Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yok kuzum sonda takılmadı şimdi gazlı bez verdiler kanamayı takip edeceklerini söylediler ilk geldiği kadar kıpkırmızı değil rengi biraz daha açıldı miktarıda azaldı gibi ilk adet olursunda pedin dolar değiştirirsin ya o şekilde geldi bir pedi dolduracak kadar şimdi miktarı biraz daha azaldı

Zamanla azalır canım. Herkesin öyle oldu burda.
Sen stres yapma. Her operasyon ve her vucut kendine has özelliğe sahip.
Renk gittikce açılıp pembeye döner miktar da agri da azalır inşallah

Ay ne güzel maşallah canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına ben o kadar dikkat edemiyorum diye sanırım korkularım varağrım falan olmuyor ama vicdan azabım oluyor

Kasılmaları önlemek şçin doktorum bana bi ilaç verdi, özellikle 28. Haftadan sonra çok önemli dedi, günde 6 defa kullanıyorum şuan. Senin nasıl olmuştu o zamanki süreçlerin
Ben magnezyum ve progestan kullanıyorum kasılmalar için size ne verdi doktorunuz

Hadi ya belki o da olabilir yaa, süt içemiyorum bağırsaklarım direkt gaz doluyor, bir çok süt denedim ama yok olmuyor, sadece badem sütü dokunmadı

Hadi ya belki o da olabilir yaa, süt içemiyorum bağırsaklarım direkt gaz doluyor, bir çok süt denedim ama yok olmuyor, sadece badem sütü dokunmadı
Belki etkilemistir canım belli olmaz. Kefir tüket. Badem sütü de biraz tatlı sayılır mı sanki bilmiyorum ama. Mesela kefirle yap smoothielerini.

NİDİCARD 10mg verdi. Serklaj sonrası 28. Haftaya kadar günde 4 defa alıyordum. 28. Haftadan itibaren günde 6 ya çıkardı doktorum
Şimdi baktım da tansiyon düşüklüğü yapıyormuş ben normalde de düşük tansiyon kuyum ama çoğu kişi kullanmış. Gittiğimde doktoruma bende sorayım.

Öyle tabi canım bebis iyi olsun da gerisi önemli degil. Annelik daha simdiden başlıyor iste. Kendimizi önemsemiyoruz bile...
Kesinlikle ya nasipse ilk bebeğim olucak iki tanesi biri 7 biriside 9 haftalıkken karnımda öldü ilk defa 16 haftaya kadar gele bildim operasyona girerken bile bebeğim iyimi anestezi bebeğe zarar verirmi diye doktorum başının etini yiyordum şükür sabah korkarken şuan çok daha rahatım yürüdükçe ağrım azalıyor uzanınca artıyor

Allahım evlatlarımızı sağlıkla 9 ayları dolunca kucağımıza almayı nasip etsin
Emeklerimiz hep yavrular icin. Onlar iyi olsunlar..
Bende ameliyattan gözümü açınca ilk sorum bebegim iyi mi bebegim iyi mi diye sormak olmuştu hic unutmam o anları hala gözlerimden yaşlar akiyor hatırlayınca bile..
Canım ama cokta gezme. Yat sen. Dikislerin yeni.

Evet ya operasyona girince kalp atışını dinledim çıktıktan sonra daha doktor gelmedi inşallah iyidir bebiş uzandım canım yarına kadar dinlenicem inşallah bol bol

Benim de2 hafta once 22 mmdi

Yarın tekrar kontrolumuz var

Ben de sürekli yatmaya çalışıyorum wc icin yemek yemek icin kalkıyorum bazen evde kisa yürüyüşler yapıyorum.

Surekli yattığınız icin ekstra bir ilaç verdi mi pıhtılaşma icin

Ay ne güzel maşallah canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına ben o kadar dikkat edemiyorum diye sanırım korkularım varağrım falan olmuyor ama vicdan azabım oluyor
Aslına bakarsan ben de çok dikkat edemedim çok fazla yeri geldi market alışverişi yaptım yeri geldi pazara da çıktım bazen de sakındığın göze çöp batıyor herşey Allahtan biz elimizden geleni yapalım rabbim nasip ettiyse sağlıcakla gelecektir inşallah

Benim son ölçüm biraz daha kısa galiba. Ama söylemiyor doktorum moral bozmamak icin. Sağlık olsun napalim. Olabildigince yatiyorum ben.
Bende odadan odaya ve wc ve dusa kalkiyorum iste fazla bile yeter.. dikisler daha önemli.
Yok bana ekstra bir ilac vermedi. Sadece insülin başladık iste. Sekerde kontrol saglayamadik. Dr artik insülin vuralim dedi.
Sen kullaniyor musun kan sulandırıcı

Daha once birkaç kez kanaamam oldugu icin bıraktık kan sulandırıcıyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…