Aynı şeyi yaşadım ben hastalandım bebeğe mecbur bakmak zorunda kaldım babası hastalandı odaya bile girmedi çocuğa bulaşmasın diye bulaşma benden de bulaşırdı hasta hasta tek başıma kaldımAhhhah aynısın diyorum yemin ederim. Benim de 22 gün olmuş ama sanki 2 ay geçti. Evet herkese tavsiyem sizi dinlendirecek birkaç kişi olsun çevrenizde. Ben 2 saat uykuylayım şu an eşim de rahatsızlandı tek baktım bebişe
Bana çekerse zaten asla susmazGerçekten zor tek olmak ekstra zorAllah yardımcın olsun canım inşallah kızın büyüyünce anasının hakkını çatır çatır savunan hayırlı bir evlat olur
Her emzirmenin ardından vermeye çalışıyorduk genelde 5 10 ml arası değişiyorduCanım kaç ml mama verdiniz acaba biliyor musun? Günde kaç kere?
Canım benim.. gerçekten hamileyken ve lohusayken yaşananlar unutulmuyor dimi.. ben hamilelikte yasadigim bir cok seyi unutmuyorum mesela.. ama insanlarla arama mesafe koymak icin cok güzel sebeplerim oldu artik..Hiç birine hakkımı helal etmiyorum unutmayacağım o günleri asla
Çok şükür büyüyor minik sıpam
Nasil hissediyorsun kendini peki canım? Bin şükür ki geldik hepimizde bekledigimiz hayal ettigimiz haftalaraEvet çok şükür bu haftalara geldik
Bu haftaların normal zorlukları muhtemelen sadece dikişli olunca insan her şeyi dikişe yoruyorNasil hissediyorsun kendini peki canım? Bin şükür ki geldik hepimizde bekledigimiz hayal ettigimiz haftalara
Yarın kontrolün mü var kuzumm. Ay güzel haberlerle gel inşallahBu haftaların normal zorlukları muhtemelen sadece dikişli olunca insan her şeyi dikişe yoruyorama şükür bu günlere gerçekten yarın da doktorumdan güzel haberler alırsam çok iyi olacak
Dualarımız seninle canım ama bak sende çok sıkıntılı haftaları atlattın çok şükürKızlar yazamadım hiç. Hala hastanedeyim dua edin
Evet inşallah kuzumYarın kontrolün mü var kuzumm. Ay güzel haberlerle gel inşallahdualarım seninle.
Ya aslinda her hamilelikte olan zorluklar oluyor ama dedigin gibi bizde dikis olunca hemen ondan mi acaba moduna giriyoruz.
Kacta gideceksin canımEvet inşallah kuzum
Kızlar sukur olsun 28.haftayı gectınız sız, dun ben farklı bır perıontolojı doktorunla gorustum ıkıncı kez detaylı ultrason yaptı ve moralimı cok bozdu , 11mm olmus rahım agzım ve bebek kafası ıle dıkıse dayanıyormus , her an hersey olabılır dedı … dunden berı kendımde degılım… acaba dayanır mı 28.haftalaraDualarımız seninle canım ama bak sende çok sıkıntılı haftaları atlattın çok şükürikimizde daha güzel haftaları göreceğiz inşallah ne dedi doktorun
Saat 1 canımKacta gideceksin canım
Canım sen kendini nasıl hissediyorsun peki ağrın ya da başka bir şey var mı?Kızlar sukur olsun 28.haftayı gectınız sız, dun ben farklı bır perıontolojı doktorunla gorustum ıkıncı kez detaylı ultrason yaptı ve moralimı cok bozdu , 11mm olmus rahım agzım ve bebek kafası ıle dıkıse dayanıyormus , her an hersey olabılır dedı … dunden berı kendımde degılım… acaba dayanır mı 28.haftalara
Bazen sağ kasıgım agrıyor , bırde bebek hareket edınce sankı batma hıssı yasıyorum onun dısında ıyıyım sukurler olsun… Bebek yukarı cıksa cok tahatlıycam ama asagıda 22.haftada acaba cıkar mı yukarıCanım sen kendini nasıl hissediyorsun peki ağrın ya da başka bir şey var mı?cebellato çok kısa halde hemde bizim kadar yatmadan çok şükür 35.haftaya geldi. Bir dahaki kontrolün ne zaman
İnşallah çıkar canım sen hep yat ayaklarının altına da bir şey koy mümkün oldukça.Bazen sağ kasıgım agrıyor , bırde bebek hareket edınce sankı batma hıssı yasıyorum onun dısında ıyıyım sukurler olsun… Bebek yukarı cıksa cok tahatlıycam ama asagıda 22.haftada acaba cıkar mı yukarı
Canım ayağının altına yastık yorgan koy hiç indirme ayağını sürekli havada dursun birde kalbini hep rahat tut gece zikir çek uyumadan önce rabbım inşallah sende 36. Haftaları görürsünBazen sağ kasıgım agrıyor , bırde bebek hareket edınce sankı batma hıssı yasıyorum onun dısında ıyıyım sukurler olsun… Bebek yukarı cıksa cok tahatlıycam ama asagıda 22.haftada acaba cıkar mı yukarı
İnşallah canımCanım ayağının altına yastık yorgan koy hiç indirme ayağını sürekli havada dursun birde kalbini hep rahat tut gece zikir çek uyumadan önce rabbım inşallah sende 36. Haftaları görürsündualarımız seninle
Büyüyoruz çok şükürCanım benim.. gerçekten hamileyken ve lohusayken yaşananlar unutulmuyor dimi.. ben hamilelikte yasadigim bir cok seyi unutmuyorum mesela.. ama insanlarla arama mesafe koymak icin cok güzel sebeplerim oldu artik..
Minnos büyüdü tabi kocaman kız oldu annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?