Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Aynı şeyi yaşadım ben hastalandım bebeğe mecbur bakmak zorunda kaldım babası hastalandı odaya bile girmedi çocuğa bulaşmasın diye bulaşma benden de bulaşırdı hasta hasta tek başıma kaldım

Hiç birine hakkımı helal etmiyorum unutmayacağım o günleri asla

Çok şükür büyüyor minik sıpam
Canım benim.. gerçekten hamileyken ve lohusayken yaşananlar unutulmuyor dimi.. ben hamilelikte yasadigim bir cok seyi unutmuyorum mesela.. ama insanlarla arama mesafe koymak icin cok güzel sebeplerim oldu artik..

Minnos büyüdü tabi kocaman kız oldu annesi

Nasil hissediyorsun kendini peki canım? Bin şükür ki geldik hepimizde bekledigimiz hayal ettigimiz haftalara
Bu haftaların normal zorlukları muhtemelen sadece dikişli olunca insan her şeyi dikişe yoruyor ama şükür bu günlere gerçekten yarın da doktorumdan güzel haberler alırsam çok iyi olacak

Bu haftaların normal zorlukları muhtemelen sadece dikişli olunca insan her şeyi dikişe yoruyor ama şükür bu günlere gerçekten yarın da doktorumdan güzel haberler alırsam çok iyi olacak
Yarın kontrolün mü var kuzumm. Ay güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle.
Ya aslinda her hamilelikte olan zorluklar oluyor ama dedigin gibi bizde dikis olunca hemen ondan mi acaba moduna giriyoruz.

Dualarımız seninle canım ama bak sende çok sıkıntılı haftaları atlattın çok şükür ikimizde daha güzel haftaları göreceğiz inşallah ne dedi doktorun
Kızlar sukur olsun 28.haftayı gectınız sız, dun ben farklı bır perıontolojı doktorunla gorustum ıkıncı kez detaylı ultrason yaptı ve moralimı cok bozdu , 11mm olmus rahım agzım ve bebek kafası ıle dıkıse dayanıyormus , her an hersey olabılır dedı … dunden berı kendımde degılım… acaba dayanır mı 28.haftalara

Canım sen kendini nasıl hissediyorsun peki ağrın ya da başka bir şey var mı? cebellato çok kısa halde hemde bizim kadar yatmadan çok şükür 35.haftaya geldi. Bir dahaki kontrolün ne zaman

Canım sen kendini nasıl hissediyorsun peki ağrın ya da başka bir şey var mı? cebellato çok kısa halde hemde bizim kadar yatmadan çok şükür 35.haftaya geldi. Bir dahaki kontrolün ne zaman
Bazen sağ kasıgım agrıyor , bırde bebek hareket edınce sankı batma hıssı yasıyorum onun dısında ıyıyım sukurler olsun… Bebek yukarı cıksa cok tahatlıycam ama asagıda 22.haftada acaba cıkar mı yukarı

İnşallah çıkar canım sen hep yat ayaklarının altına da bir şey koy mümkün oldukça.

Canım ayağının altına yastık yorgan koy hiç indirme ayağını sürekli havada dursun birde kalbini hep rahat tut gece zikir çek uyumadan önce rabbım inşallah sende 36. Haftaları görürsün dualarımız seninle

İnşallah canım dua edıyorum her gece Allah Insallah kabul eder dualarımı

Büyüyoruz çok şükür

Senin de az kaldı haftaya mı doğum hayırlısıyla

İyi akşamlar kızlar . Dikişsiz 15. Haftaya geldik şükür kazasız belasız. Cuma sabah serklaja alınacağım . İlk kez yaşamadığım için korkuyorum vallahi . Serklaj sonrası ilk bir saat yaraya kolonya dökmüş gibi acı çekmiştim , baya ağlamıştım . Herkeste böyle mi oldu sonrası ? 3 gündür uykularımı kaçırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…