Yaaa ondan mı erken doğum oldu sende ben tüp bebek transfer ve 12 haftalık olana kadar coraspırın kullandık sonra kesti doktorValla benim önceki doktorumda çok iyiydi ama bizim durum malum riskli neden bu konunun uzmanı varken ona gitmeyelim ki diye düşündük. Hatta biz gebelik öncesi gittik bir ton test yaptırdık perinatolog sayesinde diğerine de gitmiştik hiç bir test istemedi bizden meğer bende pıhtılaşma varmış haberimiz bile olmayacaktı.
Yok canım ondan değil ilkini anlamadık zaten 16.haftasinda bir günde kaybettik ikinci geç teşhis ve yüksek enfeksiyon yüzünden oldu ikisininde alacak nefesi yokmuş takdiri ilahi. Ama kan pıhtılaşması önemli tabi ben aspirin kullanmıyorum o kadarına gerek yok kan sulandırıcı iğne yeter dedi doktorumYaaa ondan mı erken doğum oldu sende ben tüp bebek transfer ve 12 haftalık olana kadar coraspırın kullandık sonra kesti doktor
Hımm ben hıc kan sulndırıcı iğne kullanmadım hep aspirin verdı doktorumYok canım ondan değil ilkini anlamadık zaten 16.haftasinda bir günde kaybettik ikinci geç teşhis ve yüksek enfeksiyon yüzünden oldu ikisininde alacak nefesi yokmuş takdiri ilahi. Ama kan pıhtılaşması önemli tabi ben aspirin kullanmıyorum o kadarına gerek yok kan sulandırıcı iğne yeter dedi doktorum
İğne +aspirin ile devam ediyorum ben de .Yok canım ondan değil ilkini anlamadık zaten 16.haftasinda bir günde kaybettik ikinci geç teşhis ve yüksek enfeksiyon yüzünden oldu ikisininde alacak nefesi yokmuş takdiri ilahi. Ama kan pıhtılaşması önemli tabi ben aspirin kullanmıyorum o kadarına gerek yok kan sulandırıcı iğne yeter dedi doktorum
İğne +aspirin ile devam ediyorum ben de .
Aspirin daha fazla sulandırıyormuş kanı o yüzden bana iğne yeterli dedi. Ama serklaja kadar aspirin kullandim sadeceHımm ben hıc kan sulndırıcı iğne kullanmadım hep aspirin verdı doktorum
Valla çok doğru canım benim önceki doktorum çok iyiydi profesör zaten ama düşük sonrası sebep söylemedi, araştırmadı, hep olabilecek bir şey değil dedi geçti. Arkadaşım düşük yaptı üç defa, bu son doktoru sayesinde sağlıklı doğum yaptı. Bana da önerdi ona gidiyorum, o zaman test istedi şimdi hem iğne hem hap alıyorum. Serklaj da yaptı önlem olsun diye. Hepimiz doğru doktorlarla karşılaşalım.Valla benim önceki doktorumda çok iyiydi ama bizim durum malum riskli neden bu konunun uzmanı varken ona gitmeyelim ki diye düşündük. Hatta biz gebelik öncesi gittik bir ton test yaptırdık perinatolog sayesinde diğerine de gitmiştik hiç bir test istemedi bizden meğer bende pıhtılaşma varmış haberimiz bile olmayacaktı.
Merhaba canım öncelikle kaybın için başın sağolsunMerhaba hanımlar daha 25 yaşındayım ilk gebeliğim 4 aylık erken doğum su gelmesiyle sonlandı kalbi atarken suyum geldiği için düşük yaptım şimdi tekrar gebeyim beş haftalık doktorum 10. Haftadan sonra serkaj önerdi. Araştırma içerisindeyim serkaj kesin çözüm mü servikal kısalığı için ve nelere dikkat etmem gerek gebelik boyunca tecrübeli olan ablalarim varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canım öncelikle kaybın için başın sağolsuninşallah bu sefer sürecin çok daha güzel geçer kesin çözüm diye bir şey hiç bir tedavide mümkün değil ama çok büyük oranda güzel sonuçlar aldıkları bir tedavi serklaj çok ileri haftalara kadar götürüyor hamileliği hele ki erken yapılan serklaj daha rahat oluyor doktorların yaklaşımı farklı oluyor kimi ayaklanmanda sakınca görmüyor kimi de doğuma kadar yatak istirahati istiyor. Enfeksiyona çok dikkat etmen lazım doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan,bol su iç, mümkün oldukça yat inşallah güzel olur hamileliğin
Hımm yani doğuma kadar da iğne kullanıyorsunAspirin daha fazla sulandırıyormuş kanı o yüzden bana iğne yeterli dedi. Ama serklaja kadar aspirin kullandim sadece
Evet canım eğer doğum şekli sezeryan olursa bir gün önceden kesicez iğneyiHımm yani doğuma kadar da iğne kullanıyorsun
Valla aklım ermedi benim doktorlara . İlk gittiğim iğne verdi , kendi isteğimle aspirine geçtim , iki günde bir alıyordum . Sonrasında serklaj sonrası Prof hem iğne hem aspirin al dedi .aspirini de iki günde değil her gün al dedi . Şu an ikisini de alıyorumAspirin daha fazla sulandırıyormuş kanı o yüzden bana iğne yeterli dedi. Ama serklaja kadar aspirin kullandim sadece
Benim ablamda hem aspirin hem iğne kullandı doğuma kadar. Bilemiyorum canım ne deseler yapıyoruz bebeklerimiz Allah'a emanetValla aklım ermedi benim doktorlara . İlk gittiğim iğne verdi , kendi isteğimle aspirine geçtim , iki günde bir alıyordum . Sonrasında serklaj sonrası Prof hem iğne hem aspirin al dedi .aspirini de iki günde değil her gün al dedi . Şu an ikisini de alıyorum
Evet valla sagsalım alalım kucağımızaBenim ablamda hem aspirin hem iğne kullandı doğuma kadar. Bilemiyorum canım ne deseler yapıyoruz bebeklerimiz Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?