin gibi ayakta tedavisi hastalara nst olan bir yerde vurdur diyoruz dedi bana da. İlk önce gel klinikte vuralım dedi ama klinik uzak bana o yüzden yakın hastaneye gidicem
Bana tek doz vurulduEvet canım öyle dedi 24 saat arayla 2 doz olacakmış. Sen nasılsın var mı bir haber bir gelişme
Aaaa bacı üzdün beni, hastanede yattım iki gün hafif leke vardı sonra kırmızıya dönünce koştum çok şükür şimdi hiçbir sıkıntı yokKız sana niye ciğer geliştirici vurdular ki olayları kaçırmışım ben
İnşallah sağ sağlim geçip 34lere geleceksin canım sonra 34te de 38 duası yapacağızKızlar bende aynı hunılesme , olcum aynı, bebek organları sukurler olsun , yanı guzel gectı Allahıma sukurkızlar bende su 28. Haftaya bır gelsem cok rahatlayacagım
Bende belden uyuşturma yapılmıştı canımKızlar servıkal dikişi belden atarak mı uyusturuyolar yoksa komple mi uyutuyorlar
Amin teyzesiii aminnbabylovee canuuummmm 27ye adım adım ay çok heyecanlı sağlıklaal kucağına inşallah ya ben ne zaman doğurucammm bu ağrılardan bunaldımmmmmmmm son gittiğimde dicem yav alın artık diye
Benimkine kalsa ocakta doğurtacak beniAmin teyzesiii aminnsaglikla kucağımıza bir alalım yavrumuzu da
Aşko dogurcaz zaten dur az daha büyüsün bebisler icerde
Valla ben doktoruma desem hocam artik dogursak mi diye,muhtemelen 1 hafta daha bekletip doguma alır beni
Seninij ant icmis dogurtmayacak seniBenimkine kalsa ocakta doğurtacak beni
Evet anca Aksef antibiyotik şirketini zengin edelimSeninij ant icmis dogurtmayacak seni
Antibiyotik, tansiyon ilaci, insülin... vallahi ne hamilelik geçiriyoruz beeeEvet anca Aksef antibiyotik şirketini zengin edelim
Gerçekten ya kimse bunları söylememiştiAntibiyotik, tansiyon ilaci, insülin... vallahi ne hamilelik geçiriyoruz beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?