Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dikiş alınırken acımadı ama hafif kanama oldu ona tampon yaparken biraz zorlandım, benim manifestim 27 eylül aslında hamileliği öğrendiğimden beri 27 eylül de doğurcam diyorum yıl dönümümüz
Çok güzel canım normal istiyorsun heralde bakalım yavrucak istiyor mu sezeryan yapsaydın yıldönümü yaparlardı sana serklajlılar genelde zaten doğurmak üzere oldukları için dikiş attırdıkları için geneli sanırım Vajinal doğum tercih ediyor ben de içimden hep böyle diyorum

Sağolun Allah razı olsun, aslında ilk zamandan pek farkı yoktu kendimi zorlamadığım sürece dikişler rahatsız etmedi
Muayene odasında mı aliyorlar dikisleri peki ?
Peki doktorunuz ne dedi simdiden sonra gelmesi an meselesi gibi birseyler dedi mi
Bide asagi baskı falan arttı mı dikis alındıktan sonra

Ben vajinal düşünüyorum bakalım benim kız hangi yolu tercih edecek sağlıcakla gelsin de önemli olan o, devlet hastanesine gidiyorum 27 eylül haftasonuna denk geliyor sezaryen olsa bile o güne denk gelmez hafta içi alırlar o yüzden beklemek en mantıklısı geldi

güzel haberlerle gel canım çantan hazırdır zaten senin az kaldı kavuşmaya

güzel haberlerle gel canım çantan hazırdır zaten senin az kaldı kavuşmaya
30 haftalıkken hazırlamıştım çantayı erken doğum riskine karşı o zamandan beri ekle çıkar ara sıra aç bak ayy benim kızım doğduğunda bunları mı giyecek duygulanması ve ağlama

30 haftalıkken hazırlamıştım çantayı erken doğum riskine karşı o zamandan beri ekle çıkar ara sıra aç bak ayy benim kızım doğduğunda bunları mı giyecek duygulanması ve ağlama
Bende mi o zaman hazırlıyım daha eşyaları yıkamadım

Ben hep kendi kendime kasımda hazırlarım diye düşünmüştüm

Yavaştan başlasan olur yıkadım ütüledim derken özellikle yardım edecek biri yoksa zorlanıyorsun
Haklısın canım benim sorunum depolama alanı maalesef şimdiden odasını yaptıramayacağım geniş bir şifonyerle birkaç ay idare etmek istiyorum yani bütün eşyaları yıkayıp ütüleyip nereye koyucam hep aklımda sorular, sadece hastane çantası yapmak istesem annem daha erken valizde mikroplanır falan diyor

Aynı sorun bende de vardı fazla eşya almamaya çalıştık yeni doğan dönemi zaten çok çabuk geçiyor giyemiyor bi çoğunu büyük olanları da sonra yıkarım diye yıkamadım çünkü uzun zaman bekleyecek o yüzden gerek duymadım ihtiyacım olan kadarını yıkadım kaldırdım başka türlüsü zor

Ben de yenidoğanlar iki set düşünüyorum canım bu iki hafta fırsat buldukça eksikleri tamamlayacağım yavaş yavaş, valiz mi aldın canım yoksa büyük sırt çantası gibi mi?

Bide şimdi nasıl hissediyorsun kendini rahimde bir aşağıya baskı gibi bir şey var mı şaka maka her an hadi ben gidiyorum diyebilirsin Allah bir avazda kurtarsın amin

Bebek için normal bebek çantasını kullandım sonuçta en fazla 1 2 gün kalacağız koca valiz taşımaya gerek yok diye düşündüm bir de kendime normal bir çanta hazırladım büyük valizi orda yatırıp açması vs sıkıntı diye düşündüm onu kullanmadım

Dünle hiç bi farkı yok dikiş alındı mı alınmadı mı bi fark yok şuanlık doğum başlasın diye bütün tuşlara basmaya başladım bile hurma ananas yarın biraz yürüyüş yapayım diye düşünüyorum temizlik yapacağım artık başlaması gerek tosuncuğum biraz daha kilo alırsa normal doğum işi yatacak gibi

Çok mantıklı canım söylediğin hep önüme valizle giden görüyorum düşünüp duruyorum içine ne koyucam diye

Pilates topuyla belini kıvırt yürüyüş yap ah ah hasret kaldık bu Serklaj yüzünden kendimizi yormaya kaç kilo olmuş şimdi yavrucak teyzesinin kuzusu bebiş kaç kilodan sonra sorun oluyor doktor sezeryana yönlendiriyor acaba, sen git çocuk çıkmasın diye Serklaj ol sonra serklajını alsınlar bu sefer de çocuğun gelesi yoksa bak bu kesin benim başıma gelir ha

3 kilo 200 gram olmuş normal doğum için sınır kaç bilmiyorum ama doktorum daha fazla almasa iyi olur doğum zor olur dedi malum henüz ne zaman geleceği de belli değil belki yarın belki 1 ay sonra

Ben belki doğururum diye 3 4 gündür ev temizliyordum temizlenecek bi yerde kalmadı aslında ama artık günlük temizlik yapacağım her zaman hazırda tetikte durmak lazım maalesef desteksizim bu konuda ben gurbetteyim koca tarafından da destek pek yok bu konuda başımın çaresine bakmaya çalışıyorum

Aaa çok zor bir durum canım, inşallah Vajinal yapıp hemen toparlanırsın önce dedim gelen giden az olur gurbetteysen ama eşinin ailesi oralardaysa ooo gelir giderler incelemeye

Yok 1 ayın kalmadı senin hiç saklanma iki hafta sonra doktor dürtmeye başlar hadi alalım diye hurma ye aksak yürü doğur hemen

Evi misafir için temizlemedim kimsenin evi benim evim kadar temiz değildir burda o yüzden onları hiç dert etmiyorum bebeğim temiz eve gelsin istedim malum uzun zamandır da kapsamlı temizlik yapamıyorum eşim süpürüyordu erkeğin yaptığı da bizimki gibi olmuyor maalesef inşallah fazla bekletmez küçük hanım bir an önce çıkar gelir sağlıcakla

Aa canm bunu daha yeni gordum cok gecms olsun sende bebekte iyimisiniz sorun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…