Anladım canım. Ihtiyac duyulmazsa kullanılmıyor zaten. Gerekirse yattigimiz yerden egzersiz yapcaz napalim.Daha once birkaç kez kanaamam oldugu icin bıraktık kan sulandırıcıyi
Oyle yapıyorum artık ayak bileklerimi çeviriyorum parmakları ac kapa felan yapıyorum dua edin bana daAnladım canım. Ihtiyac duyulmazsa kullanılmıyor zaten. Gerekirse yattigimiz yerden egzersiz yapcaz napalim.
Evet canım sen de sor, benim doktorum bu ilaca özellikle yönlendirdiŞimdi baktım da tansiyon düşüklüğü yapıyormuş ben normalde de düşük tansiyon kuyum ama çoğu kişi kullanmış. Gittiğimde doktoruma bende sorayım.
haklısın canım benimAslına bakarsan ben de çok dikkat edemedim çok fazla yeri geldi market alışverişi yaptım yeri geldi pazara da çıktım bazen de sakındığın göze çöp batıyor herşey Allahtan biz elimizden geleni yapalım rabbim nasip ettiyse sağlıcakla gelecektir inşallah
Ben sabah dikişleri aldırmaya gideceğim baya heyecanlıyımhaklısın canım beniminşallah güzellikle kavuşalım bugün doktoruma da söyledim çok bunaldım diye hafif yürüyebilirsin kendini yormadan dedi mahalle turları başlasın
Ay maşallah kızBen sabah dikişleri aldırmaya gideceğim baya heyecanlıyım
Poliklinikte hallederiz Dediğine göre kolay yapılıyor ama acıyor mu kanıyor mu ne oluyor yaşayıp göreceğizAy maşallah kıznasıl alınacak bir şey dedi mi doktor tutup çekecek mi acaba
Canım sağlıkla al kucağına ay heyecandan bayılırdım heraldePoliklinikte hallederiz Dediğine göre kolay yapılıyor ama acıyor mu kanıyor mu ne oluyor yaşayıp göreceğizyarın doğurabilirim belki o ihtimal de var
Ben de uyuyamadım heyecandan yorgunum da aslında ama uyunmuyorCanım sağlıkla al kucağına ay heyecandan bayılırdım heraldedoğurmazsan yarın bizi bilgilendir doğurursan bekleriz bir süre bir şey olmaz
Amin aminnOyle yapıyorum artık ayak bileklerimi çeviriyorum parmakları ac kapa felan yapıyorum dua edin bana daRabbim saglikla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kız uyumaya çalış dinlen bide doğurursan ay uyumamazlık yapma sakin sakin uyuBen de uyuyamadım heyecandan yorgunum da aslında ama uyunmuyor
DoğurmadımKız uyumaya çalış dinlen bide doğurursan ay uyumamazlık yapma sakin sakin uyusabah kaçta gideceksin mutlaka yaz canım
Kaçıncı haftanızdasınız ? Dikiş aldırmak zor mu benim canım biraz tatlı daDoğurmadımçok heveslenmiştim ama benim kızın gelesi yok daha dikişten kurtuldum çok şükür artık bekleyeceğiz
37+1 oldum bugün çok şükür biraz zorladı ama daha kötülerini görmüşüzdür mutlaka korkulacak bir işlem değilKaçıncı haftanızdasınız ? Dikiş aldırmak zor mu benim canım biraz tatlı da
Ay hadi gecmis olsun gözünüz aydinn. Dikislerden kurtulmak nasil hissettirdi ? Bebis büyüdükçe dikişler rahatsız ediyor muydu ?37+1 oldum bugün çok şükür biraz zorladı ama daha kötülerini görmüşüzdür mutlaka korkulacak bir işlem değil
Maşallah bizde o günleri de görürüz inşallah37+1 oldum bugün çok şükür biraz zorladı ama daha kötülerini görmüşüzdür mutlaka korkulacak bir işlem değil
Sağlıkla gelsinDoğurmadımçok heveslenmiştim ama benim kızın gelesi yok daha dikişten kurtuldum çok şükür artık bekleyeceğiz
Sağolun Allah razı olsun, aslında ilk zamandan pek farkı yoktu kendimi zorlamadığım sürece dikişler rahatsız etmediAy hadi gecmis olsun gözünüz aydinn. Dikislerden kurtulmak nasil hissettirdi ? Bebis büyüdükçe dikişler rahatsız ediyor muydu ?
Amin inşallah dualarım sizinleMaşallah bizde o günleri de görürüz inşallah
Dikiş alınırken acımadı ama hafif kanama oldu ona tampon yaparken biraz zorlandım, benim manifestim 27 eylül aslında hamileliği öğrendiğimden beri 27 eylül de doğurcam diyorum yıl dönümümüzSağlıkla gelsinKemal sunalın bir filmi var ya bu kadar yürekten çağırma beniii bir gece ansızın gelebiliriimmm diye heyecanlandırdın beni ilahi acıdı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?